雨中追雨 發表於 2011-11-15 01:40:40

清嵐服務器又一個幫無左了,G.M情況如何你好清楚,慢慢考慮啦

快D合啦...就快無人了,,總數都無40人係度玩,,,再唔合,,,清嵐SER唔洗3個月就無曬人了...之餘咩經驗啊,科技上限啊,修煉啊,,多餘啦,,
你補翻咁上下就OK啦,,,贊成合比唔贊成合多10倍人都唔止啦....G.M,,,剌剌林搞掂距啦,,,就快變單機版game啦

殘乂流 發表於 2011-11-15 07:45:45

咩幫無左???

炫火║ 發表於 2011-11-15 08:36:59

根本晒氣啦你{:fun08:} 等佢咩官方乜_野果D...等到都唔知幾時
通常佢地只係識叫我地等!! 根本都唔會親身感受下玩家D 感受
而家俾錢整勁隻人都無咩意思, 根本好似玩單機咁!!
玩單機都最多俾百幾蚊買隻CD 者...

aaron107 發表於 2011-11-15 08:46:47

炫火║ 發表於 2011-11-15 08:36 static/image/common/back.gif
根本晒氣啦你 等佢咩官方乜_野果D...等到都唔知幾時
通常佢地只係識叫我地等!! 根本都唔會親身感 ...
單機ddl落黎果d係免費的
不過我覺得買隻ps3 game比起玩online game更抵,起碼畫質音效都係高水準

aaron107 發表於 2011-11-15 08:49:40

講真,如果夢想再唔整返d新寵,新任,新活動同合ser,遲早個ser會得返十隻手指都數得哂既人數(分身唔計)

炫火║ 發表於 2011-11-15 09:00:37

aaron107 發表於 2011-11-15 08:46 static/image/common/back.gif
單機ddl落黎果d係免費的
不過我覺得買隻ps3 game比起玩online game更抵,起碼畫質音效都係高水準 ...

認同,唔好話買隻PS3..買隻PSP 既GAME D 畫質都好過夢想啦!!

題外話:我都係講單機最多俾百幾蚊{:fun36:} 俾盡都係百幾蚊(有得ONLINE 對打果D 另計) DL 唔洗錢就費事講到白

可苦可樂 發表於 2011-11-18 13:34:02

我想講係型男吾報幫戰的說..

ricky623 發表於 2011-12-25 10:52:24

我都想快d合
頁: [1]
查看完整版本: 清嵐服務器又一個幫無左了,G.M情況如何你好清楚,慢慢考慮啦