tony5a03 發表於 2010-6-20 22:28:56

[原創]曙光2 穿長bug教學 by tony5a03

曙光2 穿長bug教學 by tony5a03
首先學穿長bug....識3樣野就ok

1.[借力]
2.[幻覺]
3.[實長]

1.何為[借力]呢...就係向某些東西(如..怪,人,npc等)按"近隨"及配合狂點你想去d地方....簡單d講姐係用"近隨"o既果一種"力"衝破d長....

2.咁[幻覺]就係你雙開2個ac...如你用甲ac 你點向長的後方(姐係長後面行唔到果d位)...要連續點幾野就ok....你應該會見到自己會比長卡住...過唔到...
但係人地就會見到你...你穿左長...呢d係[幻覺]....事實上...係冇穿到的....
但係你就可以利用乙ac 向 甲ac [借力]....乙ac 就可以穿到長....
接著....甲ac 向 乙ac [借力] .....如此類推..... ((((但係唔係次次得!!!!!))))

咁樣你就可以穿哂所有地圖o既長.....但係,,,,, 但係....

3.仲有樣野叫[實長]....呢種長係你點努力去穿都係穿唔到...所以唔洗哂心機去穿...

p.s. 通常d 橋,,,山,,,凹凸不平等o既地方易穿d....

此方法係我玩左咁多年bug所妍究的....如有更好...可以交流下....
睇唔明算啦.....

----------------------------------------------------

本人最勁試過唔洗經過 鵬城 而去到古0!!!! @v@

1001997 發表於 2010-6-20 22:33:57

有圖既話會容易D明....

tony5a03 發表於 2010-6-20 22:35:21

原帖由 1001997 於 2010-6-20 22:33 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
有圖既話會容易D明.... 我都想整圖...但係好煩-v-!!!

tony5a03 發表於 2010-6-20 22:41:35

另送一句....

只要有恆心....乜長都穿到...(除左[實長]....)

:victory:

跑之傻yan 發表於 2010-6-22 19:28:22

咳 直接去古0未聽過 請比相

tony5a03 發表於 2010-6-22 19:58:29

原帖由 跑之傻yan 於 2010-6-22 19:28 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
咳 直接去古0未聽過 請比相 之前我冇影到相...
我係由往拓浪果到果d圍欄穿過去....
之後再上山....咁就ok
頁: [1]
查看完整版本: [原創]曙光2 穿長bug教學 by tony5a03