月卍靈兒 發表於 2011-7-11 12:33:10

有 關 曙 光 繼 續 做 落 去 @@官 方 加 油 ,, 改 版 加 油 ,, 曙 光 再 現 眼 前

轉自  7月6日公告
曙光剛剛完成了暑期活動的更新,準備了各種有趣的活動與改版,今次故事,是關於一位跟機械外星人很有緣份的博士-薩姆,已經成為曙光博士的他,最近發現一種新的機械核心,能夠輕易地連結各種機械合成出強大的機器人!但是可惜的是這些合成的材料極為稀有,薩姆博士剛研究出這項技術就把材料用光了。據說只要.....

亦有玩家於日版官網見到有關改版事宜,,並可能轉為 曙光3

希望今次改版之後會易升D  @@
加油丫,,曙光 >///<
我會陪曙光2走到最後一刻 ><
我會繼續報料 (沖去升Lv丫!!

SuMGoR 發表於 2011-7-11 12:55:47

唔好再比ALTA 做代理就得

timleung11 發表於 2011-7-11 13:44:31

有冇新血先系問題

xxjm566 發表於 2011-7-11 13:57:17

如果出曙3

如果出左曙3...曙2 d ac會唔會無左ga?   :L :L :L

快樂天使 發表於 2011-7-11 14:15:13

之前出曙光2 曙光1ac都冇左la=.=

jackson25 發表於 2011-7-11 17:35:20

曙光2 甘鬼難升.. 佢遲下改版出曙光3 冇甘難升 我都會玩落去..

黑乂白配 發表於 2011-7-18 13:55:33

原帖由 SuMGoR 於 2011-7-11 12:55 PM 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
唔好再比ALTA 做代理就得
仲好過個爛燈喇`

5632 發表於 2011-7-19 22:34:17

據說只要.....下刪之內容=又略水了:o 依家d人好有組織架...2011年出左曙光3又點..
你話2009年,d人仲未有組織既時候轉就話姐
即使出了曙光3,依家通訊咁先進,d係曙光2有財有勢既人仍然可以聚埋一齊  
到其時佢地會將曙光3打造成佢地既世界....變相排斥想玩既新血
咁同而家既曙光2有咩分別呢:L
如果事情未發生到咁,都仲話有得救...
不過曙光2已經衰落左2年,可以話無藥可救了....
可能你會話咁曙光1變曙光2又唔係咁?!
個陣d人唔會做一d外x,扯高價等行為...
依家先改版係useless...仲要係冇下文添 請樓主留意:改版=/=曙光3
單純地用改版呢兩個字就可以吸引d人玩,未免太兒戲了吧= ="

5632 發表於 2011-7-20 14:44:53

原帖由 p445nhl12626 於 2011-7-20 11:41 發表 http://agames.hk/images/common/back.gif55,同意+1,gm最好控制左物價先,同埋外掛問題,對d係曙光2有財有勢既人加強阻撓
依家已經冇法子啦....:'(
佢地個根基已穩,根本不可能阻撓了:(
應該2008年尾開始衰落既時候就行動,到09年中根治唔到就重新開始,開曙光3....
依家就算開曙光3,咪即係延續曙光2既腐敗....GM略多d$$咁囉....
倒不如由佢自生自滅....用不著係呢個已沒落左既game白費心機...
等佢衰到非汁不可先出曙光3都唔遲....

邀月 發表於 2011-7-27 11:58:08

真係開曙光3我真係未必會玩...

1001997 發表於 2011-7-28 15:41:31

原帖由 5632 於 2011-7-19 22:34 發表 http://agames.hk/images/common/back.gif 據說只要.....下刪之內容=又略水了:o 依家d人好有組織架...2011年出左曙光3又點..
你話2009年,d人仲未有組織既時候轉就話姐
即使出了曙光3,依家通訊咁先進,d係曙光2有財有勢既人仍然可以聚埋一齊  
到其時佢地會將曙光3打造成佢地既世界....變相排斥想玩既新血
咁同而家既曙光2有咩分別呢:L
如果事情未發生到咁,都仲話有得救...
不過曙光2已經衰落左2年,可以話無藥可救了....
可能你會話咁曙光1變曙光2又唔係咁?!
個陣d人唔會做一d外x,扯高價等行為...
依家先改版係useless...仲要係冇下文添 請樓主留意:改版=/=曙光3
單純地用改版呢兩個字就可以吸引d人玩,未免太兒戲了吧= ="

同意你既講法....就算佢真係改版/曙光3都冇用:(
同埋係佢呢份公告裡面對改版冇下文,加上沒有提及過"曙光3"呢個字眼....
好難令我地相信佢wo...
當然,重新開始要重拾當年光輝都係幾乎不可能....
曙光呢次真係救得太遲...加上時機不當..
等場火燒到剩番道門先黎救火,d人都燒死哂啦,有乜用呢...
一次又一次令我地失望...令我地離開...
點解時機不當?
係依家基本上佢做咩都於事無補了
如果我係GM,我會由佢自生自滅,橫掂仲有人未醒覺,咪略定d水先lo....
其實你講緊既野同我既想法好接近....
"單純地用改版呢兩個字就可以吸引d人玩,未免太兒戲了吧= ="":handshake

豬XDD 發表於 2011-8-8 19:39:20

玩左咁多年,如果真係曙光3,我都會玩左先,睇下佢變到點先再決定啦…
反正岩岩開始都唔會DL 幾耐 哂好多時間姐, 試一試無妨...^^

好耐無上泥…

邀月 發表於 2011-8-10 15:03:14

原帖由 豬XDD 於 2011-8-8 19:39 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
玩左咁多年,如果真係曙光3,我都會玩左先,睇下佢變到點先再決定啦…
反正岩岩開始都唔會DL 幾耐 哂好多時間姐, 試一試無妨...^^

好耐無上泥…

真係有曙光3真係會小心考慮下先...
因為我自己轉左型玩武俠既online game@v@

漆黑_nICk 發表於 2011-8-21 09:02:47

比左ALTA做化理又唔宣傳-_-小人玩:@

邀月 發表於 2011-8-23 19:20:57

原帖由 漆黑_nICk 於 2011-8-21 09:02 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
比左ALTA做化理又唔宣傳-_-小人玩:@

基本上如果我唔係玩過曙光我都唔知有alta呢間公司...

段天 發表於 2011-8-24 16:53:54

原來仲有人對曙光抱希望-.- SAD

ghghggg 發表於 2011-8-28 22:02:41

只要易升就唔係問題

angusyip520 發表於 2011-10-30 12:37:22

sUp{:fun08:}{:fun08:}

dream0 發表於 2011-11-13 09:32:21

曙光3.... 開左都唔玩了

swkbaby0v0 發表於 2011-11-29 21:54:35

右無錢出(講)告.鬼有人知隻gamege存在咩.{:fun05:}
頁: [1]
查看完整版本: 有 關 曙 光 繼 續 做 落 去 @@官 方 加 油 ,, 改 版 加 油 ,, 曙 光 再 現 眼 前