AGAMES 討論區

標題: 給官方一點見意 [打印本頁]

作者: yanket    時間: 2013-9-11 13:29:21     標題: 給官方一點見意

1.外掛問題
(在任何一隻ONLINE GAMES都有)
旦有好多外國已經在開始GAME時就運行防止外掛程式
(現在好次用跟97-99年代的模式,有點OUT哦....
)

2.GAME方面
更新方面 - 服飾可以多元化...可加入日本/韓國口味
任務方面 - 最好最跟完裝...(特別日子可加上任務)

作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-11 13:30:52

1 我地有防外掛程式的,唔信你試下搵隻外掛用下睇下用唔用到。
2 更新:會轉達俾原廠
   任務:唔係好明....
作者: siuk0301    時間: 2013-9-11 13:33:14

大覺屋師真 發表於 2013-9-11 13:30
1 我地有防外掛程式的,唔信你試下搵隻外掛用下睇下用唔用到。
2 更新:會轉達俾原廠
   任務:唔係好明... ...

今日會遲嗎 管理員
作者: yanket    時間: 2013-9-11 13:39:21

1.現在有隻外掛可連接,
我在台灣下載了FREE版,
可在HK版運行
前2天的事!

作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-11 13:48:30

呢兩日因為測試大更新,為免影響測試,所以停左更新防外掛,不過今日會一次過update番晒.~~穩陣起見,麻煩pm 該外掛連接俾我,我睇下係咪已經block左。
今日延遲機會唔大。

作者: 惡意灌水    時間: 2013-9-12 16:59:31

你話既防外掛程式...唔會係GAME GUARD掛=.=?
千奇唔好加呀~以前打機就係因為呢個程式 搞到部電腦負荷大左勁多
雖然新版本係好左好多...但係唔加好過加囉講真
我覺得遊戲而家自帶既防外掛已經夠用
只係人地整外掛會不斷搵漏洞去HACK遊戲...佢地實搵得快過官方架
作者: 華麗詩篇    時間: 2013-9-12 19:18:38

外掛可以識別出驗證碼,反而我們手動玩家每次切換SER還要輸入一次,好麻煩! 感覺驗證碼就是妨礙我們的。。
作者: 惡意灌水    時間: 2013-9-12 20:08:36

華麗詩篇 發表於 2013-9-12 19:18
外掛可以識別出驗證碼,反而我們手動玩家每次切換SER還要輸入一次,好麻煩! 感覺驗證碼就是妨礙我們的。。 ...

我講緊既係"遊戲程式自帶的外掛檢測"
唔係"遊戲內的外掛檢測功能"

希望你分到啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2