大千 發表於 2012-3-19 16:52:42

改左(光明號角)版之後...好似d問題仲多左咁...

1 成就徽章 : 一樣出唔到{:fun12:}
2 場境 : 攪埋d風風雨雨出黎...又冇得取消唔睇...有時真係眼都花{:fun09:}
3 迷宮 : 經常性卡住{:fun55:}
4 合裝(代人發表:南ser X影) : 改版之後合過好多110裝而未合到1件合心水既110裝{:fun61:}
5 改左版之後經常性會lag : 促請gm提高遊戲既穩定性

建議將(精靈石)轉為精品...綁定既話會對 唔想轉色/無精靈既玩家唔公平...開包抽返黎..掉又唔係...放倉又唔係...

★ˉ-WizarD` 發表於 2012-3-19 17:21:28

haha. 除左噬影應該冇第二個甘得閒合110裝

場境我吾覺得有乜野問題. 至於成就我出到.

迷宮同lag我都同意. 補充一點就系 經常有d傷害數字彈出黎!

烈焰之叉 發表於 2012-3-19 17:36:03

仲好似冇埋大方TIM@@

aaron107 發表於 2012-3-19 19:09:10

光明改版只係虛有其名{:fun68:}

大千 發表於 2012-3-19 22:38:35

遊戲改版既主要目的主要都係想優化遊戲...吸引多d人 or 比舊玩家繼續支持....{:fun24:}
如果因為改版而令遊戲既趣味性都降低既話...好容易得不償失....{:fun09:}
換轉你地做玩家...又lag又卡住...點會享受到遊戲既趣味丫{:fun60:}
希望GM可以正視~快手d糾正返d問題...等夢想世界可以繼續玩落去{:fun15:}

aaron107 發表於 2012-3-20 10:15:15

隻game本身已經唔夠動感,無創意,畫質音效低資,e+連制度都差埋,珍系夠哂錯溜百出http://www.2000fun.com/static/image/smiley/default/r_shakinghead.gif

aaron107 發表於 2012-3-20 14:04:42

唔為玩家著想既遊戲都無必要玩落去,正如唔會為大眾市民著想既特首都唔需要撐佢{:gd13:}

龍仔~. 發表於 2012-4-21 09:36:19

推番上去 時空真係卡到我燥

9911049 發表於 2012-4-26 16:01:34

有時要去到黎明鎮
係咪= =?

kei71165 發表於 2012-4-26 16:02:48

點會冇大方啊= =
我尋日先岩岩整完

a121765 發表於 2012-4-26 16:09:28

讚好

Lnig55663 發表於 2012-4-26 19:17:16

迷宮有歭lag到炆{:gd39:}

violetv3v 發表於 2012-4-27 08:40:11

大放成日吾準時。。。
迷又卡機又lag...
兵臨仲衰,有時打完左路就完

可苦可樂 發表於 2012-4-27 19:55:48

時空戈部份讚好..

不死的戰士 發表於 2012-4-27 22:21:45

贊成 第5項 5開E+真係超lag

烈焰之叉 發表於 2012-5-1 07:36:31

迷宮彈黎彈去搞到唔想玩- -

millakwan 發表於 2012-5-6 18:44:53

時空真係好卡{:fun06:}

sung60106 發表於 2012-5-16 10:51:20

5開成日疾機.. 以前都無事

xiaozhuyi 發表於 2012-6-16 20:24:49

{:fun26:}

McYin 發表於 2012-6-28 11:43:34

改版愈改愈差:O而家PO寵都睇吾到
頁: [1]
查看完整版本: 改左(光明號角)版之後...好似d問題仲多左咁...