AGAMES 討論區

標題: 副本問題 [打印本頁]

作者: label25000    時間: 2013-10-17 17:56:28     標題: 副本問題

自上2次維護之後..經常re唔到副本, re左幾次 , 明明出左副本已經從置 , 入去都係冇怪, 金副 訓練所 同 普副都有試過

有時仲要冇組隊情況下, 登出左ac 再入番, 都係從置唔到, 本人起s4 多, 但問題 起其他 s 都有試過 但次數唔多,

gm 可唔可以幫我睇睇咩事, 有冇人都有試過咁?

作者: IamAzYui    時間: 2013-10-17 17:57:27

未試過咁樣
作者: label25000    時間: 2013-10-17 18:32:24

IamAzYui 發表於 2013-10-17 17:57
未試過咁樣

你起s 幾? 唉...頭先又係咁喇...

我以經狂re左幾次...入到去都係冇怪 我又冇組緊隊
作者: 小氣球    時間: 2013-10-17 20:24:58

label25000 發表於 2013-10-17 18:32

我以經狂re左幾次...入到去都係冇怪 我又冇組緊隊 ...

GM: 我試唔出,所以呢個問題根本唔存在
作者: IamAzYui    時間: 2013-10-17 20:33:27

label25000 發表於 2013-10-17 18:32

我以經狂re左幾次...入到去都係冇怪 我又冇組緊隊 ...

我S.5
作者: label25000    時間: 2013-10-17 23:03:45

小氣球 發表於 2013-10-17 20:24
GM: 我試唔出,所以呢個問題根本唔存在

但係我今日又試左幾次喇....

我已經好肯定 係我RE左幾次...都有紅色字出現

仲要冇組隊底下 , 我登出左再入番, 都係冇怪

今日仲要係金副 連續2次 ,姐係我RE左入去冇怪..之後好嬲出去 再係咁REREREREERE, 再入番去..都係冇怪囉 我開哂幸符架仲要

之後我依家唔掛S4喇...我轉左S7 就暫時冇呢個情況
作者: Ceci311    時間: 2013-10-17 23:37:48

曾經試過1次,情況同你一樣
作者: cyw021250    時間: 2013-11-8 22:41:40

gm 可唔可以幫我睇睇咩事,

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2