AGAMES 討論區

標題: 54刺打異草一問 [打印本頁]

作者: wwwrsss    時間: 2013-9-8 00:47:09     標題: 54刺打異草一問

54刺去打異草小怪用咩裝好?
以下係本人慨裝
40伏擊者橙套,4件+3,1件+5
單手
死亡的幻劍.冰龍之焰+3(2洞,兩粒強化爆石)
嗜血的綠色龍鄰之刃+5(無洞)

智慧的黑龍徽記+3(3洞,1粒強化爆石,1粒終極無雙同1粒終極變異無雙)

精準的神獸守護者之弓+3(無洞)
未開技前慨數據
物防:1998
魔防:2535
爆擊:31.6
閃:70
請問這樣夠打異草嗎?如果不夠,應該換咩裝?
作者: Divinaluck    時間: 2013-9-8 01:32:01

點解唔升上58 打異礦? 會更有效率

橘波多  1把 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
獅子咆嘯1把 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
38lv神獸守護者之弓 (終極無雙璀璨鳴石x3粒)
40伏擊者橙套

保證d怪埋唔到你身!!
如果想打得快, 影者請放棄"黑龍徽記弓" 因為影者本身攻速低,
用神獸守護者之弓打得更快更有效率, 你會發現每打一下都會狂爆擊, 仲快過音速, 好震撼!!

作者: 夢的理由    時間: 2013-9-8 12:31:34

咩裝都唔洗理  菊閃就ok  然後帶把血薔薇  跟住是但帶多把高攻既就入得去刷料
作者: wwwrsss    時間: 2013-9-8 14:08:33

要幾多閃先夠?
作者: hiiemmiov    時間: 2013-9-8 15:23:05

其實打異查重好…升58,渣波多同另一把(忘了)劍,再整把黑神龍+神獸, 裝備神馬的不用管…先用神獸出效果再轉黑神龍好快就一隻
作者: wwwrsss    時間: 2013-9-8 16:45:54

hiiemmiov 發表於 2013-9-8 15:23
其實打異查重好…升58,渣波多同另一把(忘了)劍,再整把黑神龍+神獸, 裝備神馬的不用管…先用神獸出效果再轉 ...

哈,合橙已經合到想打爆部機,再上黃我怕我會連隻game都del埋
Btw,伏擊裝夠打異查嗎?
作者: hiiemmiov    時間: 2013-9-8 21:05:54

wwwrsss 發表於 2013-9-8 16:45
哈,合橙已經合到想打爆部機,再上黃我怕我會連隻game都del埋
Btw,伏擊裝夠打異查嗎? ...

我通常都用差唔多等級既橙套…其實佢都唔關套裝事架啦…用遠攻ge嘛   
50黃好易上姐
作者: Divinaluck    時間: 2013-9-8 21:51:24

wwwrsss 發表於 2013-9-8 16:45
Btw,伏擊裝夠打異查嗎? ...

用橘就得,黃裝只系多少少傷

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2