蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-22 21:47:32

強烈要求合Ser

天空Ser咩料 全區好似得20-30人玩  想組隊打副打星都唔得 咩都自己靠自己

單人比武仲離譜 連續7-8次打同一個人 打到冇Q晒引

所以希望可以再合多次ser {:fun06:}

雲相 發表於 2012-10-22 21:50:54

整1個頻有分流{:fun15:}

y5419598 發表於 2012-10-23 00:48:59

真係自己開個差唔多lv,比武都好易中-,-

FeLiX1216 發表於 2012-10-24 16:47:28

留名待跟進{:gd04:}

卜卜 發表於 2012-10-25 11:14:35

多人先好玩,多d人買a卡

alfa7582 發表於 2012-10-25 11:39:33

{:fun02:}{:fun02:}係囉.....好鬼悶

aaron107 發表於 2012-10-25 12:19:24

就算多唔多人玩都一樣照係5開打副同搵人代玩

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-25 18:44:40

你都話可以自己5開打副 咁有啲人得1隻 咁點玩.  仲有 玩得online game都係想有多啲人玩喈 如果一個online game 少人玩 咁倒不如自己玩單機

y5419598 發表於 2012-10-25 18:52:19

講得好

aaron107 發表於 2012-10-26 10:55:50

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-25 18:44 static/image/common/back.gif
你都話可以自己5開打副 咁有啲人得1隻 咁點玩.  仲有 玩得online game都係想有多啲人玩喈 如果一個online g ...

夢想大把人用其他人d ac 5開打副同時空,你不如問下果d人點解當online係單機咁玩仲好

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-26 17:19:15

你諗清楚先講嘢啦 一定要5開就係當單機的? 5開係因為方便同副本時唔會有人搶物品 .
仲有 你唔好咁自私啦 你可以5開 但唔可以代表個個人都可以5開 .唔可以幾開既人咁可以玩D咩?
如果你鍾意遊戲少人既咁你玩返單機 夢想世界係網絡遊戲{:gd30:}

╔輝仔╝ 發表於 2012-10-26 17:59:32

自己開個差唔多lv,比武 好快1代中c {:fun24:}

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-26 22:31:56

冇人玩既話 十代宗師都冇用{:on027:}

aaron107 發表於 2012-10-27 09:27:42

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-26 17:19 static/image/common/back.gif
你諗清楚先講嘢啦 一定要5開就係當單機的? 5開係因為方便同副本時唔會有人搶物品 .
仲有 你唔好咁自私啦 你 ...

就算人多都只係d人5開顯得人多,網遊同單機既分別就只係多個頻度,咁你玩單機果陣開msn組群聊天都可以當係online game咁玩,而5開自己同自己玩既原理都係同單機差唔多,5開果陣都唔得閒理人,就算多人都只為左搵個隊長帶自己掛機,所以夢想就算多唔多人都同單機無咩分別

蛋炒飯╛ 發表於 2012-10-27 11:34:03

你咁講法 即系你玩國戰都5開 組隊比武5開 管理幫都5開 . 咁我想問 一個國戰加加埋埋都唔知有冇20-30人.你自己玩?
仲有1個幫每日得10人以下 你覺得個幫會好得去邊.不過咁可能係你個喜好 .但我覺得唔會係其他人既喜好囖.
如果你唔係天空ser既你唔會明.
頁: [1]
查看完整版本: 強烈要求合Ser