dingdong 發表於 2011-10-17 11:17:55

伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎?

伺服器清嵐及加洛人數較少, 有玩家建議合服, 你有什麼意見?
不妨大家討論下{:qq47:}

不理我是誰 發表於 2011-10-17 15:05:27

合併都好既...合左多D人冇咁悶

Awen 發表於 2011-10-18 01:17:13

係合就清嵐+加洛+天寧 再開多個新ser吧

賣底底 發表於 2011-10-18 21:02:11

我係舊版玩家,走都係因為個SER冇人,其實每個SER D科技,物價都唔同,,合併都有少少難度
如果合,就好似樓上咁講清嵐+加洛+天寧...合南遙根本冇得玩..~
但係..唔好好似佢咁白x..又開新ser~
開完人數肯定頭1個月過100人,第2個月都得番幾十/十幾人玩了。

笨叮叮 發表於 2011-10-18 22:29:10

唔好合啦-.-

殘乂流 發表於 2011-10-19 12:47:54

+1+1+1    合SER LA

可苦可樂 發表於 2011-10-19 23:32:14

呢家吾合遲早夢想d人逐個走;;
到時一樣係成隻game汁姐.

Awen 發表於 2011-10-20 01:14:54

合啦 好悶呀真係=.= 晚晚都好似玩緊單機game咁
你合2個死城 咪一樣係死城 加埋天寧啦

雨中追雨 發表於 2011-10-20 01:26:59

老實講啦,你係開發商,你最主要都係賺錢,,兩個最新服務器還有幾多人,你自己心知肚明...基本上已經無咩人玩了...玩來玩去都係果幾個人...至於合拼後好多問題,其實解決對於你地來講好簡單姐,,,補經,將天界的物品價錢調理番適合價位,你地一定有辦法噶,,你再唔合,,我相信半年內最少唔見一半人,,我支持合服務器,,,:D

雨中追雨 發表於 2011-10-20 01:32:45

天寧+清嵐+加咯..合埋一齊,,保證更加多人玩....

小楓★唯 發表於 2011-10-20 07:06:18

合左ser我當你物價搞得惦 甘幫戰國戰呢
清ser唔少人成125lv 加ser最高得115lv仲要得兩個- -
甘打毛毛咩- -
如果合埋天寧就更加唔洗玩

炫火║ 發表於 2011-10-20 11:01:51

合啦,最多咪補經補神武,老實講,清嵐ser無咩動力掉錢落去了

懷憶 發表於 2011-10-20 16:54:19

我唔想日日ON夢想都見唔到人~!!!:'(

雨中追雨 發表於 2011-10-21 00:19:33

小楓★唯 發表於 2011-10-20 07:06 static/image/common/back.gif
合左ser我當你物價搞得惦 甘幫戰國戰呢
清ser唔少人成125lv 加ser最高得115lv仲要得兩個- -
甘打毛毛咩- -

咁你掉多幾皮野港紙落去咯,,,反正你大把啦,,,唔使驚喔..我地呢邊125都無用,,好垃圾的,,,,包括我,,,合SER你都照樣稱王啦,,小維哥

小楓★唯 發表於 2011-10-21 06:55:53

雨中追雨 發表於 2011-10-21 00:19 static/image/common/back.gif
咁你掉多幾皮野港紙落去咯,,,反正你大把啦,,,唔使驚喔..我地呢邊125都無用,,好垃圾的,,,,包括我,,,合SER ...

慳d啦 我有幾皮港紙我晨早掉左啦 125再廢同110打都唔會輸掛
加ser得2個115 8個110
清ser淨係計125都14個
你叫我玩?
你再垃圾差1x lv你唔會輸掛 雨追哥

炫火║ 發表於 2011-10-21 08:07:44

小楓★唯 發表於 2011-10-21 06:55 static/image/common/back.gif
慳d啦 我有幾皮港紙我晨早掉左啦 125再廢同110打都唔會輸掛
加ser得2個115 8個110
清ser淨係計125都14個 ...

天界我120果時贏過140,咁可能果時佢除裝讓我吧

小楓★唯 發表於 2011-10-21 12:35:28

炫火║ 發表於 2011-10-21 08:07 static/image/common/back.gif
天界我120果時贏過140,咁可能果時佢除裝讓我吧

你連140都贏到甘合左ser更加唔洗打啦^.^

炫火║ 發表於 2011-10-21 20:48:50

小楓★唯 發表於 2011-10-21 12:35 static/image/common/back.gif
你連140都贏到甘合左ser更加唔洗打啦^.^

即係你驚合SER 果時唔夠人打JA 嘛:P早講呀嘛

小楓★唯 發表於 2011-10-21 23:39:41

炫火║ 發表於 2011-10-21 20:48 static/image/common/back.gif
即係你驚合SER 果時唔夠人打JA 嘛早講呀嘛

{:qq11:}好驚呀 不過會有夠打既可能咩
反正一定唔夠打 甘唔洗玩啦-0-

o茉莉 發表於 2011-10-22 00:14:39

:)路過.支持合拼三個伺服
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 伺服器清嵐及加洛的玩家,你們支持這兩個服合併嗎?