惡魔榮 發表於 2010-11-6 18:16:35

宜家的545443是昆狗

宜家的545443是昆狗
佢同我收ac時,成日講佢 俾人昆過好多次       佢講佢用6億收       佢講一定要俾我 仲叫我信佢  之后佢講 我都系俾2200點你啦 【羅我個ac時】仲要換在我密碼              點知佢連2200點都沒俾到我     仲講聽日俾住2.5億你先            點知都系沒 到了 11月6日 佢講俾返6億    點知都系沒
                                         之后仲要唔理我 仲有  佢超級傻 成日講我識個90級架 你一定要借個50級個d飛俾我窩 唔系我就叫佢打死你等呢d      個個90級仲要系我黎  d人成日問我 點解要幫佢    我想講呢我沒講過幫佢羅:'( :'( :'(        請留字         好心人幫我唱衰佢
     但11月6日的6點幾       佢的同學打俾我                同我講佢用了500蚊收我個80級ac           佢宜家 姐系佢同學俾返個ac我啦 so 宜家的545443不是昆狗了 請不要唱

SuMGoR 發表於 2010-11-6 19:34:26

直接D講
唔係你比人昆左
係條友既同學比人昆左500$:lol :lol

惡魔榮 發表於 2010-11-7 13:41:16

系,我打在俾GM 佢同學先打俾我 ...

惡魔榮 發表於 2010-11-11 18:44:56

小浩佢系廿之日 佢個廿之日ac都系昆返黎  佢連我個545443都昆丫 好彩佢同學 用500蚊收了 我就同佢同學講 個時我唔知系佢同學  我就講 你條死昆狗 快d俾返個ac我 唔系我就打999  佢呢就睇到我個電x啦 佢就打電x俾我      我就換在我個55級賊黎換返個ac羅 但我一上545443 你地就講我系昆狗  我咩都沒做過就俾你地講我就昆狗 好唔低羅          死人廿之日佢系昆狗黎 請小心佢 佢成日講佢1日有1億  上次收我個545443仲講 我用6億收    仲講佢成日俾人昆    叫我俾個ac佢先收 我咪信佢一次羅 點知就中招 連我個飛都羅走在得返0蚊雞   廿之日呢條友 佢同學同我講佢返在大6      請你地信我個545443系  清白的 我玩在4-5年都沒昆過人 次次都人地昆我so 唔好再講545443  我收在個90級戰 就沒再玩545443了so想放在佢 但你地個個狂屈我  算點先

惡魔榮 發表於 2010-11-14 22:41:37

但我宜家聽人講   佢又出黎昆人 我先知 個個俾返個ac個個人系 【金】之日 呢條友仔
頁: [1]
查看完整版本: 宜家的545443是昆狗