肥乂星 發表於 2010-6-30 19:43:38

58LV戰 大公開

可以上到1250攻  不過要段裝段到8   冇附魔

諾儿 發表於 2010-6-30 19:48:56

@@@@

kai...........

破乂翼 發表於 2010-6-30 19:55:12

肥仔星 你冇影lv 我鬼知你係咪58lv??:em800_34:

諾儿 發表於 2010-6-30 20:01:12

on.999999999999

:em800_89: .......................

破乂翼 發表於 2010-7-1 08:48:02

抗廢 龜速..:em800_82:

肥乂星 發表於 2010-7-1 10:57:13

回覆 3樓 破乂翼 的帖子

如果我5係58LV,我未可以勁D

肥乂星 發表於 2010-7-1 10:58:57

回覆 5樓 破乂翼 的帖子

我遅D整抗,我玩血,5玩速:em800_35:

肥乂星 發表於 2010-7-1 10:59:50

翼,到你影下你自己:em800_137:

小鑽Babiii 發表於 2010-7-2 13:01:06

好似好曬錢;P :L

D。」 發表於 2010-7-2 21:23:15

死龜速- - 卑視你

Siu殘子 發表於 2010-7-2 22:30:06

路過一推~~強

銘=] 發表於 2010-7-6 21:27:04

勁乜*戰唔應該戒鍛攻*

siuyau_0811 發表於 2010-7-14 08:48:22

我天寧的,玩刀槍拳 曾經都玩過龜速 d敏捷70%轉體...同術打佢會冇魔,但問題係,同正常同lv戰士打  人地出招30 = 我60..星座雙魚之類 果d  會比人屈住黎打...我發覺  戰士平均好d:question:

siuyau_0811 發表於 2010-7-14 08:54:56

第一回合 同戰士打  對手+佢寵殺我寵先  我再打佢寵 佢寵不死...大概ed feel...唔瘋連..大概秒唔到
結尾幾回合  人地出閃避招,快過我疾風  瘋連快過我電閃
所以最近先大量平均 同埋打黑寶石入鞋   血轉速...搞到我唔識玩自己個ac:question:

F仔﹏ 發表於 2010-7-14 14:03:07

=-=玩血筆....你真係逆天.....

天雨流星 發表於 2010-7-14 18:13:24

哇塞 58戰很強大A_A

紫月乂 發表於 2010-7-14 22:41:11

肥星行開啦..:em800_11:

雞旦乂英 發表於 2010-7-14 23:07:02

唔怪得啦!
嬴左我!

破乂翼 發表於 2010-7-15 11:25:20

我上50個時唔記得影相..:em800_105:  衣家上左54變左個kai子:em800_27:

肥乂星 發表於 2010-7-16 08:21:04

54:em800_35: 比張圖來:em800_11:
頁: [1] 2
查看完整版本: 58LV戰 大公開