月卍靈兒 發表於 2011-7-11 20:23:09

我 真 的 很 愛 曙 光 ,, 大 家 別 走 吧 >////< ( 曙 光 快 將 改 版 了 )

我已經踏入曙光2的第五個年頭了,,

由小學至中學,,陪伴著我的成長,,

有一刻,,我真的想放棄了,,但還是捨不得,,

我還是回來了,,雖然人已經不多了,,我仍希望堅持到最後一刻 !!

曙光,,總是離不開我

希望大家會繼續支持,,請更多朋友番尼玩

花你一點的時間,,帶一帶你的朋友,,讓曙光重燃一下吧!!

對自己,,對別人,,對遊戲,,也是很好的!!

忍不住流淚了 ;'(

大家別走吧,,曙光真的很需要你們的..

留下來吧,,說不定還能遇到失散的舊友呢..

亦希望曙光今次改版會吸引更多玩家回來,,

希望等級能比以前容易提升

我靈兒在此誠心祈求

盜賊師乂靈兒 上 :time: :time:

分身: 幻乂滅儿 上:em800_02:

ko123 發表於 2011-7-11 23:58:58

乜真係會出曙光3?d ac又唔知會唔會del曬........

shu1n 發表於 2011-7-12 12:28:12

我仲記得曙光之前1lv果d草草

twyry2 發表於 2011-7-12 17:42:06

改版? 姐系會出曙光3?
我都系最懷念最初最初既曙光

bread0721 發表於 2011-7-12 18:55:28

都會支持嫁! 加油啊gm!

tai0620 發表於 2011-7-12 20:20:25

希望佢改左版之後多番D活動啦
吾好正係成日要人買點抽野啦

1001997 發表於 2011-7-12 21:40:26

看看曙光2的各種問題:外x,物價...
有人說,外x周圍都有不成問題,但試想想有外x後當年的樂趣仍存在嗎?
有=你是曙光的上層人物    無=正常/已對曙光2無樂趣的上層人物

qm1992 發表於 2011-7-13 14:06:40

支持支持 !!

Federick 發表於 2011-7-14 03:18:42

雖然係支持 但係依加咁樣玩落去 真的是好嗎?
曙光依加簡直係痛苦 D價錢貴到 我自己都唔知點形容

5632 發表於 2011-7-15 10:19:24

GM既略水程度簡直係過分,同埋睇下依家一舊+0雲都要700m(2008年:<120m)  
同埋樓主話改版,改咩版先? 提升lv上限/又搞個活動昆錢個d已經冇用架啦.             不如一切依舊,但將所有野一筆勾消,重新開始咪仲好?

邀月 發表於 2011-7-27 11:59:14

我個ac都已經冇左好耐了...
頁: [1]
查看完整版本: 我 真 的 很 愛 曙 光 ,, 大 家 別 走 吧 >////< ( 曙 光 快 將 改 版 了 )