AGAMES 討論區

標題: [玩家入] 希望 合/ 唔合併台灣SER +問題...[風雷記住睇] [打印本頁]

作者: 由乃    時間: 2013-9-6 15:16:01     標題: [玩家入] 希望 合/ 唔合併台灣SER +問題...[風雷記住睇]

香港SER真係好小好小人......
台灣就合併左....得返4個SER...
唔知幾時到香港板........

希望風雷重視下.....
因為現在真係好小好小人 ....幾百個左右 ....500下 <我估
花費8年時間...
換黎二個月時間
如果官方想睇住隻GAME死的話......[請無視]

2:

客服信箱

cs@xaoc.alta.hk

回信好鬼慢........等左3日都沒回信......
-_-之前去台灣SER問.... 20分鐘左右就有人回信了
但話香港SER D野請找香港板的代理.....   
我問世王出裝機率  同 商城 點數買的 [不是紅利]粒30天金石點解會唔見左......

作者: newbie76    時間: 2013-9-6 15:53:13

併ser最大好處, 係可以同步更新, 唔使再玩香港特別版;

反正而家都咁lag, 轉台灣ser差唔多, 合併吧!
作者: a88app11    時間: 2013-9-6 19:21:12

神早回覆咗啦,自已找文

合併等同冇香港代理,之後乜 【詞語過濾】 都冇晒
作者: 牛奶豆腐    時間: 2013-9-7 18:58:25

不論係合SER 定合埋 做港台版都非常歡迎
作者: 魅魔音    時間: 2013-9-10 19:07:28

唔合等咩
想招個副都勁難
就算招到其實啲人黎黎去去都係果幾個
我都差唔多此得哂
作者: fairyland    時間: 2013-9-15 00:55:48

小人
合 la
作者: 【邦】    時間: 2013-9-17 17:02:31

唔好我地講- -官方應該可以睇到幾多人玩的- - 成隻game e家應該冇200人- -
作者: 火武卍耀揚    時間: 2013-9-20 04:16:29

50人都唔知有無~唔好話200人
作者: cyw02125    時間: 2013-11-8 19:47:25

好想馬上合併
作者: cyw02125    時間: 2013-11-10 18:30:37

留名食花生
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-13 18:43:00

好想馬上合併

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2