跑之傻yan 發表於 2010-8-14 14:03:45

-3-覺得悶既曙光2fd囝們~_~入黎吹水xdd

-.-悶..~我好似都玩左1-2年曙光2-3-可惜得60咁低xdddd~~
大家有咩好既話題拎黎傾下a_a得既講下大家幾lv=]

乂星乂 發表於 2010-8-14 16:20:28

玩左2年得60LV^^
等我借幾隻90比你玩下la:lol

小淫牛 發表於 2010-8-14 17:01:46

星真系識講笑~.~" 每個人都有唔同長處和短處!
有咩話題? 1個字>悶< LO:L

小夏1226 發表於 2010-8-14 18:34:55

我都覺得曙光超~悶=口=
日日係到打怪升lv完全冇野玩=3=
所以我轉玩夢歷:P

~神秘人~ 發表於 2010-8-15 08:01:28

唔係呀- -" 曙光我玩得好開心bo,一來又有同朋友陪我吹水,殺人(係天女時) 之後第二隻就升lv-.-" 我日日都過得好充實,好開心嫁bo  --"

影影 發表於 2010-8-15 09:15:12

我地大家都係低LV人士...
慢慢傾

Oo滿滿oO 發表於 2010-8-15 10:42:46

我玩曙光係因為買自由斟比左個安裝光碟我
都好耐了~我都係得62~_~

藍妹 發表於 2010-8-15 22:07:34

我就係比買自由斟送光碟早小小玩曙光 不過呢,我已經冇玩曙光都有幾個月了
以後,都唔會玩曙光(因為要去台灣讀書...)
不過會間中上agames睇下既:)

跑之傻yan 發表於 2010-8-16 00:26:26

原帖由 藍妹 於 2010-8-15 22:07 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我就係比買自由斟送光碟早小小玩曙光 不過呢,我已經冇玩曙光都有幾個月了
以後,都唔會玩曙光(因為要去台灣讀書...)
不過會間中上agames睇下既:)
藍妹家姐唔玩啦>_<鳴鳴

心霜乂碎 發表於 2010-8-16 01:24:17

我都係因為自由斟......不過估唔到你玩左感耐
我覺得成隻game最好玩就係天女塔....
係城附近 有時可以同朋友切磋武功,,,,不過唔小心得罪人都挺麻煩--

跑之傻yan 發表於 2010-8-16 12:35:16

我反而同上樓唔同- 0-我唔鐘意去天女(因為我廢xDDDD)
上次我團既人(a)得罪左(b) (b)就話要滅(a)既團 正因我都係個個團我就被殺了(期間被人用重力結界走唔甩:@ )..月姬..............:@ 可惡

心霜乂碎 發表於 2010-8-16 17:21:44

那團b 會很開心~
即係話 有人歡喜有人仇

影影 發表於 2010-8-16 21:18:20

我都係買自由斟比左個安裝光碟我
嘿個人覺得個時曙光好玩好多
人又多~升LV時可以傾計都唔錯~
可以識多幾個FD呀嗎^^
有FD就當然有仇家啦XD!
E加曙光成個死城甘--悶到死--
E幾個月都冇玩所以金日上去睇下@@
之前我最中意去天女~不過呢就係去個邊吹水架姐~

心霜乂碎 發表於 2010-8-17 00:13:52

唔知點解 天女同擺攤區...吹水特別開心......真係唔知點解
曙光以前多美好....我仲記得 我升左隻分身 放係天女1樓 隻幽女王到...
得閒on黎打閃石 hahaha........好可惜...e家冇左個種感覺....

雪湘※﹏月 發表於 2010-9-9 19:16:58

我仲低=]我認得樓主:)
頁: [1]
查看完整版本: -3-覺得悶既曙光2fd囝們~_~入黎吹水xdd