雷剛 發表於 2011-5-3 04:01:32

就算曙光汁...(全城注意)

本人已知曙光係本年汁.
但有無人知曙光私服係咩網呢...
就算曙光汁,,
都可以係私服重逢嘛
如果有人很用sever機黎整個曙光私服
你地話幾開心^^?

大頭鬼 發表於 2011-5-3 09:02:30

我記得雷剛唔係咁說話既,唔該用翻雷剛既口吻講多次。

丁蟹 發表於 2011-5-4 13:24:37

(純粹路過)
幾時執你都知??
你會唔會好似出面d人咁架,每個月都話下個月會出iphone4白色咁架??
咁你總有一日會估中喎,你好叻叻呀,哈哈哈哈!!!!
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P

小淫牛 發表於 2011-5-6 22:33:50

本人知道你金年一定會病啊!!你小心身體啦~:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

hong9778 發表於 2011-5-19 21:46:25

so many said that hbo will close this year :Q

alex8856241 發表於 2011-5-29 18:03:17

本人已知你今年部電腦部會壞,請盡快更換電腦:) :P ;P

彬仔~ 發表於 2011-7-8 17:28:45

咁好既game 汁真係可惜:'(

dickliu 發表於 2011-7-9 14:49:06

咁好既game 汁真係可惜 x 2

skylesyo 發表於 2011-7-9 14:53:00

咁好既game 汁真係可惜 x 3

曙光再見× 發表於 2011-7-10 16:07:37

就算5汁搵人搞個私服都5錯 開到1000lv咁就好玩啦:lol

chungching3219 發表於 2011-7-11 01:40:02

玩到冇晒癮!!

meiswing 發表於 2011-7-13 13:27:19

汁左佢啦喂,,:call: :call: :call:        支持呀十卜十卜

小乂瘋狗 發表於 2011-8-9 17:23:14

12樓乜有咁大權力  要alta汁左佢@@???????

delaynomore 發表於 2011-8-9 21:55:15

原帖由 小乂瘋狗 於 2011-8-9 17:23 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
12樓乜有咁大權力  要alta汁左佢@@???????
E...你近視?支持牙...讀多小小書先啦
一睇你個款就知係5,6年級啦...有點料子-v-''

小乂瘋狗 發表於 2011-8-10 09:05:29

乜我真係咁受歡迎既:)   我講乜野你都要咬住我唔放嫁喎@@  我近視又會出到字既;P   乜你家陣出字好差好?_?  我對住你緊係要有點料子:)  如果唔係點串得你起?

delaynomore 發表於 2011-8-10 10:52:58

笑~~近視出唔到字??你咁威0.0
你又串得我起~不過睇起尼你成條廢柴:lol :lol :lol

小乂瘋狗 發表於 2011-8-10 11:15:07

成條廢柴戈個係你= =  我想講你打每一個字之前唔會睇清楚嫁?  似你呀家陣;P   我串得你起  假如我係廢柴你又點呀@@?  你自己夠識講啦= =

delaynomore 發表於 2011-8-10 11:32:19

邊個廢柴都唔知,,,醒小小拉~~:pig:
頁: [1]
查看完整版本: 就算曙光汁...(全城注意)