oic09118 發表於 2012-4-17 16:02:44

建議GM創立一個高達練級捉寵區

建議GM創立一個高達練級捉寵區,{:fun55:}
有曬SD高達入邊最勁的高達XD{:fun36:}
如:突擊自由高達{:fun32:}{:fun32:}{:fun32:} ,刹帝利,V高達,神高達,等日本經典動畫里的高達 {:fun74:}
gm聽下我D意見啦XD{:fun47:}

clement80777 發表於 2012-4-18 22:45:52

真有創意- -

帥無心 發表於 2012-4-19 16:42:11

低B 想玩高達就轉GAME LA

oic09118 發表於 2012-4-20 12:43:57

哈哈哈,樓上個位不知所謂,簡直系傻仔,你有冇玩過夢想嘎?!下?5知冇出聲啦!夢想都有個副本系機械帝國啦,蠢仔。既然開佐先例,點解5可以開個高達練級捉寵區呢?!第二,發覺你冇腦ge,SD高達系3D遊戲,夢想系2D遊戲,已經不同了,我喜歡2D遊戲,點會轉玩3D呢!第三,我喜歡夢想世界,又喜歡SD高達,我將兩種遊戲融合,一舉兩得,呢D叫醒目,知冇呀,傻仔。

aaron107 發表於 2012-4-20 23:58:09

e+鍾意高達既人都有玩gundam vs gundam extreme
如果要夢想番哂咁多隻高達既版,咁係咪樓主負責比版權費先?{:fun03:}

oic09118 發表於 2012-4-21 00:28:39

gm,每年分幾百萬比我{:fun52:},咪我大方D咪出版權費咯!{:fun54:}gm肯5肯做先。加陣夢想我嘎?我有份嘎?賺到錢分比我嘎?

oic09118 發表於 2012-4-21 00:33:48

仲有就系,我呢個系建議黎,不是命令,我冇資格,詳細點做,系咪買曬所有版權,出曬所有經典動畫里的高達,定自己創新,gm會有開發團隊開會研究的!

pgchicken 發表於 2012-4-26 12:29:38

樓主建議唔錯,或者叫原廠整落第時開放內容度有新怪俾大家捉都有得諗{:fun03:}{:fun03:}{:fun03:}

kei71165 發表於 2012-4-26 13:15:09

= =
樓主 你諗大左喇....

a121765 發表於 2012-4-26 16:19:06

wow

thomas0230 發表於 2012-4-26 17:46:00

異想天䦕-.-

gary24165 發表於 2012-4-26 18:41:42

Lnig55663 發表於 2012-4-26 19:11:10

哇甘米多好多寵用?{:gd13:}

x月神x 發表於 2012-4-26 20:41:25

你想咁樣先買個個game先啦

不死的戰士 發表於 2012-4-27 22:28:20

冇晒夢想原意{:fun09:}

烈焰之叉 發表於 2012-5-1 07:17:18

如果有的話未免會使一些夢想玩家不滿
不過提意唔錯

johnny2608 發表於 2012-5-1 17:14:27

發夢拉你{:fun27:}

惡魔乂冰 發表於 2012-5-1 20:31:42

捉高達 不如捉埋pokemon{:fun03:}

king902830 發表於 2012-5-1 21:33:47

很有趣的想法
希望GM有看到{:fun15:}

millakwan 發表於 2012-5-6 18:47:12

哈哈哈
頁: [1]
查看完整版本: 建議GM創立一個高達練級捉寵區