kuentoy 發表於 2010-8-21 01:26:59

曙光有咩咁值得玩

認真post :D

妖樂 發表於 2010-8-21 09:36:41

我覺得你都係玩過曙光之人 咁你點解會玩?;P ;P ;P

駿駿駿 發表於 2010-8-21 12:53:34

唔知-=3 -未玩過

邀月 發表於 2010-8-21 14:29:21

依家諗番轉頭真係唔知點解自己會玩曙光...=.=

ppkkppkkll 發表於 2010-8-22 18:08:53

我自己覺得曙光有種動力(因為難升呢) 另你好想升高d 到升左一呢la
又有一個新目標la  講真 其實咁難升 我都唔知點解自己 又會玩落去
但又唔覺悶 ^^:victory:   

(個人所見)

邀月 發表於 2010-8-22 20:51:04

原帖由 ppkkppkkll 於 2010-8-22 18:08 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我自己覺得曙光有種動力(因為難升呢) 另你好想升高d 到升左一呢la
又有一個新目標la  講真 其實咁難升 我都唔知點解自己 又會玩落去
但又唔覺悶 ^^:victory:   

(個人所見) ...

嗯...其實開頭玩果陣都唔覺得難升...
但係玩過其他game之後先發覺曙光真係特別難升...=.=
所以之前有繼續玩落去...但係就算冇玩過其他game上到高級d果陣已經頂唔順...=.=

lamyulok 發表於 2010-8-23 14:28:54

上面個條友,你神咩神丫?- -''
你女尸2 尸水1 拉!!!!!

邀月 發表於 2010-8-23 18:12:32

7樓玩咩呀...=.=

lamyulok 發表於 2010-8-23 21:21:03

S0R...- -''
岩岩心情吾好,見佢太膠串幾句..對不起喔! !;P

邀月 發表於 2010-8-24 21:28:28

原帖由 lamyulok 於 2010-8-23 21:21 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
S0R...- -''
岩岩心情吾好,見佢太膠串幾句..對不起喔! !;P

=.=冇人話你wo~^^
你以為我話你...??不是啦///=.=

叱吒 發表於 2010-8-25 19:33:06

唔知- -未玩過- -

豬XDD 發表於 2010-8-27 13:57:25

曙光之神 !
正野泥 !

pui9804133 發表於 2010-8-29 15:35:16

講真,曙光真係唔知有咩值得玩:em800_101:
之前諗過放棄,但係玩下玩下又迷上了....:em800_52:

喜歡淡淡愛 發表於 2010-9-3 21:58:44

fd介紹.話好玩.
番去玩左陣.2粒鐘手升到11lv.勁開心.;P
見到d變身系統.鑲嵌系統好靚.又正.被佢迷晒:D
依家諗番都好搞笑:lol

1001997 發表於 2010-9-4 13:42:47

07年初朋友介紹,個陣我話05年都已經聽過曙光,佢話出左新版咪試下lo.
之後基本上是很喜歡玩...
08年中後期開始疏遠了曙光(朋友轉game)...
09年初又再玩番.眼見當時曙光越來越腐敗,對佢開始失望,有退出既念頭.09年7月尾俾人爆ac後完全冇玩.雖然離開左曙光,但仲係搵唔到一個岩我玩既game.
10年2月,fd話用野放隻62俾我,我又再玩番.10年6月,終於有隻岩我既game了,就完全退出曙光了.
依家好後悔為左呢個所謂"曙光"買咁多張點買埋哂d咁貴既點野....(點唔算貴,d野就用扭蛋既,又咁難抽)仲曾經為媽咪唔買600點俾我而暗中鬧佢...哂左父母賺返來既錢,真不孝順..求上天原諒我:'(

邀月 發表於 2010-9-4 15:19:21

原帖由 1001997 於 2010-9-4 13:42 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
07年初朋友介紹,個陣我話05年都已經聽過曙光,佢話出左新版咪試下lo.
之後基本上是很喜歡玩...
08年中後期開始疏遠了曙光(朋友轉game)...
09年初又再玩番.眼見當時曙光越來越腐敗,開始有退出既念頭.09年7月尾俾人爆ac ...

d點我仲係用自己錢買的...
依家諗番仲係好肉赤...><

惡魔榮 發表於 2010-9-13 23:31:13

我唔會覺得玩曙光悶:lol :lol

惡魔榮 發表於 2010-9-14 20:05:09

我俾曙光迷住了

邀月 發表於 2010-9-15 15:52:05

原帖由 惡魔榮 於 2010-9-14 20:05 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
我俾曙光迷住了

咁點解你覺得曙光咁好玩呢?? @v@

..×`HΙΜ;★ 發表於 2010-9-24 21:21:10

曙光我都唔知有咩好玩但係唔玩又唔捨得
頁: [1] 2
查看完整版本: 曙光有咩咁值得玩