AGAMES 討論區

標題: 60Lv後既(升LV)生活 [打印本頁]

作者: nbhnbh2    時間: 2014-7-5 20:02:01     標題: 60Lv後既(升LV)生活

只下列屬個人意人見 不喜勿炮
幾經辛苦終於上左60Lv 次次都係50幾停唔玩 再玩又50幾唔玩 終於60到

但係我開始好奇大家係點升Lv 同點堅持繼續玩

60Lv之後冇新野(姐係綠色(!) , 居民對話 , 副本)

但係有冇都冇咩所謂反正做哂之後又係咁

@愈高LV升級就要愈多經 但新任務d經仲少過舊既

要升Lv最好就機械式打副做日任  但係咁樣做就冇左遊戲既樂趣同意義 其實悶先係重點

難道我地既FF生涯就要係無限重覆既日常任中渡過 最後悶就刪GAME??

其實大家平時玩FF有咩做架  定係有D大家都知但係我唔知既野我未發掘到所以只好無限日任@@??(因為大家都好似玩得好地地 冇咩相同既煩惱)
每次係街見到D高LV都覺得好唔科學

另外隻GAME釣魚 考古都OK 但係我地都唔會特燈為釣魚,考古而開GAME玩- -" 而且經少對升LV幫助有限

作者: cskm2005    時間: 2014-7-5 20:24:02

正常人呢...都係62/122完咗再打場5D...
65/66就打666+3龍/單風+62~"~
咁就一日...
而釣魚同考古..
釣魚啲裝有能力+
考古依家都有能力+
啲新釣魚/考古衫都幾靚..

至於你話果班高LV..
就係用VIP打副升..

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-5 21:05:10

釣魚,考古,吹水,幫拖,一時時打下副
作者: 米閣下    時間: 2014-7-5 21:47:38

打副為整天塔需求既裝.如果整完我諗都差唔多...嗯
睇人賣咩都係樂趣
作者: siuching310    時間: 2014-7-5 23:07:28

上到去我就係釣魚掛機同考古orz
作者: 感覺〞    時間: 2014-7-6 02:42:40

我每日上到去做完新地圖日任就off
作者: meigre    時間: 2014-7-6 07:30:08

有朋友一起打副的話相信會升得好快,而且是不知不覺~

我現在是休閒玩家中(應該說從以前都現在都是休閒地玩多...)
固定天天打某些特定的副,有時有興致就找下街團打些平時不太打的副
不過大多數都是考古,問答比較多XD(釣魚的話也是看動力)
作者: joelok051205    時間: 2014-7-6 07:32:55

另外隻GAME釣魚 考古都OK 但係我地都唔會特燈為釣魚,考古而開GAME玩- -" 而且經少對升LV幫助有限

如果你玩online game係為左升lv 咁你同機械式毒副做任冇分別
作者: nbhnbh2    時間: 2014-7-6 13:42:45

joelok051205 發表於 2014-7-6 07:32
如果你玩online game係為左升lv 咁你同機械式毒副做任冇分別

其實冇講過我玩online game係為左升lv

只係好奇問下

您會唔會太過分解讀
作者: WaffleS    時間: 2014-7-6 14:18:55

慢慢休閒玩就會高Lv
作者: joelok051205    時間: 2014-7-6 14:51:50

nbhnbh2 發表於 2014-7-6 13:42
其實冇講過我玩online game係為左升lv

只係好奇問下

可能係你令我過份解讀 唔好意思我都唔想
作者: tsts1021    時間: 2014-7-6 16:35:17

E家FFO真係好似冇咩好做~~

70橙裝又貴到啊媽都唔應得~
制作費又貴....就算你升到70...
都未必有錢整....
所以E家都係求求其玩下....

