kensokayhin 發表於 2011-8-29 23:17:05

曙光有更新!姐係仲係希望! 大家支唔支持做落去!!!

我100%支持

1001997 發表於 2011-8-30 01:48:24

更新又如何.....原來曙光有人已經將更新當成奇境:(曙光次次更新都係搞個活動又做個飛行法寶或者福袋(點野)等等略下水...
GM唔悶我地都悶啦曙光對上搞一次真真正正既活動應該已經係三年前既事了..
我幸而見證了當年既繁榮,估唔到依家會變成咁...

邀月 發表於 2011-9-2 14:28:20

算啦...
來來去d更新/活動都係果幾味...

tai0620 發表於 2011-9-2 15:41:50

佢所謂既更新又咪係出新寵新飛要人買點抽

5632 發表於 2011-9-5 16:54:30

d更新次次一樣,唔明點解今時今日仲有人支持佢

漆黑_nICk 發表於 2011-9-10 08:17:22

次次都係果D活動,有咩好玩-__-

delaynomore 發表於 2011-9-14 01:26:29

唔支持+1

askrun 發表於 2011-10-21 14:48:06

回頭是岸,放棄隻GAME啦

盜狐 發表於 2011-10-29 14:18:03

...........

angusyip520 發表於 2011-10-30 12:34:13

加油加油
支持{:fun08:}{:fun08:}

chihang6488 發表於 2011-11-29 07:04:17

等出曙光3 ><

swkbaby0v0 發表於 2011-11-29 21:52:26

唉.呢隻GAME去到金時金日咁樣仲挽得去邊.好快汁

1001997 發表於 2011-12-1 18:45:09

一早就對呢隻game無哂希望啦{:fun25:}
仲有點解agames個版面變左咁既,,,以前個個好睇好多lo....

spritehunter 發表於 2012-1-7 00:30:43

你們不能明白真正愛曙光的人的心情{:fun02:}

calvinng01 發表於 2012-2-1 11:05:55

唔支持!!!唔支持!!

黑乂白配 發表於 2012-2-11 22:28:26

calvinng01 發表於 2012-2-1 12:05 static/image/common/back.gif
唔支持!!!唔支持!!

見仁見智

delaynomore 發表於 2012-2-15 10:46:24

no na

喜歡淡淡愛 發表於 2012-4-2 15:03:51

努力~~~~努力~~~~~再努力~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SmiLEEvErYDaY

yuyu123 發表於 2012-4-2 15:37:33

其實我覺得個game係唔錯o既,啱啱開始玩果陣都覺得好特別下,但係後期越玩越悶,升lv無"卦"又打到自己嘔血. D物價又不斷上升,當年500M一舊50+3雲,宜家500M連條防爆紫草都買唔到半條~最重要既係個game無副本任務,升lv一味靠打怪,如果有翻幾個副本任務等人可以組下隊,做下任務,傾下計,個game會好玩好多lo. 不過日本曙光都汁左好耐下,睇怕如果台灣曙光汁埋都好快會到香港lu~!有時間影多張相,留念下啦~!

戀愛菲人 發表於 2012-4-8 18:06:55

[曙光]我玩左咁耐,都有左感情...
話雖難lv,但隻game又唔一定高lv先好玩,等得閒傾下計,交流下~又會有令一返風味"
識到FB,又可以一齊升lv,一邊傾計...又唔會悶得去邊嘅"
物價上升,隻隻game都有嫁啦...
同埋你地話出極都個D活動,如果唔出活動,你地玩毛??出一D活動略下水唔得咩!?隻game唔略下水,點樣做落去啊!?又唔係略你地好多錢,其他game略得仲多啦!!
雖然我之前對隻game都有過低潮期,但回憶返之前所做過嘅,都會不自然咁想去玩返!!"雖然當中有過唔係太好嘅回憶就是了!!
支持!!支持!!支持!!
加油~加油"
頁: [1] 2
查看完整版本: 曙光有更新!姐係仲係希望! 大家支唔支持做落去!!!