AGAMES 討論區

標題: 攞唔到啟動碼,好灰 [打印本頁]

作者: 井中    時間: 2014-7-5 19:38:28     標題: 攞唔到啟動碼,好灰

日日都攞唔到, 日日係到睇文,
自己又冇得玩, 宜家真係好灰................

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-5 21:07:00

其實真心覺得要搞下..好多人都拿不到Q~Q
作者: 夢的理由    時間: 2014-7-6 01:24:27

隻GAME開左咁耐  你都拎唔到  你係唔係有心玩?
作者: qq1374458721    時間: 2014-7-6 11:58:39

恩好难
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-6 12:28:32

夢的理由 發表於 2014-7-6 01:24
隻GAME開左咁耐  你都拎唔到  你係唔係有心玩?

我本身玩個時是很早期,根本不用啟動碼@.@
到後來幫人拿才知要,論壇個個真係12點正已被掃光(先別論是否工作室),我上下午也試過,一星期也拿不到。
本身FB拿到一個比朋友,後來又有朋友的朋友想來玩,他們不玩FB。我本身有FB都無用好耐啦!IG 吶。
最後Email過去,2天後佢又要求比資料。。。果斷放棄Email途徑。。當然最後也幫他們搞定了,但真心感到新米少,可能嫌啟動碼太難搞。。而且暑期新Game吾少,無必要搞得咁煩@.@

作者: tino1990    時間: 2014-7-6 13:01:08

FB 都拎唔到 ? 真的嗎 ?
作者: maybeareyou    時間: 2014-7-6 13:21:31

成日係度話拎唔到  難通唔識用FB去拎?  就算你無FB 去申請個lo 好友少咪去加人lo  定係你係工作室?或者係淘寶賣啟動碼D人?
作者: 夢的理由    時間: 2014-7-6 15:17:36

凱蒂洛 發表於 2014-7-6 12:28
我本身玩個時是很早期,根本不用啟動碼@.@
到後來幫人拿才知要,論壇個個真係12點正已被掃光(先別論是否 ...

有心想玩  FB自己開十個號都攪得掂   

都係果句  ALTA真係多舊魚 好地地平時開號咁樣攪米得  硬係要懶係高CLASS D咁樣  整鬼垃圾啟動碼拎黎攪
作者: 拿金幣專用    時間: 2014-7-6 20:02:05

FB拎應該好D吧
作者: hellfish    時間: 2014-7-6 21:57:02

FB拎最簡單
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 01:59:01

夢的理由 發表於 2014-7-6 15:17

所以我最後咪...50金跟人買算了.....
無打算開足30個FB互+好友幫佢地搞定LOR =-='''
5係10個甘少LOR....開30個EMAIL再開30個FB???

再者...別一見新人想要啟動碼就嗆啦....真心覺得個啟動碼好有問題

作者: 夢的理由    時間: 2014-7-7 02:03:16

凱蒂洛 發表於 2014-7-7 01:59
所以我最後咪...打算開足30個FB互+好友幫佢地搞定LOR =-='''
5係10個甘少LOR
...

咁當你開左30個FB號  你咪分個啟動碼比樓主  然後比埋你個FD  你仲有28個啟動碼可以自用
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 02:04:09

tino1990 發表於 2014-7-6 13:01
FB 都拎唔到 ? 真的嗎 ?

FB只能拿到一個....而且,你要是網速不好,點下去當機了也是當你拿了
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 02:05:09

maybeareyou 發表於 2014-7-6 13:21
成日係度話拎唔到  難通唔識用FB去拎?  就算你無FB 去申請個lo 好友少咪去加人lo  定係你係工作室?或者係淘 ...

帶出的問題是....工作室拿晒D啟動碼,反而新人拿不了
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 02:09:58

夢的理由 發表於 2014-7-7 02:03
咁當你開左30個FB號  你咪分個啟動碼比樓主  然後比埋你個FD  你仲有28個啟動碼可以自用 ...

= - ='''那有這麼多時間,我開到第5個果斷放棄.......跟人收了....50金,釣魚很快賺回來...
原來真的打算開足30個....但...那麼樣對不起FB了

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 02:13:23

ANYWAY,我朋友個邊終於搞定...但樓主的希望可以盡快搞定
作者: 發懶豬    時間: 2014-7-7 10:49:23

夢的理由 發表於 2014-7-6 15:17

d外掛少左咁多你唔明?
作者: mi5842013    時間: 2014-7-7 10:55:40

啟動碼有好有唔好...對比起以前周街一堆外掛...LAG爆...我都係比較喜歡有啟動碼....

不過為左防止真正既新玩家想玩但搶唔到....官方或者可以考慮下加設其他拿啟動碼既途徑.....

例如提高FACEBOOK申請帳號個限額...例如依家1個FACEBOOK開1個...可以變到1開3....至少點下去當機了...還有2次當機機會(囧)

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 11:00:33

mi5842013 發表於 2014-7-7 10:55
啟動碼有好有唔好...對比起以前周街一堆外掛...LAG爆...我都係比較喜歡有啟動碼....

不過為左防 ...

認同!增加途徑,而且有明確推廣才是應該做的
作者: 夢的理由    時間: 2014-7-7 13:36:39

發懶豬 發表於 2014-7-7 10:49
d外掛少左咁多你唔明?

我玩左兩日多DD  點知外掛多定少
作者: 司馬信    時間: 2014-7-7 18:41:50

mi5842013 發表於 2014-7-7 10:55

不過為左防 ...

之前 Facebook 一開始係三組,因為工作室既問題曾經調整過做一組,而加已經重新調整為三組咯。
作者: mi5842013    時間: 2014-7-8 09:08:22

司馬信 發表於 2014-7-7 18:41
之前 Facebook 一開始係三組,因為工作室既問題曾經調整過做一組,而加已經重新調整為三組咯。 ...

正...夠快手...

真係有興趣既玩家快D開號啦...工作室就免了..
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-8 09:20:49

司馬信 發表於 2014-7-7 18:41
之前 Facebook 一開始係三組,因為工作室既問題曾經調整過做一組,而加已經重新調整為三組咯。 ...

贊唷~應變很快~
作者: 白雪限定    時間: 2014-7-8 13:57:25

作者: 米閣下    時間: 2014-7-8 15:17:26

唔改本身都覺得好易拎

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2