'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 15:56:59

- SJ報導:$今日話題.夢想世界既夢遊天國:-D.

點解我開POST您地就話吾關隻game事?.

:-*夢想世界520

關事拉可?版主。

今日我想講既.係一個好冇品既夢想世界幫派:-D`
大家要小心d:$唔係一唔小心都會中招!.
首先.我系夠薑架喇:-D.
成個幫都係低嗶同弱g:-*
我擺明DIU起您地全幫喇.
自己唸拉.我由您地低層講到高層拉:)好冇?
首先我想講下d無聊聊既重系小學階層既小朋友們:-*
日日係到撩事鬥飛.你地係米覺得有個幫撐住您地就好威?
係到作威作福.見到低lv過自己就p?
得閒就出頻刁人:-D?咁夠薑不如出黎周街刁人a.
系個game入面diu.唔好玩架^3^
跟住就系d中級既人士.
又係因為有個幫,周街搵人洩氣
睇唔順眼就p,睇唔順眼就叫晒人排斥佢^^
您地班嗶嗶:-D.憑乜?.
周街搵女溝,吾受wor,又diu丫?
好彩你係係個game到炸.
如果你係真人咁樣玩.比人打死好耐啦.吾好意思.
重有就係扮大佬個d.扮唔扮得起丫您地?
得閒冇野做就出世頻洗頻
一系就扮英雄話人?博出位丫?
係個game到出位冇用架.傻G:-*

係丫^^到您地啦.高層
係高層就唔_該教_好您d垃鴨幫眾啦^^`
佢做錯,你重要幫佢撐?^^
重要幫佢嘈?講下小小道理得唔_得丫?
未知人地咩牌就系甘_人^^
好威阿?我真係唔多覺囉^^.
係丫係丫你地好團結丫.
成班小學_點會吾團結丫?
唔洗我點名啦化?
係咁笑人game又廢?真人又廢做咩?
我想講好過您地game個公仔又7.7,真人又7.7^^
重有丫;$game咁勁做咩?好毒囉您.毒能;$.
放晒d錢去玩遊戲;)
有錢就拎d錢黎汁汁你個look啦唔該;)
我理得您係去韓國整容定去泰國打排球.做人妖丫^^.
我最想就係你地滅幫.
最後想講一句.親愛既大家見到呢個幫d人小心d丫.
能避即避丫.唔係一陣點啞您丫;-*
haha.重有就係唔好入呢個幫啦;D
一隻二隻都係無品9;)sosad!
夢遊天國;);)?夢遊地獄就有您地份;p

幾時死丫?;o
補充丫`就係你地幫d男人好隱賤。
例如某某豐拉^^.溝女個陣話自己唔愛某個圖形^^.

就黎分手^^.
又好似某某戀咁拉,溝女個陣話自己同佢個某kai某有名冇份^^
唔係真係一齊wor,咁又溝到女拉^^~
之後某個圖形同個某kai某就話個第三者係姣婆^^~
其實丫.其實呢.男人信什麼?^^8po們.停止吧。

以為會嚇一跳^^原來得淡笑

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 16:06:52

就黎死{:qq67:}

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 16:07:04

{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}{:fun24:}

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 16:08:32

{:fun54:}{:fun54:}{:fun54:}{:fun54:}{:fun62:}

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 16:09:12

壹個遊戲高lv大曬:$?  吹漲.3.   宜家冇言論自由;?  del人post刀有既^^.

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 16:13:17

係囉;$自己唸啦版主;-*{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 16:15:57

有冇規定吾俾人話人 ; 指出人地既缺點丫:$? ..

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 16:18:14

人地開幾多個;你del幾多個; 實吾夠版主鬥拉{:fun24:}

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 16:22:42

我地系正義超人;$打低壞人;$`

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 16:25:29

我地既目標係拯救地球:$!

a49x8aa17 發表於 2012-2-5 16:54:30

想問下係鬧邊個幫= =

matthewman999 發表於 2012-2-5 17:33:59

系米天寧ser

wuyizhen 發表於 2012-2-5 17:45:39

首先 唔知講緊邊個ser 如果唔係天寧ser 以下省略
[另外 如果我冇睇錯既話呢篇野應該係1小時前發 但夢游改左幫名好耐 仲散左幫1段時間
再者 我印象中夢游好似冇點做過你所講既野 如果係要鬧既請講得具體D]

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 17:46:23

sorjai;

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 19:23:50

拯救夢想世界 等於拯救地球,
因為夢想世界會教人教到人將來犯事。

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 20:05:45

13 樓. 你印象冇吾代表我地印象冇好吾好@@?  宜家散左吾代表以前啲野冇做過 吾好意思^^

'(F).SJ:D.- 發表於 2012-2-5 20:07:56

改左名唔等於以前一切野都冇做過:-O.
同埋我系講緊天寧ser。

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-5 20:09:16

例如呢;我殺左人;之後我改左名;係咪證明我冇殺人可以吾洗坐監-.-?

wuyizhen 發表於 2012-2-6 17:12:11

我改左名既意思係指改名前後係2批唔同既人 想知你鬧緊邊d人
而且你講d野似乎求其唸下都up得出來 冇特別指明咩事 又冇附上對話內容or圖之類既野 咁咪即係你講晒=.="
另外順帶一提:如果你殺左人但係可以證明到你冇殺人咁勁既話 恭喜你 你係唔洗坐監的{:fun53:}
注:本人並無惡意

-♥Iamar滴滴;$ 發表於 2012-2-6 19:19:21

wuyizhen 發表於 2012-2-6 17:12 static/image/common/back.gif
我改左名既意思係指改名前後係2批唔同既人 想知你鬧緊邊d人
而且你講d野似乎求其唸下都up得出來 冇特別指 ...

我真係發覺你九吾搭八-.-;` 咁你刀識講拉. 夢遊宜家已經改左名-.-. 但我地擺明話緊夢遊班人拉. 前後2批得闲理你-.-?  如果宜家改左名既咪吾關事囉.3. 但係我明顯係講緊未改名之前個班囉吾該-V-. 有冇咁得闲曬時間諗野去話人丫-.-? 冇做過冇拉拉話佢做乜先;?  內容圖呢啲有冇咁得闲同人嘈交就影呀-.-? 宜家又你講曬;? 吾知頭吾知路咁. 第1. 如果你吾係屬於以前夢遊既人就吾好咁多野講.因為吾關你事囉.3.  第2. 我舉出殺人個例子你明吾明我UP乜呀到底-.-? 乜野殺左人證明自己冇殺人丫-.-?? 我係話. 就算夢遊天國改左另外壹個名.吾代表佢冇做過以前啲衰野-.-? 明白;? 吾係改左名就乜事刀冇; 我講緊係以前夢遊班人. 理得你改左幫名定入其他幫. 以前曾經係夢遊而做過衰野個啲擺明講你地-.- OK?
頁: [1] 2
查看完整版本: - SJ報導:$今日話題.夢想世界既夢遊天國:-D.