AGAMES 討論區

標題: 刺客問題 [打印本頁]

作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-15 15:26:44     標題: 刺客問題

月狐之影(Lv.10)                  需要 月狐之影 9 點

學習等級 (Lv.72)       花費 15 金 75 銀 21 銅

物理技能         攻擊型         物理屬性  目標指定對象               
                                    瞬發技能  冷卻 2 秒              
                         提高攻擊值 2374 點,對目標造成二連擊的物理傷害。
傷害是高於
鬼燄(Lv.10)                  需要 鬼燄 9 點

學習等級 (Lv.59)       花費 4 金 67 銀 82 銅

魔法技能         攻擊型         幽冥屬性  目標指定地區(方向)         直線範圍攻擊      
                                    瞬發技能   持續 8.5 秒            
                         提高攻擊值 460 點,對直線範圍 20 公尺內的所有目標造成幽冥傷害,並且使目標的防禦值降低 614 點與命中值降低 148 點, 持續 8.5 秒。

但點解d刺客要點鬼燄?是因為群?定隱藏數值

作者: namnamv3v    時間: 2013-8-15 15:44:10

鬼燄事實上係勁D
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-15 18:16:30

namnamv3v 發表於 2013-8-15 15:44
鬼燄事實上係勁D

邊到勁..
作者: o路過o    時間: 2013-8-15 22:31:18

如果我冇記錯的話. 好像係連續打3下.
作者: namnamv3v    時間: 2013-8-15 22:31:27

qqaazz1998 發表於 2013-8-15 18:16
邊到勁..

緊係勁D啦
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-15 22:37:56

o路過o 發表於 2013-8-15 22:31
如果我冇記錯的話. 好像係連續打3下.

是咩
作者: shumchingfung    時間: 2013-8-15 23:44:44

鬼焰係2段傷害, 只要你拎岩距離位置,
加上可以當範圍技使用, 絕對比月狐強
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-16 08:27:35

shumchingfung 發表於 2013-8-15 23:44
鬼焰係2段傷害, 只要你拎岩距離位置,
加上可以當範圍技使用, 絕對比月狐強 ...

單體是米月狐強呢?
作者: shumchingfung    時間: 2013-8-16 18:36:24

qqaazz1998 發表於 2013-8-16 08:27
單體是米月狐強呢?

話明係2段傷害... 姐係2次攻擊...

月狐2連撃傷害2次都唔一樣...
但同一方面月狐基攻加成係多D...呢D變左數學題,

點計都係鬼焰輸出高D,但前題係要識拎岩距離放,唔係得番一次攻擊就肯定輸比月狐

作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-16 20:46:13

shumchingfung 發表於 2013-8-16 18:36
話明係2段傷害... 姐係2次攻擊...

月狐2連撃傷害2次都唔一樣...

但是鬼焰唔是第1下100%第2下50%咩..(10lv)
月狐第1下100% 第2下60%定70%(10lv)
作者: ericshum0626    時間: 2013-8-16 21:41:30

鬼焰主要好用系可以當範圍技用...
絕影二轉技又有傷害+15%..
符石又有加成...
又型..(不
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-16 22:14:00

ericshum0626 發表於 2013-8-16 21:41
鬼焰主要好用系可以當範圍技用...
絕影二轉技又有傷害+15%..
符石又有加成...

加傷害都無月狐多..
而且我個人想玩pk,群無咩用..並覺得好難用
作者: ericshum0626    時間: 2013-8-16 23:18:49

pk都可以用鬼焰既..
睇你個人喜好..

作者: label25000    時間: 2013-8-17 05:02:34

用奪命十字仲勁啦
作者: 黑黑BB    時間: 2013-8-17 08:32:36

點鬼燄系為左點弒燄
點解就睇下弒燄既說明
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-17 12:53:45

黑黑BB 發表於 2013-8-17 08:32
點鬼燄系為左點弒燄
點解就睇下弒燄既說明

pk唔是會除10咩
作者: shumchingfung    時間: 2013-8-21 02:22:13

qqaazz1998 發表於 2013-8-16 20:46
但是鬼焰唔是第1下100%第2下50%咩..(10lv)
月狐第1下100% 第2下60%定70%(10lv) ...

鬼焰第二下係50%,
呢個你試番黎??

我玩絕影係年幾前既事, 有可能真係我搞錯, 如果你咁講係岩
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-21 10:37:58

shumchingfung 發表於 2013-8-21 02:22
鬼焰第二下係50%,
呢個你試番黎??

月狐原理上是高攻d,但我唔知有無隱藏屬性,遲d有洗技試下

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2