AGAMES 討論區

標題: 昨天比id:34913呃了190m..現打算報警及詢問各人建議 [打印本頁]

作者: squall1hk    時間: 2008-10-5 17:21:32     標題: 昨天比id:34913呃了190m..現打算報警及詢問各人建議

點知我比左一半佢之後...佢比左組pw唔比序號我....之後又話佢要保障...

講左成10分鐘有多....我信左佢比左尾數佢....之後佢就關屏左我...同offline...

現打算報警...及詢問各人建議...希望各玩家唔好忍....將d昆狗拉哂

小弟還有更詳細的聊天記錄作證據.....請大家小心  ---->ser:南搖  id:34913 (賢*) CrAzY滅的娘子
作者: ˊκ康    時間: 2008-10-7 23:44:21

報警啦:loveliness:
條友昆過好多人喇:lol
拉佢:victory: 拉佢:victory:
作者: 純鎮嬡    時間: 2008-10-20 14:11:45

你要做夢想第一個打擊昆狗既良好玩家 我第一個支持你=]
:victory:   不過如果你嬲嬲地都可以做番次昆狗昆番人地野架 :D
作者: 極速天才    時間: 2008-10-22 16:35:09

絕對支持,打擊昆狗 拉哂d垃圾就岩了,玩game都要靠呃,真人點算
仲有唔好聽上邊個傻仔講昆番人:D 呢d行為係唔得既
作者: 純鎮嬡    時間: 2008-10-22 18:18:01

o你明知係我係到講笑 你仲要串我 :@
死天才信唔信我強p你 :L
作者: 冰刃卍佛心    時間: 2008-10-23 11:32:17

條友...好似係唔知咩幫既香主定堂主黎
細幫既~ 今日搵下佢先:boxing:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2