殘乂流 發表於 2011-12-28 19:39:26

0.0.0.

0.0.0

Uploaded with ImageShack.us

殘乂流 發表於 2011-12-28 20:06:09

巳備案 3天內你唔主動搵番我,你就等比人查LA

殘乂流 發表於 2011-12-28 22:20:14

根據香港法例第二百章 刑事條例第一百六十一條『有犯罪或不 誠實意圖而取用電腦』帳號盜用屬刑事 罪行 ,最高刑罰監禁五年

.★﹑小唯× 發表於 2011-12-29 00:23:52

{:fun14:}{:fun14:}{:fun14:}佢ac太把人有 何況你自己都系昆狗有佢ac

殘乂流 發表於 2011-12-29 10:14:34

.★﹑小唯× 發表於 2011-12-29 00:23
佢ac太把人有 何況你自己都系昆狗有佢ac

我如果有佢Ac就吾會收La,反正已經備左案,佢有種咪吾好比我Lo

TWK 發表於 2011-12-29 10:15:36

我唔認同你咁講.你有佢AC 唔代表隻AC係你.咁你想改密自己玩就會想收..so我唔認同你講ge 我如果有佢Ac就吾會收La

x月神x 發表於 2011-12-29 10:48:33

唔好意思 你都係昆狗 之前你夠昆左我50M洛 仲好意思話人?

殘乂流 發表於 2011-12-29 10:50:04

TWK 發表於 2011-12-29 10:15 static/image/common/back.gif
我唔認同你咁講.你有佢AC 唔代表隻AC係你.咁你想改密自己玩就會想收..so我唔認同你講ge 我如果有佢Ac就吾會 ...

其實你有無SEE D圖? 如果我有佢GAME AC 就唔會叫佢比GAME AC我先LA
你攪笑?

TWK 發表於 2011-12-29 10:51:35

你d圖睇到先好講野啦.d字影又影唔清..係你自己講我如果有佢Ac就吾會收La,kai夠?

殘乂流 發表於 2011-12-29 10:51:43

.★﹑小唯× 發表於 2011-12-29 00:23 static/image/common/back.gif
佢ac太把人有 何況你自己都系昆狗有佢ac

你話大把人有佢AC係唔係想廣話有好多唔同IP入過,一定捉唔到呢?
禁你就錯LU,我琴日比佢D點個D卡 仲係到,警方話只要查番D點什落邊個IP/AC到就可以捉到條友

TWK 發表於 2011-12-29 10:52:45

算啦.你都比人圍.自己又係昆9~

殘乂流 發表於 2011-12-29 10:54:30

TWK 發表於 2011-12-29 10:52 static/image/common/back.gif
算啦.你都比人圍.自己又係昆9~

你ON 9 ? 咩昆9? 依家我有哂單,備左案,唔知就咪嘈LA你

TWK 發表於 2011-12-29 10:55:14

睇返上面 50m都昆.笑{:fun03:}

x月神x 發表於 2011-12-29 10:56:22

之前昆我50M就OFF{:fun03:}前幾個月ON番就扮唔知 傻仔

殘乂流 發表於 2011-12-29 10:58:06

x月神x 發表於 2011-12-29 10:56 static/image/common/back.gif
之前昆我50M就OFF前幾個月ON番就扮唔知 傻仔

你無有CUT圖啊 吊你? 無就咪出聲LA 傻仔 你傻全SER到知嫁LA

x月神x 發表於 2011-12-29 11:00:41

我傻又關你膠事 你做昆狗比人昆都抵你死啦 何況佢唔係

殘乂流 發表於 2011-12-29 11:04:45

x月神x 發表於 2011-12-29 11:00 static/image/common/back.gif
我傻又關你膠事 你做昆狗比人昆都抵你死啦 何況佢唔係

佢唔係? 禁D圖假嫁?> 你係唔係傻得禁緊要啊?

報埋警LU依家,到時佢係唔係昆9 大家埋知LO
反正又唔係拉唔到

TWK 發表於 2011-12-29 11:05:28

人地係網吧昆完唔上個隻ac 睇你拉唔拉到?

殘乂流 發表於 2011-12-29 11:07:16

TWK 發表於 2011-12-29 11:05 static/image/common/back.gif
人地係網吧昆完唔上個隻ac 睇你拉唔拉到?
你唔SEE個PO我唔怪你,話左我琴日比佢D點 D單我仲keep住,查番佢入落邊個AC 用咩IP咪OK LO
仲有你估警方做野禁簡單嫁? 只係查佢最後上個一次? 你估佢日日網吧咩

x月神x 發表於 2011-12-29 11:09:41

咁小事就報警 好似你仲傻過我 有D人比人昆得重過你咪去自殺?就算佢係昆你 唱佢咪得 佢AC大把人有,你唔識問人架?
頁: [1] 2
查看完整版本: 0.0.0.