o茉莉 發表於 2012-12-13 23:01:47

管理員快入~求助--關於:女角色心心相印副本‏

-E-mail sent 左. 已經1個月.
-你地1個月前覆左我話反映左原廠
-電話都已經打過幾次.
-GM可唔可以幫手跟進下?

去圖先.

問題如下:

-我所用的女角色每天進入了兩次心心相印副本
-而只獲得了一個頭像風格7的解鎖
-以前從未出現這個情況,情況維持了一段時間
-希望 gm補回有關頭像

-------------------------------------------------------------------------
官網只係話做夠178次就解鎖哂.
但係依家有時做第1次唔出. 做第2次先出~
變相要女角色做夠356次先出哂=.=?
------------------------------------------------------------------------

角色資料:
*伺服器:南遙
*角色ID :53203
*角色名稱:漓║淵羽

謝謝^^

紫菜xd 發表於 2012-12-13 23:07:26

個重點係1100魅 {A005a:}
同埋接近1100 速{A005a:}

o茉莉 發表於 2012-12-13 23:11:49

呀!!! 你唔講我都唔記得要遮住D屬 =.= 比人睇哂tim{A011a:}
咪挽啦{:fun06:} 認真想GM搞搞佢

紫菜xd 發表於 2012-12-13 23:22:18

咁我諗,,,真係得你先會得閒到做LE個副本 -0-

ngkinchu 發表於 2012-12-13 23:30:02

D 頭相免費?

紫菜xd 發表於 2012-12-13 23:36:49

偷睇人D相 ;$$$ (shy shy)
你張頭相都係免費啦~ 哈哈

ngkinchu 發表於 2012-12-13 23:43:19

哈哈~~~
我邊有頭睇
我入來留言姐-3-
係喔~ 之前我開左你ac 打心心副本 開左戈 頭相

o茉莉 發表於 2012-12-14 21:24:10

0.0~頂返上去ha

ngkinchu 發表於 2012-12-14 23:24:55

好 幫女神頂

花葬血 發表於 2012-12-15 11:26:14

我都係咁,一開始玩都冇野,一日做兩次出兩次頭。而家一日做兩次都係出一次頭;(

GentlemanBeard 發表於 2012-12-17 15:44:41

您pm我給您回報問題用的e-mail我吧。我再問問。

iamcpk1 發表於 2012-12-23 10:53:49

女神{:gd39:}
頁: [1]
查看完整版本: 管理員快入~求助--關於:女角色心心相印副本‏