o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 03:12:17

奶樽v <--- 當人ON 9?? 潮吹變奶樽?

好話唔話啦 米當我【詞語過濾】啦 7頭當開個新AC就扮晒蟹?
你手個支冰火柴同月光碟都系我放比你 你個POST仲好笑
甘快同潮吹鴨仔面交話SS關仔SS昆你?!
http://www.agames.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=83297&extra=page%3D1

唔好當人ON 9啦!!! 奶樽v = 潮吹鴨仔
醒少少都知你行咩路啦 想放晒D AC 收皮啦

潮吹鴨囝 昆狗1名
等於 77賊 乂盜賊仔仔乂 89幻 逆星雲 94幻一無陰謀一 83EC 扁鵲
70EC 心灰  70盜黑魔盜童  81戰 a7
佢期下全部昆反梨 昆狗1名
我問佢94幻可換? 我用藍船長1套+50+3陀螺+30+3天書+10敏介 換
比完藍船長+陀螺 佢比AC 冇比PW 跟住OFF 再上反 冇晒回應
此人昆狗1名 大家小心!!!!! 本人已被昆:( SO9SAD

收AC前問下 GAME名 提防收昆狗AC
對方電話如下:96628062!

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 03:18:09

推推推~~~~~{:fun26:}

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 03:49:23

推推推~~~~~{:fun26:}{:fun26:}

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 03:59:22

推推推~~~~~{:fun26:}{:fun26:}

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 04:14:06

推推推~~~~~

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 04:30:19

推推推~~~~~

推推推~~~~~

推推推~~~~~

雪糕。﹏。 發表於 2012-6-21 07:15:25

o 係天女俾人打到唔洗3秒熄曬d人仔戈個{:fun07:}{:fun07:}

o戀風初丼o 發表於 2012-6-21 12:44:17

推推推~~~~~
頁: [1]
查看完整版本: 奶樽v <--- 當人ON 9?? 潮吹變奶樽?