loka1022 發表於 2012-1-2 00:51:46

130戰士屬性圖

無附魔幻化,未升曬技,大家比下意見{:fun14:}

雨中追雨 發表於 2012-1-2 00:57:05

哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇哇

雨中追雨 發表於 2012-1-2 00:57:43

真係好勁,,,如果我有7成就好了,,,,羨慕死我拉{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}

loka1022 發表於 2012-1-2 02:08:35

你果張po上黎我呢張行開一邊啦

ryankwan999 發表於 2012-1-2 02:19:31

d攻靚仔bo{:fun24:}
係慢je

令仔鴻← 發表於 2012-1-2 14:37:08

唔洗甘高攻 洗番d點洛速

NOD32試用版 發表於 2012-1-2 15:13:38

冇血冇速@@"

loka1022 發表於 2012-1-2 16:34:52

haha 我玩全力嘛 所以無血無速

炫火║ 發表於 2012-1-2 20:05:00

唔po 埋暗器,拳職?

loka1022 發表於 2012-1-2 21:36:04

唔啦。。隻拳玩力敏同雨中哥一樣,但佢高我成個層次搞到我唔想玩隻拳

令仔鴻← 發表於 2012-1-2 21:39:49

全力=比人收皮

loka1022 發表於 2012-1-2 23:03:45

我又唔覺得全力會比人收皮..不過始終都係自己鐘意啦

雞旦乂英 發表於 2012-1-2 23:24:12

哇! 真係好勁@@

炫火║ 發表於 2012-1-2 23:27:52

廢既全力就俾人收皮....勁既全力就真係收人皮....人地全修爆的{:fun09:}{:fun09:}

雨中追雨 發表於 2012-1-3 04:00:32

NOD32試用版 發表於 2012-1-2 15:13 static/image/common/back.gif
冇血冇速@@"

你無野嘛,,你穩第二個來俾我睇睇,,,無速無血有無咁高攻啊...同樣130未升技,,,4個香港服務器我相信穩唔到3個好似距咁樣的攻...

雨中追雨 發表於 2012-1-3 11:07:32

令仔鴻← 發表於 2012-1-2 21:39
全力=比人收皮

老實講,我未見過距比人收皮

NOD32試用版 發表於 2012-1-3 22:06:26

to雨中追雨,事主都話佢自己係冇血冇速唔該你就唔好係度歪曲事實。你問下事主,佢每一次同人pk係咪要用盡心機諗抗諗打法先可以打得贏。雨中追雨識玩戰士?#32唔識玩戰士唔好咁敷淺,戰士幾高攻都好,冇血冇速冇腦打唔中就好似江14隻巨人,你明白?專家

NOD32試用版 發表於 2012-1-3 22:10:44

再明顯啲啦,驚你有錢得制唔打老江,獅子宮見過?隻獅子點解打幾萬都會輸???啊,唔記得你或許有錢得制唔打星座,sor @@"

NOD32試用版 發表於 2012-1-3 22:13:08

井底之蛙@@",冇話雨中追雨@@",話緊自己,唉…居然咁大個仔都未見過啲....我錯@@"我太少見識@@"

NOD32試用版 發表於 2012-1-3 22:17:25

雨中追雨 發表於 2012-1-3 04:00
你無野嘛,,你穩第二個來俾我睇睇,,,無速無血有無咁高攻啊...同樣130未升技,,,4個香港服務器我相信穩唔到3 ...

咩叫冇速冇血有冇咁高攻?小生愚昧,唔明啵@@,可能我語癌,唔識你個星球啲語言。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 130戰士屬性圖