AGAMES 討論區

標題: 打百雞,灰晒(求助GM) [打印本頁]

作者: tongwaileung    時間: 2013-6-11 14:07:59     標題: 打百雞,灰晒(求助GM)

唔知係咪我自己部腦既問題啦...(如果有其他人都有以下情況就即係唔單只我-.-),
我覺得百鳳塔(以下將稱百雞)個境好疾,突然係D火同D煙霧
草洞,古城冇呢d效果又好順...
次次打百雞因為疾既關係,再加埋大技,真係有幾次疾到停晒畫面,試過死埋都唔知發生咩事
希望gm改善下啦-3-(懇求:如果唔係打唔到百雞搵錢-_-...)
個人建議:
係系統到比我地關/開場境效果(關左就冇D煙霧>>gd)<我唔知係咪已經有-_-...
*^以上純屬個人意見:P

作者: 希.    時間: 2013-6-11 14:12:52

http://forum.agames.hk/forum.php ... &extra=page%3D1
作者: 手放開02    時間: 2013-6-11 14:44:24

有時呢d 情況係咁,你盡量關左d 效果佢,最好整到最低效果

因為本身百凰塔有d 設定係屬於效果唔全面,效果令到疾機

同埋d 低階顯示卡都係頂唔到呢d效果

一定要換顯示卡,但換顯示卡幾方面考慮,火牛夠唔夠watt 數, 如果你買好勁顯示卡,但火牛唔夠會死機, 同埋睇番成個配備cpu,ram 岩唔岩某一種既顯示卡,你唔可以求期買張勁卡就開心回家安裝,咁樣好on居,可能香港討論區或者2000fun 既電腦技術版幫到你

其實都係錢既問題,買勁d機就冇事
作者: SINGe    時間: 2013-6-11 14:44:59

較低d野拉自己
作者: 夢的理由    時間: 2013-6-11 16:30:13

挽game配置重來未挽己經開始set個爛設置先開波  冇樓主既情況
作者: gg898    時間: 2013-6-11 18:45:15

案is the same
作者: boboboy789    時間: 2013-6-11 19:22:42

gg898 發表於 2013-6-11 18:45
案is the same

你想點......打D唔知咩係到
作者: johnny456    時間: 2013-6-13 19:35:01

你機ge CPU差
作者: raymondlau    時間: 2013-6-13 22:08:02

開最低效果試下吧..
作者: cycheung1234    時間: 2013-6-14 14:14:59

我都試過..仲有之前打異迴一開始個場都幾LAG 下0.0"
作者: QAQ得意仔    時間: 2013-6-14 16:50:08

我都有呢D情況,不過我系查
作者: raymondlau    時間: 2013-6-14 21:16:10

好在無咩問題
作者: QAQ得意仔    時間: 2013-6-16 18:00:49

我一時多霧,一時就無事,我想只要重on就可以了吧??

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2