正日乂森 發表於 2010-7-3 23:44:44

神秘人死尼e到

我想大家講:一名自稱神秘人一手既人收我 正日乂森個ac
佢5月話收我ac到e加未比錢
佢又話比佢玩住先,幾錢都講好曬
咁我衰心軟比左佢玩住先
之後佢就係咁話,我要考試,6月幾先出得尼比錢
咁我就等啦,到左6月幾之後,
問佢得未,佢就話咩,好難升,幫我收個高lv ac
我就話你未比錢阿--佢又話收左高等脹一次過比
我同佢講我冇咁多錢幫你收
講到e加佢都未比錢
神秘人我都唔升係到講
你自己羅尼衰==

【夜牡丹】 發表於 2010-7-3 23:59:49

又一隻水魚=-=

正日乂森 發表於 2010-7-4 00:06:23

係lor~_~真係可憐

小丑XD 發表於 2010-7-4 01:37:54

咁姐係正日森係神秘人?-.-
個神秘人想昆我ac= =

妖樂 發表於 2010-7-4 10:07:10

我係其中一位神秘人(2手) 第一手同我換左隻ac(6x盜 唔記得左=.=) 之後有個叫你係書天仔的人士問我換唔換ac玩 要我用兩隻換佢一隻=___= (兩隻6x換一隻7x) 我就唸著同佢換 比晒兩隻之後 話開唔到 唔肯比ac 一直拖 一直拖 之後上左兩隻 改晒密碼 之後同我講 想入番隻60lv 入唔番 佢玩野:lol :lol :lol :lol  我好想搵佢好耐 佢好似有玩agame 但唔記得影相 唉:@ :@ :@  呢件事唔關第1手神秘人事=.= 佢agame名 都好似昆過我一次 叫中伏? 唔知^___^

1001997 發表於 2010-7-4 11:58:39

原帖由 妖樂 於 2010-7-4 10:07 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我係其中一位神秘人(2手) 第一手同我換左隻ac(6x盜 唔記得左=.=) 之後有個叫你係書天仔的人士問我換唔換ac玩 要我用兩隻換佢一隻=___= (兩隻6x換一隻7x) 我就唸著同佢換 比晒兩隻之後 話開唔到 唔肯比ac 一直拖 一直拖 之後上左兩隻 改晒密碼 之後同我講 想入番隻60lv 入唔番 佢玩野:lol :lol :lol :lol  我好想搵佢好耐  好似有玩agame 但唔記得影相 唉:@ :@ :@  呢件事唔關第1手神秘人事=.= 佢agame名 都好似昆過我一次 叫中伏? 唔知^___^

曙光依加真係勁多昆狗...............0.0

俾人昆d人當平常事.....

正日乂森 發表於 2010-7-4 14:25:10

我都覺佢唔係一手,神秘人一手我識佢真人,條友又話佢先係一手=,=

雪糕。﹏。 發表於 2010-7-5 12:07:36

咁佢用邊隻ac同你講佢係一手先= = 隻ac咩名

正日乂森 發表於 2010-7-5 21:17:34

oo神秘人oo

faatfaat522 發表於 2010-7-6 12:20:23

只可怪自己無腦;P
送首歌比你地聽http://www.youtube.com/watch?v=Oa6wUzTquLI
對一些被昆的朋友 感到傷感..
想當年 我好多朋友退出曙光 都係因為被人爆AC..
真係好想問D昆狗@@你昆咁多人你好開心嗎??
其實我好唔捨得曙光D朋友@@但係無奈要退出    彈GAME  愈黎愈多朋友唔玩等因素令我退出曙光~.~
其實 我玩曙光咁耐 留住我既 唔係咩野因素~.~ 只是朋友而且
同朋友一齊去天女塔  打架真是很爽的;P

妖樂 發表於 2010-7-6 14:11:22

回覆 10樓 faatfaat522 的帖子

我也是 如果冇朋友 冇人陪我吹水 曙光可以88了:call:  522哥唔係重色輕友既咩?;P ;P

笑口常開 發表於 2010-7-6 16:39:33

我玩曙光...好似2007=0=果時玩就即刻比人昆
巳經好唔想玩......
而家轉第2隻game~

風樹x喵 發表於 2010-7-6 17:06:00

xD講都冇用拉  小心d拉下次~

正日乂森 發表於 2010-7-6 18:35:05

冇下似啦,唔玩lu

~神秘人~ 發表於 2010-7-10 12:19:13

個個友仔= = 自認係一手..我先係一手神秘呀!!!! 佢想昆人就咪用我個名啦,搞到我個名臭曬!!! 大家記住... ~神秘人~ <~~agame名 姐係1手神秘!!!!!!!!!! 我先係1手神秘,我放左隻ac比左2手之後,2手比人昆左= = 之後3手就用我個名黎整臭我!!! 豈有此理!!!!!!!!!!!!!!:@ :@ :@ :@
頁: [1]
查看完整版本: 神秘人死尼e到