夢兒 發表於 2010-5-28 13:25:19

肥清怕死>.<開人地ac打人當無人知

雞旦乂英 發表於 2010-5-28 14:26:11

==!!係都開人地ac打=.=

夢兒 發表於 2010-5-28 18:14:02

-_-

尼個米人地ac 10202,比10202打9成係肥清

銘=] 發表於 2010-5-28 20:26:58

我想問呢-.-條友話系肥清就肥清- -?

夢兒 發表於 2010-5-28 23:01:15

-3-

得個4條友有pw,得肥清1個會搞事,唔認都知,加上打個陣我訓左,佢認又幾閒

銘=] 發表於 2010-5-29 21:42:53

唔系唔系*姐系我覺得呢樣野唔足夠証明系佢打人咁解:em800_82:

夢兒 發表於 2010-5-30 17:25:07

老實講,佢份人係點係得我地個邊知姐,實際上,收左ac個個本人連強p都唔識,除左肥清,我同唯唯都唔會打我d ac,根本上除非佢比左第2個姐,唔係一定係佢做,不過如果佢比左第2個,咁入佢數就更加正常

Ss火sS 發表於 2010-5-30 20:00:56

:em800_82: :em800_82: 幅圖lo得好慢~~

肥乂星 發表於 2010-5-31 19:49:42

路過.......:lol

夢兒 發表於 2010-6-1 07:04:42

知唔知星個隻又比人開多次,都係打我個邊d人,死肥清真係好得閒lo唔該,咁得罪點解唔開正身打我姐:) 我而家低lv過你w0:) 唔係怕呀-.-||||而家講真,都唔知d人有ac又死要開人地ac個d係咩人

8491190 發表於 2010-6-4 02:40:26

我對呢單野無咩意思~但我想從客觀ge角度講一句說話!打機打到佢咁7佢都算係第1個..... 真係吹脤... 我個人認為佢個名叫我就是7 會比佢叫我就是帥 適合。

夢兒 發表於 2010-6-8 20:20:35

XD

十分認同:em800_27: 佢上次post張相勁:em800_37:

〃恋薆[★] 發表於 2010-6-13 23:37:40

:bigcry: 佢張相要我洗眼添

夢兒 發表於 2010-6-26 11:14:17

咁換眼啦:heart: :handshake 換眼唔洗日日洗眼
頁: [1]
查看完整版本: 肥清怕死>.<開人地ac打人當無人知