細細粒 發表於 2013-4-27 00:16:46

救救曙光吧~!

大家仲想玩曙光就搵多d朋友玩O(∩_∩)O~多人玩不是壞事~

曙光2呢個咁好既Online你地甘心敗下GM手咩?
如果GM見到覺得我有講錯既話,就用行動證明我睇你系有做野既~!
我玩左咁多年曙光2都系得3次算系活動既活動.

我只怕麻煩,並不怕賴!
雖然呢句系我做人既【道理】但系你地可以仲賴過我,真系佩服~

skEnxtS 發表於 2013-4-27 10:36:53

曙光汁la 咩?

chihang6488 發表於 2013-4-27 14:18:41

下  曙光0投資價值 唔搞活動好正常

細細粒 發表於 2013-4-28 02:58:02

chihang6488 發表於 2013-4-27 14:18 static/image/common/back.gif
下  曙光0投資價值 唔搞活動好正常

系電視放過幾多次...{:fun06:} 當時我好細個

大頭鬼 發表於 2013-4-28 13:48:22

曙光2已是一個病入膏肓的GAME 了。倒不如出曙光3更好。

wong121412 發表於 2013-4-28 14:50:09

大頭鬼 發表於 2013-4-28 13:48 static/image/common/back.gif
曙光2已是一個病入膏肓的GAME 了。倒不如出曙光3更好。

講得好

曙光物價貴到咁,叫新手點玩,邊會個個新手一入尼玩曙光就買點

出過個曙光3,重整番d物價好過

大頭鬼 發表於 2013-4-28 22:02:40

老實說,曙光的確是我認為最好玩的GAMES,他比跑ONLINE等等GAMES 都更好。

我玩了曙光都太約6年。從由曙光1開始玩2年到佢轉為曙光2玩了4年。記得知道曙1要暫告一段落,真係好傷心。但當出左曙光2,的確發覺比曙1難玩好多。喂,難玩咁多,點解仲要玩呀? 玩過第2隻GAME好過LA,係唔係? 大家點解仲留係曙光呀? 咪就係有一班肯同你一齊捱苦,即幾個鐘先有1%都會組隊既朋友LO,對嘛?你會覺得有人開自動程式打怪,對真係手動的玩家很不公平。問題是,點解會有人用自動程式呢?歸根究底,不就是因為曙光2實在太難升嗎?你可以看看曙光1,最高175LV,但一個自動程式都冇人用,何解呢?

但當有人,係GAME果到搞3搞4,搶怪呀,昆人啊,又當有人想投訴、反映意見時,果D應該負責任的人,到底又去了哪呢?

就好似我個團,緣聚天涯。

「緣來有情彼相識,

聚首一堂共嚐苦,

天長地久同步履,

涯盡一天終須別。」

其實可以幾反映到曙2的情況。

你會認為曙光2可以力挽狂瀾,但我所看到、所期盼的真正的曙光,是在一天過去,另外新的一天,從黑暗的雲霧間,終會漸漸透出的曙光。

細細粒 發表於 2013-4-29 01:04:06

大頭鬼 發表於 2013-4-28 22:02 static/image/common/back.gif
老實說,曙光的確是我認為最好玩的GAMES,他比跑ONLINE等等GAMES 都更好。

我玩了曙光都太約6年。從由曙光 ...

wow   我第一個團窩

大頭鬼 發表於 2013-4-29 08:42:09

你的角色名稱是......?

細細粒 發表於 2013-4-30 18:06:05

大頭鬼 發表於 2013-4-29 08:42 static/image/common/back.gif
你的角色名稱是......?

wong121412 發表於 2013-4-30 23:50:57

http://www.hbonline.com.hk/main/01notic/notic_04in.php?newsid=958

5月20日分流合併

為了提供更好及優質的遊戲環境,曙光將於5月20日例行維護時進行分流合併。

係咪就汁{:fun10:}{:fun10:}{:fun10:}

chihang6488 發表於 2013-5-1 08:51:20

wong121412 發表於 2013-4-30 23:50 static/image/common/back.gif
http://www.hbonline.com.hk/main/01notic/notic_04in.php?newsid=958

5月20日分流合併

汁都唔出奇啦= =

Jack01313 發表於 2013-5-1 10:01:19

其實分流合併唔係會仲lag咩?

大頭鬼 發表於 2013-5-1 14:14:20

細細粒 發表於 2013-4-30 18:06 static/image/common/back.gif

冇印象...... {:on016:}

pc66346 發表於 2013-5-2 19:55:53

下.又執!!!!!!!!!咁記5記得我...我AC名----偷心

aa22434312 發表於 2013-5-2 20:27:55

難升到pk,揾鬼玩,組隊又小經到hihi,自己打又悶到hihi,又無自動導航,新手入黎又唔知點
物價又貴,GM又廢,玩左6年最後都系選擇放棄...o(︶︿︶)o 唉

小銀 發表於 2013-5-3 11:56:09

認真...其實我都冇玩好耐啦
真係幾難升下...玩完曙光之後你會發現原來其他GAME咁鬼易升
你1星期不眠不休咁打怪...
你一死就會冇哂= ="""
BTW呢隻GAME係我第一次玩ONLINE GAME既GAME黎..--
好掛住佢...

細細粒 發表於 2013-5-3 16:09:05

小銀 發表於 2013-5-3 11:56 static/image/common/back.gif
認真...其實我都冇玩好耐啦
真係幾難升下...玩完曙光之後你會發現原來其他GAME咁鬼易升
你1星期不眠不休咁 ...

咁GM咪唔理你开挂罗{:fun03:}

小銀 發表於 2013-5-3 17:12:00

細細粒 發表於 2013-5-3 16:09
咁GM咪唔理你开挂罗

問題係我個幫幫唔見左…
頁: [1]
查看完整版本: 救救曙光吧~!