細細粒 發表於 2012-4-16 16:18:00

請大家提供多d资料

ilovelondon 發表於 2012-4-16 16:42:17

我會系昆狗?真系笑了

ilovelondon 發表於 2012-4-16 16:44:11

如果話我系昆9
唔該LinGLinG拎証據出黎

細細粒 發表於 2012-4-16 17:00:31

.....................

xxjm566 發表於 2012-4-16 17:10:03

我邊度有昆人呀-_-你話我昆人?証據唔該,無的話,請收....再者,如果人地就咁話俾你聽邊個邊個係昆9,咁唔洗玩啦,唔該係自己用腦分析下先啦,人地9 up你又信

細細粒 發表於 2012-4-16 17:13:41

xxjm566 發表於 2012-4-16 17:10 static/image/common/back.gif
我邊度有昆人呀-_-你話我昆人?証據唔該,無的話,請收....再者,如果人地就咁話俾你聽邊個邊個係昆9,咁唔洗玩 ...

{:fun45:}呵呵,對不起,以防萬一

xxjm566 發表於 2012-4-16 17:50:13

細細粒 發表於 2012-4-16 17:13 static/image/common/back.gif
呵呵,對不起,以防萬一

以防萬一...+埋你個名落去@@ {:qq14:}

細細粒 發表於 2012-4-16 19:51:00

xxjm566 發表於 2012-4-16 17:50 static/image/common/back.gif
以防萬一...+埋你個名落去@@

有人話我系昆狗既話我就會自己+自己落去  沒做過怕咩呢 呵呵{:fun43:}

細細粒 發表於 2012-4-16 22:09:43

請大家提供多d资料,但無人工↑【懸賞】只系吸引人

simon177 發表於 2012-4-17 11:03:57

冇證冇據吾好亂屈人啦,愛別等,o口o威wai(p.s.佢係我fd)係昆狗-.-?{:fun07:}你吾吹埋自己落去,你都幾似昆狗bo,人地話係你又信,我e加話全曙都係昆狗(得罪其他人既,我say句sorry),咁你又信吾信呀?有種咪打曬全曙光d人落去(係你自己話以防萬一ma),我吾care架。重有係見人話某d人係昆狗個時,你識吾識周圍問下d fd先呢?單憑一個人既片面之詞,就斷定人地係昆狗{:fun27:}{:fun26:}人地行得正企得正,你係到信人地講野屈人係昆狗,咁人地重洗識fd?重洗見人既?搞到人地明明係個好人變左個"冇信用"既人,你良心過意得去咩?定係你冇良心架?哦,明曬,黑心榮(p.s.你自己話自己係榮榮){:fun61:}再者,我發現你個腦都幾"有用"bo,話說你個腦吾係用尼諗野架,係用尼做咩呢?呢d心照啦{:fun61:}。人話乜你就話係,你自己冇判斷既能力架?正一係隻跟尾狗,幾強wo你,吾"佩服"你都吾得啦,洗吾洗我拜你為師呀?{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

simon177 發表於 2012-4-17 11:10:31

xxjm566 發表於 2012-4-16 17:10 static/image/common/back.gif
我邊度有昆人呀-_-你話我昆人?証據唔該,無的話,請收....再者,如果人地就咁話俾你聽邊個邊個係昆9,咁唔洗玩 ...

笑,人地冇腦人講乜就信乜,佢點會拎到證據出尼{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

xxjm566 發表於 2012-4-17 16:35:42

simon177 發表於 2012-4-17 11:10 static/image/common/back.gif
笑,人地冇腦人講乜就信乜,佢點會拎到證據出尼

+1{:qq48:}....

細細粒 發表於 2012-4-17 23:55:05

simon177 發表於 2012-4-17 11:03 static/image/common/back.gif
冇證冇據吾好亂屈人啦,愛別等,o口o威wai(p.s.佢係我fd)係昆狗-.-?你吾吹埋自己落去,你都幾似昆狗b ...

要快d拜我

777 發表於 2012-4-18 00:10:27

竟然話我昆狗 GAG

simon177 發表於 2012-4-18 16:19:27

細細粒 發表於 2012-4-17 23:55 static/image/common/back.gif
要快d拜我
你起個廟同你個石像俾我先拜得架,記得有香爐呀^_^D香呢,吾洗錢就有,記住bo{:fun41:}

simon177 發表於 2012-4-18 16:22:48

777 發表於 2012-4-18 00:10 static/image/common/back.gif
竟然話我昆狗 GAG

人地要屈你咪由人地LO,隻跟尾狗咁鍾意跟人口水尾,由佢,最多我地咪開番個POST,叫屈狗名單姐^_^

simon177 發表於 2012-4-18 16:26:56

細細粒 發表於 2012-4-17 23:55 static/image/common/back.gif
要快d拜我

講咁大段野回得一句@@?即係表示你認同我其他野?幾好BO,有自知知明,我鍾意{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

細細粒 發表於 2012-4-18 21:35:07

simon177 發表於 2012-4-18 16:26 static/image/common/back.gif
講咁大段野回得一句@@?即係表示你認同我其他野?幾好BO,有自知知明,我鍾意 ...

系-.-

simon177 發表於 2012-4-19 13:53:41

話說你都係曙光d人,你都冇得救,順帶提一句,我退左曙{:fun61:}
重有呢,係你自己要整昆狗名單的,你唱d吾係昆狗既吾通吾話你?由你係到屈人,我重有人性架咩?
吾再打就最好啦,吾洗d人俾你屈

simon177 發表於 2012-5-10 14:06:44

做咩要整255呀@@吾想俾人知呀@@?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 煩煩煩