AGAMES 討論區

標題: 跪求改BUG [打印本頁]

作者: nateriver    時間: 2013-11-11 21:21:33     標題: 跪求改BUG

[attach]10713[/attach]
38.23%攻速
仲可以"技能冷卻中"?
我41.XX%攻速都試過
唔好同我講話我按得太快
我差唔多1秒按1次.
仲有..
雙拳只可以向某幾隻坐騎同埋變身杖
打1邊既傷害..對正中間完全0傷害
唔好又話同原廠講左
呢D問題貴公司絕對有能力調整到!

作者: nateriver    時間: 2013-11-11 22:05:35

benny65421331:
淨係用變身杖同坐騎先打唔到,,
對住無用變身杖+坐騎打正中間係打得中:)

作者: pgchicken    時間: 2013-11-12 10:27:03

呢d問題的確係原廠先改到,我地只可以回報

而雙拳出擊針對部份情況有打唔中既問題原廠一直跟進中,但無進展。另外呢招有個不為人知既秘密,就係雙拳中間的確係會打唔中某D目標,因為最中心點係無判定的。

作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-12 16:55:10

pgchicken 發表於 2013-11-12 10:27
呢d問題的確係原廠先改到,我地只可以回報

而雙拳出擊針對部份情況有打唔中既問題原廠一直跟進中,但無進 ...

同埋用完 某變身仗 後自身攻擊範圍會變小啊..但是雙拳打唔到
作者: 我的媽媽    時間: 2013-11-12 23:16:44

係咪跟本就係遊戲本身特登咁設定架-3-
跟本就係同返以前音速比較各有各好處,要玩家有所選擇=333=
作者: lamwaifai    時間: 2013-11-13 04:32:08

點解0.8秒會寫 技能冷卻中!!!!!!!!!!! 明明寫住0.8秒cd  gm請解釋一下
作者: pgchicken    時間: 2013-11-13 11:43:45

lamwaifai 發表於 2013-11-13 04:32
點解0.8秒會寫 技能冷卻中!!!!!!!!!!! 明明寫住0.8秒cd  gm請解釋一下

除左佢冷卻時你禁制外,仲有咩可能會出現呢句野?
作者: nateriver    時間: 2013-11-13 17:49:24

pgchicken 發表於 2013-11-13 11:43
除左佢冷卻時你禁制外,仲有咩可能會出現呢句野?

冷卻0.8秒.1秒鐘後按=技能冷卻中?
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-13 18:30:10

快D改左佢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2