1001997 發表於 2010-6-26 00:08:51

曙光,後會有期.....

我諗左幾日,決定唔玩曙光啦...各位玩家保重.....再見

希望大家係曙光生活愉快,後會有期!:bigcry:

曙光本來好好的,為甚麼會變成這樣?我在八大原因中詳盡解釋了...GM不封外掛是因要保留玩家,大家試

像下曙光係60lv既時候唔用掛會點?有d人40幾已經頂唔順....

想我現在還是非常困惑,是否應退出曙光.......

乂星乂 發表於 2010-6-26 10:13:47

冇X掛   我唸佢汁得仲快>__<  人手可以升到100lv + 大量專精!!唔好引我笑,叫GM用人手升比我睇吧!

妖樂 發表於 2010-6-26 12:10:27

回覆 2樓 乂星乂 的帖子

認同-.- 叫豬M 試下用人手 升到100先 專精唔好講住;P  佢升成世可能都升唔到 更有可能唔升;P ;P ;P ;P   咪叫佢同我地隻抽場咯:boxing:
曙光玩家大戰豬M :no:

小夏1226 發表於 2010-6-26 13:10:42

不過GM唔一定會覺得難升..
因為佢地係GM=口=
SET佢自己個AC全專精100LV都得啦=3=

1001997 發表於 2010-6-26 13:46:49

原帖由 乂星乂 於 2010-6-26 10:13 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
冇X掛   我唸佢汁得仲快>__<  人手可以升到100lv + 大量專精!!唔好引我笑,叫GM用人手升比我睇吧!

係,曙光GM唔封外掛係要保住玩家...

p.s.上一次見GM封掛己經係07年尾,08年初嗰陣既事了.......有冇人記得?

邀月 發表於 2010-6-26 16:46:15

40幾已經頂唔順....
我係其中一個~@@

妖樂 發表於 2010-6-26 22:53:37

唔玩曙光la... 說精彩 精彩@@

跑之傻yan 發表於 2010-6-27 00:56:45

嗯,,老實講GM如果唔比人用"愛瓜"既話呢,,真係好小人玩 太難升啦..
我仲記得我...用緊廢既手提電腦(已壞了)升一隻叫BaBy龍戰欣既物體XD個陣 升到48開始覺得難,累...有一次有人話比"愛瓜"我 但因為手提電腦太廢開唔到 我只好MSN傳比阿哥部機 叫佢試下 得左wor..
由阿哥買左部新機之後 舊機就歸我 由個一刻開始 我便開始"愛瓜"生涯(不過我唔係次次都用,而且經常人在,不會通"瓜")
*~..贊成叫GM示範下人手升100LV!:)
..你退唔退曙光2係你自由 但我都期望你可留係曙光2到同人吹下水咁啦~

妖樂 發表於 2010-6-27 08:36:00

回覆 8樓 跑之傻yan 的帖子

你的愛瓜 好ya-.- i love but 宜家你根本想搵個人吹水都唔得-_-  我幾個月前 都冇乜人陪吹 得幾個團友._. 搵d fd 吧:handshake

跑之傻yan 發表於 2010-6-27 12:30:23

咁又係呀 太多人愛瓜又會變左愛瓜GAME 跟本無人會人在既 咁就無得話吹水架啦

妖樂 發表於 2010-6-27 13:27:20

回覆 4樓 小夏1226 的帖子

我要佢地人手1lv 1lv咁升-.- 睇下佢地會點^^

妖樂 發表於 2010-6-27 13:28:24

回覆 10樓 跑之傻yan 的帖子

你d愛瓜笑7我... xdxdxd 仲笑緊~~~ 你玩跑咩名 me + u no溝no溝 仲有你玩咩場 我玩簡危-3-

1001997 發表於 2010-6-27 13:37:44

其實依家咁多錢從何處?大部分來自2個來源,1是bug錢,2就是打怪時每一

粒汁起....玩左幾年既玩家應該知,以前d野邊有咁貴?上年先開始玩既人未

必信,我岩岩玩嗰陣50+3雲仲平過依家既30+0雲....點卡150m張.....

跑之傻yan 發表於 2010-6-27 23:38:04

我汁的~=]唔知D野既價錢-.-之前GAME展送左D野比我 幸運地 4包中有1個三日月光寶盒..但我365M放了- -""":@ :@ :@

月卍靈兒 發表於 2010-6-28 15:48:26

我上年09年見過有GM封掛,,封佐幾個人

tobyyeung327 發表於 2010-6-29 21:15:53

我都退啦= =
唔係難升...係因為太多昆狗x_x
頁: [1]
查看完整版本: 曙光,後會有期.....