johnnylaw524 發表於 2010-6-24 15:15:52

憤而退出曙光!!!

我相信冇一個game會好似曙光咁囉!!!睇到其他GM咁關照玩家,曙光呢?勁多昆狗,又悶到嘔,難升.....:Q

我憤而退出曙光!曙光GM,請你好自為之!!!!!!!!!!!!!!!!

1001997 發表於 2010-6-24 15:20:26

人開始集體退出了....基本上上次大故障之後就小左好多人玩.....

q40687050 發表於 2010-6-24 18:23:21

bug如咁,大家一起退出曙光,話5定,因為咁曙光會汁,但有可能會出曙光3<我傻的5洗理我

tobyyeung327 發表於 2010-6-24 23:46:49

我而家都差唔多想退啦= =...

乂星乂 發表於 2010-6-25 00:10:18

曙光暫時未去到集體88的地步  如果對未來作出什麼改變就要睇個GM啦  Me遲D會向GM反應可5可以同台灣曙光合埋一齊玩  當然機會甚少!!  不過為了一個又要離開曙光人世的人   我感到十分悲傷:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol  
1..貪心者の上吊,不貪心者の醒目。
2..我都覺得曙光有時悶到瓜
3..真系難升!如果你多FD/GAME伴玩 就唔覺得LA!
   憤 e個字/甘多玩家中  相信你排最後ba!  憤而唔玩 曙光一早關門大乜了!!
   考慮清楚再決定ba!:o

〝龍﹏龍〞 發表於 2010-6-25 16:34:20

回覆 5樓 乂星乂 的帖子

如果曙光改版我實番=)
我仲keep住d ac
等待另一道曙光再現:)

邀月 發表於 2010-6-25 17:18:44

我已經好狠心咁連ac入面的人物都delete埋~
除非將來有咩吸引到我非玩曙光不可,
否則我唔會再玩曙光!!
就算出新的都係咁話!!

tobyyeung327 發表於 2010-6-25 20:03:34

如果多d人玩 你就唔會太悶啦:em800_113:

大頭鬼 發表於 2010-6-26 08:55:35

曙光1就好玩,但曙2就差成條街
仲有,曙光改版應該唔會keep  ac,根據曙1到曙2時ge情況

乂星乂 發表於 2010-6-26 10:11:11

之前曙光1出 曙光2  電視有冇得<<<孫全 !!<同音<>>>下

邀月 發表於 2010-6-26 16:48:02

原帖由 乂星乂 於 2010-6-26 10:11 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
之前曙光1出 曙光2  電視有冇得

曙光2我記得係電視有見過...
不過好似播左幾日就冇再見過了...

1001997 發表於 2010-6-26 16:58:44

原帖由 邀月 於 2010-6-26 16:48 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

曙光2我記得係電視有見過...
不過好似播左幾日就冇再見過了...

三四年前既事......

跑之傻yan 發表於 2010-6-27 01:06:03

嗯..好似無見過有廣告既..
我都期望GM可構思D好D既野出黎啦..吸引多D曙光2老友記XD"(-,-SOR 其實我除左昆狗我都當係老友記架啦XDD")~
真係小左好多人玩T_Tpleasepleaseplease 求下大家=]邀請多D FD玩下啦

1001997 發表於 2010-6-27 13:21:44

原帖由 跑之傻yan 於 2010-6-27 01:06 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
嗯..好似無見過有廣告既..
我都期望GM可構思D好D既野出黎啦..吸引多D曙光2老友記XD"(-,-SOR 其實我除左昆狗我都當係老友記架啦XDD")~
真係小左好多人玩T_Tpleasepleaseplease 求下大家=]邀請多D FD玩下啦 ...

以目前既形勢來看只會越來越少人玩,就算你邀fd,佢地九成會係2星期之內離開曙光[多數話悶或唔係好識

玩]...曙光已經變成一個腐朽不堪的game,或者,alta已經不想再理會曙光了......抱歉令閣下失望....

5632 發表於 2010-6-27 13:24:18

原帖由 1001997 於 2010-6-27 13:21 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

以目前既形勢來看只會越來越少人玩,就算你邀fd,佢地九成會係2星期之內離開曙光[多數話悶或唔係好識

玩]...曙光已經變成一個腐朽不堪的game,或者,alta已經不想再理會曙光了...... ...

無錯......恕我直言,唔少game好玩過曙光啦.....
頁: [1]
查看完整版本: 憤而退出曙光!!!