AGAMES 討論區

標題: 打擊外掛既方法 [打印本頁]

作者: user002    時間: 2013-8-29 10:58:40     標題: 打擊外掛既方法

點解咁多外掛? 就係因為申請ac太容易
有時行過d外掛個名直頭係亂打 好似預左比人封咁
佢地心態就係"封味封 封左我再開新ac"

我建議加強申請ac方法 台灣好多遊戲代理商都係咁
用手機認證黎申請ac 一個電話no.只可以用一次
咁樣可以減少d外掛人士不斷整新ac
可能有人會話 冇手提電話果d點算
大可以整身份證認證 身份證你唔會冇喇瓜?
上面2種方法雖然係麻煩 但咁樣就可以減大量外掛出現,因為申請方法困難 咁樣就可以令玩家珍惜自己個ac 封左就一世
作者: henson:)    時間: 2013-8-29 11:04:52

咁可能會申請戈帳號都要咁麻煩直接不玩算會減少玩家人流/港外地區也不能進港版玩反效果
作者: user002    時間: 2013-8-29 11:37:42

henson:) 發表於 2013-8-29 11:04
咁可能會申請戈帳號都要咁麻煩直接不玩算會減少玩家人流/港外地區也不能進港版玩反效果 ...

如果真係想玩隻game
打多8個number唔會好麻煩吧 加上你只會申請一次 ,斷估你唔會想不斷申請瓜?(外掛要?)
我玩台灣d game都係咁 一樣可以玩到

海外玩家可以比上載身份證 (我玩海外game都係咁)
作者: henson:)    時間: 2013-8-29 11:49:38

user002 發表於 2013-8-29 11:37
如果真係想玩隻game
打多8個number唔會好麻煩吧 加上你只會申請一次 ,斷估你唔會想不斷申請瓜?(外掛要 ...

你意思一個number可申請多隻帳號 還是一個number一個帳號?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2