北風║ 發表於 2011-12-28 17:41:07

鄙視官方垃圾補償!

合SER個議題搞左甘耐..最後補償竟然係
1.所有等級大於25級以上的玩家,系統將補償人物經驗值、召喚獸經驗、戰鬥抵用金、學習點、並且增加提神丹可用數量。
2.較晚開放的原清嵐伺服器所有幫派,系統將會補償幫派資金、聲望、人氣。
一直傾左甘耐GE合SER最後竟然只補償人物經驗召喚獸經驗果d廢野就算?有無唸過其他方面的不平等?有無真正唸d對策保障我地呢班加洛SER
玩家?原來傾左甘耐一個簡單補償就算數...E+加洛SER大把人放緊AC 我唸你合左都無用!

殘乂流 發表於 2011-12-28 17:42:57

你ON 9? 依家有合SER你仲想點?
補償? 洗唔洗一人比千幾貢你啊?

小楓★唯 發表於 2011-12-28 17:44:27

殘乂流 發表於 2011-12-28 17:42 static/image/common/back.gif

唔該曬 唔想合SER WO

edu031102 發表於 2011-12-28 17:45:13

你食【詞語過濾】屎食得多?{:fun69:} 合SER會搞到咩都亂哂大龍

北風║ 發表於 2011-12-28 17:45:51

殘乂流 發表於 2011-12-28 17:42 static/image/common/back.gif

收啦你個ON,9 你唔係玩加洛SER就唔好插嘴 .你唔識野收聲!

edu031102 發表於 2011-12-28 17:46:22

咩都跟青國 你玩哂啦

北風║ 發表於 2011-12-28 17:46:53

E+加洛大把人放AC唔玩..合咯 合完再合過!

katy229339 發表於 2011-12-28 17:47:25

勁【詞語過濾】囉
少人上呢個點知意見
我身邊勁多fd都唔想合bo#51~

edu031102 發表於 2011-12-28 17:47:49

指裝又話跟青ser 天界又係 你咁 玩哂啦 係青ser食左我地囉 唔係合併囉

冰玄魂雨 發表於 2011-12-28 17:48:47

合SER賠俾耐D既清SER一聽就知不合理啦。
而且,那算什麼賠償?
要合既,不如4個合曬佢呀笨~

北風║ 發表於 2011-12-28 17:49:51

人物寵物經驗就可以平衡到? 戰鬥抵金 技能點 我送比你都得!

sls21216 發表於 2011-12-28 17:50:34

{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}{:fun27:}
清ser個個咁高lv點打喔痴線~
一陣加ser個個人走晒 我睇合ser係想多d人定趕走人!
神武野平d又點?? 我係加ser加國既~如果連生存都做5到仲講咩神武幣!
講到補償~
不如俾加ser人全部+10修 or 升10lv,
一陣我地d低lv 俾人蝦玩5到mx
我睇gm你點收場!
簡直把鬼火,冇天理!

stephy005 發表於 2011-12-28 17:53:24

對我地加ser果d完全唔公平~~

北風║ 發表於 2011-12-28 17:53:50

d補償一睇就知有問題啦,官方搞甘耐竟然可以甘"簡潔"公佈出黎,有無尊重過玩家?!

stephy005 發表於 2011-12-28 17:57:05

凈系d修都有排追啦好冇~~

stephy005 發表於 2011-12-28 18:00:50

我地加ser個個一系放ac一系唔買點,我睇g m你地點收科~~

stephy005 發表於 2011-12-28 18:05:18

指揮官呢,又比清ser擺曬~~

冰玄魂雨 發表於 2011-12-28 18:06:01

我實俾D高LV虐死- -

katy229339 發表於 2011-12-28 18:09:02

唔公平+999 -.-

無得玩落去囉~

sls21216 發表於 2011-12-28 18:11:18

{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}{:fun69:}
How dare GM decide such a unfair decision to Gallo server!?
水能覆舟,亦能載舟~
自古以來,明君皆採取安民懷柔政策!
難道在遊戲的範疇上,GM就不能採取安民懷柔政策?
合ser這個決定對加洛ser人民實在極之不公平!
這麼點兒的補償
焉能夠安加洛ser之民心,實難招天下民信矣!

頁: [1] 2
查看完整版本: 鄙視官方垃圾補償!