妖樂 發表於 2011-3-27 09:05:07

曙光2 真的要倒閉 ;o)?

話說09說12月尾我開始玩曙光. -o
因為受到朋友影響而玩 個陣時我都玩得好開心. -o
之後因為個陣時我可能太小學雞 成日叫人入我ac幫我升. -o
就比人昆左個ac 之後開左個新ac叫 火軒武俠. -o
個陣我成日係公頻到係到嘈 可能好多人覺得我煩. -o
可能亦因為咁我識到好多朋友. -o
之後入左好多個不同的團 識到不同的朋友. -o
夜月 非主 相聚 其實都唔算多. -o
值到今時今日 竟有人話曙光2要倒閉. -o
我都唔知開心定失落 亦唔知呢個消息係咪真. -o
但我真係想講我識到好多好朋友. -o
                         我只想留一個比較快樂的回憶 :$

邀月 發表於 2011-3-27 13:58:25

就算曙光真係關閉,
我相信大家係曙光玩既日子都唔會忘記!!

1001997 發表於 2011-3-27 15:21:57

我06年尾就玩....
以前真係有好多美好既回憶....
組隊打眠風點知全部死哂(比邪恨搞到6人全死):)
估唔到08年尾開始越來越衰..
上年更加因為錢同外x破壞左我同堂阿哥的關係...
以前根本諗唔到曙光竟然變成咁..

ying2007 發表於 2011-3-28 00:09:10

樓主我同你既遭遇差唔多...都係想叫人幫我升 最後比人昆左隻ac...

tai0620 發表於 2011-3-30 16:54:47

想當年組隊打眠風既日子真係幾開心
邊打王邊升lv邊吹水

靈鬼 發表於 2011-3-30 17:59:01

大家中途有冇停玩曙光???

hohojaii 發表於 2011-4-6 17:33:12

傻仔火軒!!!1000老婆啊!!!

hohojaii 發表於 2011-4-6 17:34:10

呢個【詞語過濾】 yu 係甘cm搞錯啊==【詞語過濾】9

妖樂 發表於 2011-4-14 17:49:09

呀哥- -
比你電話我a_a

哈哈仔B 發表於 2011-4-18 11:43:57

+我MSN:siuho_5201314@hotmail.com 之後比電話你a_a

hong9778 發表於 2011-5-19 19:42:26

我冇玩2年 唔單只唔記得左個ac 仲發現曙光變左好多 個個開掛升lv 唉~! sad:'(

jackson25 發表於 2011-7-11 17:42:34

玩到45 冇玩了 實在太難升...

asd200456 發表於 2011-7-12 16:28:52

係咪真?真係倒閉?

meiswing 發表於 2011-7-13 13:22:59

汁左佢啦>>>>>曙光:call: :call: :call: :call: :call: :call: :call: :call:

meiswing 發表於 2011-8-13 16:21:12

戈個昆狗正一亻卜 彳圭亍仔尼

邀月 發表於 2011-8-14 16:54:03

原帖由 jackson25 於 2011-7-11 17:42 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
玩到45 冇玩了 實在太難升...

哈哈~我玩到44級就冇玩...
我玩到差d訓左xd

小yo` 發表於 2011-8-29 19:06:45

原帖由 tai0620 於 2011-3-30 16:54 發表 http://www.agames.hk/images/common/back.gif
想當年組隊打眠風既日子真係幾開心
邊打王邊升lv邊吹水

讚好
頁: [1]
查看完整版本: 曙光2 真的要倒閉 ;o)?