lamyulok 發表於 2010-8-25 21:59:42

想知自己或別人係吾係豬扒?!尼呢度測試下!^ ^

滿分...好似係100% ,愈高 ? 答案緊係你愈係豬排...
1.一日24小時,幾乎任何時間都見到佢online。(+7%)

2.聖誕,新年,情人節都會online。(+10%)

3.勁好記性,傾過一次o既野永遠唔會唔記得。(+7%)

4.成日有Mini game同正Homepage E-mail俾你(Forward唔算)。(+7%)

5.一send Message過去,佢即覆。(+5%)

6.打字速度超快(所謂快,係指正常人未講完o固句,佢已經打完)。(+3%)

7.常話自己好無聊(+7%)

8.成日話朋友重色輕友唔理佢。(+10%)

9.花好多心機整個人網頁,但網頁內一張自己o既相都冇。(+10%)

10.熱愛寫作,係個人網頁上發表,而且作品都非常感性。

11.用玉桂狗,Hello Kitty之類o既卡通人物做自己幅相。(+10%)

12.男仔就勁鍾意「傻大哥」,「玻璃少女」,「好心好報」,女仔就勁鍾意「沙」,「伶仃」之類o既歌。(+7%)

13.有好多感人o既失戀同暗戀故事,主角係佢自己。(+10%)

14.對ICQ常用符號同暗號非常熟悉,而且成日用。(+3%)

15.「成日」自創特別Nickname(長度,特別度同豬排度成正比)。(3個字以上,一隻字+1%)

16.用疊字用Nickname。(+7%)

17.用歌詞,感性或有日本風味o既字用Nickname。(+7%)

18.朋友成日讚佢係好男/女仔。(+5%)

19.好易就可以約出o黎玩。(+5%)

20.其他網友見到你同佢係Chatroom吹水,唔知點解好開心。(+7%)

以上純粹測試,,HURT到你本人自專心吾關我事,,-3-..

r147909 發表於 2010-8-26 01:56:29

1.我唔掛機=+0%
2.呢d節日緊係比呀媽捉左出街啦=+0%
3.我先唔咁岸9記住=+0%
4.岸9先做=+0%
5.長on msn正岸9=+0%
6.我認我打字快加=+3%
7.最近冇野玩的確幾無聊=+7%
8.我先唔會咁恨有囡=+0%
9.個人網頁得小學雞先整=+0%
10.又係岸9行為=+0%
11.我用開預設圖=+0%
12.我鐘意動漫d歌夠熱血=+0%
13.未拍過拖何來失戀?=+0%
14.仲用icp係唔係岩岩坐時光機係2000年番黎=+0%
15.我用開神手b,岩岩3個字冇得屈=+0%
16.岩岩講左=+0%
17.同上=+0%
18.呢個年代冇人會咁講=+0%
19.我從來只會等人約,仲要就算我係訓晏教我都唔會出去=+0%
20.照舊岸9=+0%
加埋得10%:em800_18:

【夜牡丹】 發表於 2010-8-26 15:03:42

我又玩下先~

1.一日24小時,幾乎任何時間都見到佢online。(3.5%)
但我返朝9晚6,ONLINE係為公事,我都係返到屋企先同FD玩,咁扣一半啦

2.放假我一早就同男朋友出去玩啦=-=(+0%)

3.呢個都係一DD,有D野我我又唔知點解好記得(+7%)

4.我都唔知冇玩MINI GAME幾多年了=-=(0%)

5.冇野做果時咪RE你囉(0%)

6.我諗我都唔算慢既...(3%)

7.常話自己好無聊,NO!我多數都話自己好多野做(0%)

8.重色輕友,通常都係人地話我=-=(0%)

9.個人網頁,我根本就冇!!(0%)

10.熱愛寫作,我都算係...但點解呢條冇分既??

11.我用自己幅相做ICON。(0%)

12.歌,我呢期鍾意LADY GAGA。(0%)

13.暗戀故事??感情生活我都唔算少,不過唔會寫故事囉=-=(0%)

14.符號同暗號...我只係識用呢2個『=-=』『@0@』(0%)

15.我都唔知幾多年冇改過/轉過我MSN個名...(0%)

16.疊字,拿拿拿,我由頭到尾都只係話我叫『丹』係D朋友仔叫我丹丹咋,咁我唔算用疊字丫!!(0%)

17.日本風味o既字>>>【の】<<<哈!我係宅女(7%)

18.點解冇朋友讚我係好女仔...(0%)

19.出o黎玩,睇下同邊個啦,個個都出我咪好危險!!(0%)

20.其他網友見到你同佢係Chatroom吹水,唔知點解好開心。
呢條唔明=-=不過我都唔玩CHATROOM既(0%)

7+3.5+3+7=20.5
唉...做唔到豬扒TIM!!

lamyulok 發表於 2010-8-26 16:11:53

+10%丫 V^V''
原來你地都係靚仔靚女~_~

跑之傻yan 發表於 2010-8-26 20:34:59

我唔知wor-.-我一世都plastic架啦
我懶~只copy我有既野:

3.勁好記性,傾過一次o既野永遠唔會唔記得。(+7%)
6.打字速度超快(所謂快,係指正常人未講完o固句,佢已經打完)。(+3%)  其實唔算快-_-
7.常話自己好無聊(+7%)
773,,17%
><做唔到豬tim!

心霜乂碎 發表於 2010-8-26 22:44:41

-_-v""其實呢 大家post得出黎...
怒我直然:一係就係好誠實 唔介意ED野= =
一係就.....自己作D數字出黎....安慰自己@@
當然 我想信大家都係誠實既!!!!
!!!!!我好高下個數---

sin417 發表於 2010-8-27 00:31:34

39%._.
唔算好高姐-,-

r147909 發表於 2010-8-27 02:30:57

其實個數字可以睇埋係唔係毒男/女:em800_34:

跑之傻yan 發表於 2010-8-27 16:22:13

=v=樂個po都唔錯丫~
我都同意心碎既講法既..~

lamyulok 發表於 2010-8-27 20:12:42

我得一樣野中=3=''
回欣...:多謝你,你人令聲甜!!:em800_38:
頁: [1]
查看完整版本: 想知自己或別人係吾係豬扒?!尼呢度測試下!^ ^