AGAMES 討論區

標題: 好野隻GaMe等收,皮lu [打印本頁]

作者: dro0624    時間: 2013-9-4 14:16:41     標題: 好野隻GaMe等收,皮lu

好野今日既維護都仲未開新圖新副本
等住汁啦- -
一隻Game最基本既地圖都5開比人玩
有乜意思,Feel到隻Game人數大減緊
作者: 大天使.洞爺湖    時間: 2013-9-4 14:20:58

咁都冇辦法
GM防止開完地圖又有新BUG D人又大吵大鬧
而且我相信佢咁做有原因~_~
點會想倒自己米
作者: Eva    時間: 2013-9-4 14:22:22

開左LAG/有BUG又嘈
測試會唔會LAG/有BUG所以遲開又嘈
不如你去測試?
作者: 惡意灌水    時間: 2013-9-4 14:25:06

台服都未出 港服會搶先出?!
如果係呀,咁大件事佢會提早成個月講啦
仲要慶祝添呀
以下純粹FF:港服成功爭取比原廠早一步開放新地圖,各位等做白老鼠捉蟲啦
作者: sding0000    時間: 2013-9-4 14:25:52

如果佢比我測試我會試起碼有D新野做下
作者: 月球上的人    時間: 2013-9-4 14:32:53

Eva 發表於 2013-9-4 14:22
開左LAG/有BUG又嘈
測試會唔會LAG/有BUG所以遲開又嘈
不如你去測試?

整GAME技術差唔該用時間補數,
正常PROGRAMMER係唔會推出一個充滿缺憾既作品

未整好就要班玩家一齊慢慢受罪
DEBUG都未整好就出PATCH
而家好明顯係趕住收錢同埋配合佢地傳奇每年一game既作風

FIX完BUG又出一堆新BUG
下次更新完,又多另一堆BUG
有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新=>有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新=>有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新=>有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新=>有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新=>有BUG=>FIX BUG=>更新=>Delay更新
無限loop
作者: newbie76    時間: 2013-9-4 14:34:13

外掛60lv、連手動玩家都60lv, 但係d地圖最高得50lv。

我大膽講官方根本連測試都未做,就直接將呢隻game推出黎。

如果唔係<x之谷>執笠, 呢隻game根本唔會咁多人。
作者: SukiBebei    時間: 2013-9-4 14:52:23

等下啦~~就出架LA~
作者: sding0000    時間: 2013-9-4 14:58:14

可能未開新地圖就有外掛升到70
作者: dro0624    時間: 2013-9-4 15:17:06

外掛又話有捉,去刷親怪都有d外掛係到搶
48lv副本可以比人打到6x lv都未開新副本
係米好缺錢?咁5完善就推出黎比人玩
作者: dro0624    時間: 2013-9-4 15:19:15

5vs5 pvp又話有漏洞
根本冇心整,連娛樂都冇
日日做d死人日任,根本似係比隻game玩
多過玩隻game,完全享受5到玩online既樂趣
作者: colourp    時間: 2013-9-4 15:20:13

某某管理員有同我講過:外掛更新 佢地既防外掛就會更新
意思係打沉外掛 但而家咁既境 想叫其他玩家比信心都吾得啦
作者: kafai1725    時間: 2013-9-4 16:03:09

某某外掛管理員講過:官方更新佢地第1時間更新,防外掛更新會比官方速度更快更新 (大誤XD)
作者: Chiv33v    時間: 2013-9-4 17:47:29

惡意灌水 發表於 2013-9-4 14:25
台服都未出 港服會搶先出?!
如果係呀,咁大件事佢會提早成個月講啦
仲要慶祝添呀

台ser 係出左
但係仲有bug 問題
作者: andylam1012    時間: 2013-9-6 01:45:57

最重要係外掛問題....一來做野做得太遲,第2 D 60以上外掛唔做野!!!!!!!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2