AGAMES 討論區

標題: 靈兔之森單刷都得XD [打印本頁]

作者: andylai0923    時間: 2013-10-23 00:01:01     標題: 靈兔之森單刷都得XD

今日手痕自己一個入去單刷靈兔之森入到去, 心諗:'單刷揀法職好似又補得又打得唔會有事啩(?)
然後就揀左阿依慕

好啦故事開始XD
其實見到自己攻擊得500幾真係嚇死= =
術爆值, 閃, 格個d 同自己套裝都冇乜關係
治療量就反而有d關係~

不過用阿依慕打一直都幾順XD
有地盾補血補得幾快~
6秒都補左3分1 有多~

1王係哩隻sosad[attach]10522[/attach]
入故事10分鐘內KO佢就有成就[attach]10523[/attach]
拎到成就就會收到信~有1塊碎片~[attach]10524[/attach][attach]10544[/attach]

之後其實間唔中有d怪會有哩個箱 (圖入面個隻係2王)[attach]10525[/attach]
個盒會開到寵物血水同埋1個任務物品~[attach]10526[/attach][attach]10545[/attach]個任務物品: [attach]10546[/attach]  <-- 幾正架咁就有一塊啦~

打下打, 3王就已經係血兔
七天魔個隻血兔XD
不過200萬血@@
1條友, 500攻, 諗落點都唔夠打啦XD
[attach]10527[/attach][attach]10528[/attach]

然後我幾次打到佢剩番10幾萬血死左sosad[attach]10547[/attach]
最後懶得玩~___~ 但我肯定單打係可以既!!  (阿依慕萬歲~__~)

可以禁就近起番身再行去打多次~
如果你有搵雪兔幫手既話, 咁只要雪兔未死, 隻血兔都唔會re住~

溫馨提示~
1) 打王記住開寵幫手~
2) 如果有多過1個人玩既話, 用下齊戈都幾正XD 我第2場同人打用齊戈, 招補技真係幾屈我XD CD 得好快又補得幾多~  (如果用齊戈既話換套補裝就正~)
3) 記住入去之前接任~ (玩完1次再接1次~)
4) 其實個副真係幾悶-___________-  唔係為天魔蛋真係唔值得玩 = =

作者: smionchiu    時間: 2013-10-23 01:22:59

最尾果隻先係重點
作者: qqaazz1998    時間: 2013-10-23 17:27:57

smionchiu 發表於 2013-10-23 01:22
最尾果隻先係重點

我想要天魔變身多d
作者: andylai0923    時間: 2013-10-23 22:05:57

qqaazz1998 發表於 2013-10-23 17:27
我想要天魔變身多d

兔仔變身好廢嘛~__~
作者: qqaazz1998    時間: 2013-10-23 22:52:37

andylai0923 發表於 2013-10-23 22:05
兔仔變身好廢嘛~__~

令啊嘛~
作者: andylai0923    時間: 2013-10-23 23:40:56

qqaazz1998 發表於 2013-10-23 22:52
令啊嘛~

我覺得麻麻地~__~
作者: label25000    時間: 2013-10-24 01:54:33

用齊戈都可以單刷架
作者: qqaazz1998    時間: 2013-10-24 16:48:47

label25000 發表於 2013-10-24 01:54
用齊戈都可以單刷架

我絕影有NPC可以幫我拉怪
作者: dnangell    時間: 2013-10-25 11:32:24

單刷有點靠技術呢
作者: 蘋果小孩    時間: 2013-11-12 08:41:08

單刷時間耐/3\
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-13 18:37:13

刷幾耐???

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2