喜愛夜蒲正昆狗 發表於 2011-10-23 18:55:10

小心 喜愛夜浦 昆狗

小心 喜愛夜浦 昆狗 佢現有既Ac :擁有快樂而沒有壓力, 現手 第三者 我係上手 佢昆左我第三者

講下佢點昆我先拉

2011年10月21日星期五  佢係HBO 密我第三者問我放5放Ac ,之後傾左一大渣野
之後就傾到   佢話用 新虎AC + 250 HKD 換我 第三者AC
先交換AC後 再出黎比返錢我

跟住我問月 啦
月話佢信得過,OK
佢再比埋家電我
咁我就信住佢先啦

交換AC後,,.

約好左話星期六出黎即係2011/10/22 係香港站B出口等
點知佢話佢到左..
之後我去到.等左5粒鍾影都無隻
佢就打黎話 SOR 我手機無電 放左係屋企差電,同埋有D事搞 然後我話加返50蚊車錢
之後佢話好 沒問題 我話聽日你黎東涌啦 佢又話好 聽日10點打比佢  

到左星期日 2011/10/23 10點打比佢..佢細佬話訓緊教
然後一直等.等到 2點佢就打黎話我E+出發黎東涌

跟住3點打黎話 我同FD訓左教..... 去左荃灣,.(搵鬼信咩!!)
之後5點話到左
我一直都係東涌站到浦
佢話佢著 恤杉 , 藍庫 ,白鞋(尸口巾)!! (通街都係啦)
之後為左我D錢我等啦
等左一陣 再打比佢
佢話係A出口呀 (我即時扯火!!因為我一直都係A出口)
跟住話最左左左邊間M記呢 右邊有間7仔既 [我!!(一金3)佢個肺]!!

跟住佢就山埋電話

然後我就返左黎打呢段野啦..

返黎果時行左入差館 考慮下報5報警好( 仲未報 )
比下機會佢
一星期後佢都5比返錢 佢一生又係咁玩完

總計比佢呃左
HKD : 250
時間 : 寶貴的星期六+日 仲有 搞到未睇那些年!!!
心靈..心理既傷害
再令我發火 打野打到拳頭流血
因為 會比人刪POST既關係
所以佢既電話打左係下面 按CTRL+A 即可看見     家電: 25756248 手電61678376

佢不嬲係昆狗 發表於 2011-10-24 22:19:08

佢本身話收我隻100盜..之後好喇..本身話星期2入
之後我等等等等到,夜晚8點..佢上MSN..
我問佢..你有冇入到錢.佢話我D錢比人偷哂..沖完一個涼.唔見左8百蚊.
1係我入隻100同你一齊玩住隻100盜先喇.(心諗:100蚊玩1隻100AC..比你爆左咁點先.)

chihang6488 發表於 2011-10-25 17:04:42

吸取下教訓-0-

peng12569206 發表於 2011-10-25 22:26:53

樓主真系好慘 你可以試下尋求法律的途經讓昆狗得到應有的懲罰!!

喜愛夜蒲正昆狗 發表於 2011-10-26 09:39:15

已備案 一星期後我唔返去銷案 佢就會比人起訢

盜狐乂 發表於 2011-10-28 19:18:35

剩餘數量: 286 / 300

盜狐乂 發表於 2011-10-28 23:59:29

.......報警都幾好{:fun15:}
頁: [1]
查看完整版本: 小心 喜愛夜浦 昆狗