可苦可樂 發表於 2011-11-8 13:44:38

強烈要求清ser合ser

強烈要求清ser合ser;;呢家又少人又悶到死;;
你合吾合ser都吾該比個答覆啦;;

dingdong 發表於 2011-11-8 15:12:13

關於玩家們希望把清嵐及加洛伺服器合併, 官方有關人員已經向台灣及原廠方面提出申請了, 目前原廠還在評估及討論中, 有確實消息的話, 會正式向大家公告的.

小影魔 發表於 2011-11-8 15:56:33

合得2個?-.

炫火║ 發表於 2011-11-8 16:51:03

如果合得2個,我寧願同天ser 合,我諗刺激買點既意慾會比同加ser 合多好多

Awen 發表於 2011-11-8 17:02:35

合埋天寧啦 2個ser加埋都唔知有無百五人

雨中追雨 發表於 2011-11-8 17:10:23

合天寧啦.跟本吾洗考慮了,現在的清嵐ser直接系死城了.合左之後,Awen話給你地一個大驚喜.

Awen 發表於 2011-11-8 17:17:27

死開啦最強戰雨中哥一日仲係度我邊敢出聲

炫火║ 發表於 2011-11-8 17:24:43

合加ser 雨中哥都係打片全ser無敵手,唔合天寧ser 點引到佢個銀包放水呀

帥無心 發表於 2011-11-8 17:42:38

打死都咪合天ser{:fun11:}

可苦可樂 發表於 2011-11-8 18:07:30

吾支持戈d吾該走好:o

雨中追雨 發表於 2011-11-8 18:32:46

一定要合吖,多D人多D競爭力麻,多D競爭力先會多D人買點麻.熱烈期待合天寧ser吖(^.^)

leaky1990 發表於 2011-11-8 18:58:17

合ser唔係關鍵lol 係合左ser d人會唔會轉哂國搞到太屈機 d人最後都係走哂 清ser加國一大樣板

炫火║ 發表於 2011-11-8 19:32:34

leaky1990 發表於 2011-11-8 18:58 static/image/common/back.gif
合ser唔係關鍵lol 係合左ser d人會唔會轉哂國搞到太屈機 d人最後都係走哂 清ser加國一大樣板 ...

咁就算唔合,,D 人都係會走架啦,, 而家係講緊點樣刺激番D 人流,, 清SER 4國一大樣版

小影魔 發表於 2011-11-8 21:34:59

大約幾時有回覆呢 G.M -.

Destiny宿命 發表於 2011-11-8 22:02:45

支持

Awen 發表於 2011-11-9 01:21:13

你個問題只不過人少先會發生既姐 唔通你會見到廿几三十個一齊轉啦喎?由你個加洛轉國都只不過幾個人就咁多野講,唔係人地轉國都要問過你掛?咁由天寧轉去南遙啲人我係咪要逐個逐個問佢?話佢呀?

金日月 發表於 2011-11-9 16:39:16

加+清+天 3個合都好

帥無心 發表於 2011-11-9 17:09:36

清合加好啦,咪合天0 ser

雨中追雨 發表於 2011-11-9 20:02:07

帥無心 發表於 2011-11-9 17:09
清合加好啦,咪合天0 ser

想問問點解你甘抗拒合天寧ser?你怕咩呢?

炫火║ 發表於 2011-11-9 21:03:32

Awen 發表於 2011-11-9 01:21
你個問題只不過人少先會發生既姐 唔通你會見到廿几三十個一齊轉啦喎?由你個加洛轉國都只不過幾個人就咁多 ...

十分讚同,由始自終,加國都係走左幾個人,咁出得轉國功能就預左架啦,都唔明點解你可以提呢單野提成年,而家天寧國d 人轉去南國既人數比你果時多好多啦,唔通好似你咁又提成年?你唔嫌我都嫌啦
頁: [1] 2
查看完整版本: 強烈要求清ser合ser