softplastic 發表於 2011-12-27 21:08:10

杏花村<<<<<搶王搶到打人GE狗

乂新雄乂 GE杏花村係終天搶王搶到要打人,冇品到咁!
仲要係偷襲果隻, 琴晚有人唔夠打就淆到OFF,真係笑左~
好心你啦,打死人仲要話人7,小唔小朋友D呀~
毒少陣啦唔該你,仲話下轉王見,鬼得閒同等呀KAI子!!!
真係唔怪得成日都有人係到鬧黎鬧去,就係因為有D ONX 仔係到!!!
小朋友,咪以為自己有幾個100LV AC就係到巴巴閉閉, 諗野仲係咁幼稚,打死人跟住搶到隻王好興奮架原來?

愛好者 發表於 2011-12-28 11:19:54

佢地果班一向小雞{:fun03:}{:fun03:}

雪糕。﹏。 發表於 2011-12-28 13:46:22

打死隻王真係幾興奮嫁wo{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}
仲有呢 個隻ac我黎
嗌我威士忌得喇{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

唔夠打{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}
知你威喇liangbaiqanzz

杏花b 發表於 2011-12-28 13:52:21

乂新雄乂 GE杏花村係終天搶王搶到要打人,冇品到咁!
仲要係偷襲果隻, 琴晚有人唔夠打就淆到OFF,真係笑左~
好心你啦,打死人仲要話人7,小唔小朋友D呀~
毒少陣啦唔該你,仲話下轉王見,鬼得閒同等呀KAI子!!!
真係唔怪得成日都有人係到鬧黎鬧去,就係因為有D ONX 仔係到!!!
小朋友,咪以為自己有幾個100LV AC就係到巴巴閉閉, 諗野仲係咁幼稚,打死人跟住搶到隻王好興奮架原來

原來戰都偷襲到人
點解又唔講下你比人打到off

softplastic 發表於 2011-12-28 14:56:04

哈,唔知邊個2隻圍我1隻,2隻都比我打到OFF呢XD?

好笑,果陣打緊王,係我後邊開技暈我,唔係偷襲係咩? 你玩上腦啦,唔係賊果招呀傻~

話人又唔話自己,你比我打到係咁OFF添啦~

小朋友,你鐘意毒咪比你毒囉,仲話下一轉王見,笑左!~

講威邊夠你姐~下次開一堆100LV黎呀笨,為左4隻王開幾隻100LV黎,真係夠威啦你!!!!

杏花b 發表於 2011-12-28 15:38:03

softplastic 發表於 2011-12-28 14:56 static/image/common/back.gif
哈,唔知邊個2隻圍我1隻,2隻都比我打到OFF呢XD?

好笑,果陣打緊王,係我後邊開技暈我,唔係偷襲係咩? 你玩上腦 ...

原來你睇我唔到就係偷襲 姐係打你之前要同你SAY個HI先
我有講過賊果招偷襲?你太自作聰明喇~
原來打架打王就係毒 你都幾毒.

softplastic 發表於 2011-12-28 15:50:11

我果時打緊王,你想打咪打第2個SER囉,係要打我,又唔係搶到王~

哈~ 依家你冇啦啦打人唔係偷襲係咩? 我果時唔係企係到冇野做WO,打緊隻王,你唔係偷襲,咁呢D叫咩?

哈,你7左就7左啦,戰都可以偷襲人?  咩職都可以"偷襲"人~

哈,你毒在你煲機姐XD 我知每轉王都會見到你~ 你唔毒唔通我呀?

冇人話打王毒呀? 你咁講姐係玩曙都叫毒啦? 唔該你諗清楚先講啦! 小朋友, 我唔知係你定你D FD用你D AC~ 但係唔該做人有品
D,搶王搶到打人真係小朋友所為~ 輸打羸要呀? 搶唔到就打7人? 如果你真係咁諗都真係幾幼稚WO~

chihang6488 發表於 2011-12-28 15:57:31

{:fun60:}  食花生ing

hing1234 發表於 2011-12-30 11:08:58

杏花教下你喇.下次佢同佢講.我尼打9你喇.

chihang6488 發表於 2012-1-11 16:44:32

@@{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}

peng12569206 發表於 2012-2-8 20:28:16

我都比人搶過 d人仲要只蟲後就來死先過來sm

delaynomore 發表於 2012-2-15 10:51:15

狗a_a_a_a_a
頁: [1]
查看完整版本: 杏花村<<<<<搶王搶到打人GE狗