可苦可樂 發表於 2012-10-16 18:30:15

再一次建議合ser...管理員先生可以進來嗎?叫了很久給我回覆

強烈要求GM再合ser..
因為天空ser 大部分人走得都走哂甘制..
呢家天空ser同玩單機game無分別..

可苦可樂 發表於 2012-10-16 18:33:43

p.s:我諗係論壇你都見到天空ser吾少人放ac架啦..
全部因為個ser無人玩..我都認為合ser治標吾治本..但係繼續落去會更多人走..

2008146 發表於 2012-10-16 21:24:30

同意

abc789957123 發表於 2012-10-17 11:49:16

天寧ser同南遙ser太多人玩,再合只會造亂,咁多人,d人玩到1來會lag,2來會仲冇隱,拿兵林為例,5隻左/右路,都已經夠人打,仲有多幾隊打唔到,你合埋天空過來,會造成濟提

tsangtyp 發表於 2012-10-17 17:58:08

我諗唔合的話人數日減~再回樓上: 邊唔擠, 因為成個天空SERVER 真系唔唔見有咩人玩... 你LOGIN 入去睇下就知~十年都見唔到條友~HA

可苦可樂 發表於 2012-10-17 20:41:28

夢想本身已經係一隻算少人玩既遊戲..
點玩都吾會做成濟提..
同埋講黎講去日上夜上咪又係主要戈幾個..
所以長遠黎講合ser重好過呢家乜都唔做..
呢家吾做最後結果流失哂天空ser既玩家..
所以都係戈句..GM反正都大更新..不如更新埋合SER程序啦...

FeLiX1216 發表於 2012-10-17 21:18:19

合哂3個ser再開分流{:gd26:}
利申:南ser{:gd39:}

x紫戀x 發表於 2012-10-18 12:48:51

可苦可樂 發表於 2012-10-21 14:23:43

我發現gm係懶理既心態的

卜卜 發表於 2012-10-22 10:43:20

支持你{:fun03:}

可苦可樂 發表於 2012-10-30 21:52:43

喂GM可吾可以回覆下正視下問題!?

GentlemanBeard 發表於 2012-10-31 12:40:02

可苦可樂 發表於 2012-10-30 21:52 static/image/common/back.gif
喂GM可吾可以回覆下正視下問題!?

因為合服是需要研究的,所以不能即時回應您的訴求。或許各位可以提供多點意見給我,作為合服的指標等等。因為畢竟會影響到很多現有的機制,例如幫派。

可苦可樂 發表於 2012-10-31 18:37:33

我覺得最好就合南遙ser..

可苦可樂 發表於 2012-10-31 18:40:16

GentlemanBeard 發表於 2012-10-31 12:40 static/image/common/back.gif
因為合服是需要研究的,所以不能即時回應您的訴求。或許各位可以提供多點意見給我,作為合服的指標等等。 ...

其實可以好似上次甘合SER..
不過今次合南遙SER;市價最好跟返天空ser..
因為南遙ser d價及時三刻天空ser會轉變好大..
至於如果幫派同名我個人建議可以比佢地轉名/免費合幫等...
天空ser比返d經驗和修煉回贈可以追到小小南遙ser..
因為如果南遙ser合ser都出現問題既話甘天寧ser就吾洗估都一樣。

★sIuhEI×. 發表於 2012-10-31 19:28:57

要南遙跟番天空價-,-? 真系搞笑 宜家系你地自己要求合併 仲要遷就? 物價已經吾公平啦
轉名 經驗 修煉 真系笑大人個口咩
甘本身天空ser已經爆修 升盡個d又可以得到d咩?
南遙ser既低級玩家 或新進玩家又點樣?

o9877100 發表於 2012-10-31 19:34:33

{:fun53:}合哂都唔錯

kitjaiv3v 發表於 2012-11-1 12:20:12

★sIuhEI×. 發表於 2012-10-31 19:28 static/image/common/back.gif
要南遙跟番天空價-,-? 真系搞笑 宜家系你地自己要求合併 仲要遷就? 物價已經吾公平啦
轉名 經驗 修煉 真系 ...

不能同意更多 ! 要求合併 仲要遷就 ? {:qq47:}

可苦可樂 發表於 2012-11-1 17:30:55

其實佢呢家係意見咋啵;無話邊個要求邊個.
最終決定權都係gm.

violetv3v 發表於 2012-11-1 19:25:48

abc789957123 發表於 2012-10-17 11:49 static/image/common/back.gif
天寧ser同南遙ser太多人玩,再合只會造亂,咁多人,d人玩到1來會lag,2來會仲冇隱,拿兵林為例,5隻左/右路,都已 ...

天空ser都唔多人合完都唔會太大影響,>再合只會造亂?點都講唔通
仲有你部機56k嫁?lag{:fun15:}
濟提你估拎錢咩...

violetv3v 發表於 2012-11-1 19:26:43

天0同天空sr合lor
反正唔同意既都係南ser多.
頁: [1] 2
查看完整版本: 再一次建議合ser...管理員先生可以進來嗎?叫了很久給我回覆