同能都玩得太耐都冇咩新野玩...覺得悶(因為天天毒副會好悶)
作者: CHO_hyun弦    時間: 2014-7-7 01:46:49

解徽章 整紅色版面⊙_⊙
作者: 煜夜君    時間: 2014-7-7 04:15:48

rpg game係咁ga la(升lv)
但無論你玩咩game都會有放棄既一日
支持你玩落去係朋友/搵到自己既地位
作者: mi5842013    時間: 2014-7-7 10:44:59

上去其實就係吹水...間中有FD叫刷野先刷...最近多左研究天空21-25F要點打+考古釣魚....同埋睇世頻(比TV?更好睇)....

玩到某職業悶就再開新職玩...有錢就刷下秘石睇下幾時先出粒神石俾我(當測每日運程?!囧)
作者: nbhnbh2    時間: 2014-7-7 15:37:49

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 15:46:23

mi5842013 發表於 2014-7-7 10:44
上去其實就係吹水...間中有FD叫刷野先刷...最近多左研究天空21-25F要點打+考古釣魚....同埋睇世頻 ...

XD每日運程

作者: qwepkboy01    時間: 2014-7-8 03:11:46

有冇D60 LV 後 升得快D?   借帖問一問-,-
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-8 08:57:47

qwepkboy01 發表於 2014-7-8 03:11
有冇D60 LV 後 升得快D?   借帖問一問-,-

神點換特級怪物經驗書,70前可用,吃一本+一大節。
不然就真的只有打副跟釣魚王...
當然主線任必做
作者: 白雪限定    時間: 2014-7-8 13:43:45

要升LV就要辛苦嫁啦.....
作者: 某霜大人0v0    時間: 2014-7-9 10:40:39

考古....釣魚...採集...天啟...HEA=.="
打副就一時時...
最近多左去打世王
作者: 千宏    時間: 2014-7-9 10:43:36

可以得閒約班朋友一起打下天空塔都幾好^^
作者: 米閣下    時間: 2014-7-9 10:51:01

天塔組小心入.有D見你廢你就中槍
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-9 10:52:58

某霜大人0v0 發表於 2014-7-9 10:40
考古....釣魚...採集...天啟...HEA=.="
打副就一時時...
最近多左去打世王 ...

係wor,仲有打世王~+1
作者: honoo723    時間: 2014-7-9 11:39:33

認真2+升60LV真係易好多(經驗証同VIP)你不停5地, 559 慢極2日都升到上60
60LV之後米不停62再62, 做下之後D主線任
玩到悶又再開隻分身黎玩下
作者: moonling    時間: 2014-7-9 11:47:51

如果但求升LV 可以多打副本,,單人副都可以..至於玩GAME.各人有各人玩法..我就喜歡先做招券任..考古>間中釣魚>副本
你控制遊戯 不是遊戲控制你...
作者: k190853    時間: 2014-7-9 18:35:59

honoo723 發表於 2014-7-9 11:39
認真2+升60LV真係易好多(經驗証同VIP)你不停5地, 559 慢極2日都升到上60
60LV之後米不停62再62, 做下之後D ...

VIP...你以為個個都有課金?易你個頭囉,打副本打到鬼咁耐先得果小小經...
作者: 薔薇丸    時間: 2014-7-9 18:51:03

釣魚仲多經過打副
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-9 19:00:19

= ="好似看到不該看的東西
作者: honoo723    時間: 2014-7-11 13:22:32

k190853 發表於 2014-7-9 18:35
VIP...你以為個個都有課金?易你個頭囉,打副本打到鬼咁耐先得果小小經...

冷靜D同學, 5係話叫你一定要比HKD買個VIP, 佢日日都有送經書, 你5比$都夠用
比起以前2+升LV真係易左好多
你想再多D經, 可以著祝福裝/冒險之路點哂嗰3格+EXP
到時你打一場=人地打2-3場副
但到你上到封頂80LV, 你冇野好做又米冇哂癮
作者: launing    時間: 2014-7-11 19:23:11

玩兩隻game咪可以轉泥轉去玩xd(喂
作者: k190853    時間: 2014-7-12 14:40:12

honoo723 發表於 2014-7-11 13:22
冷靜D同學, 5係話叫你一定要比HKD買個VIP, 佢日日都有送經書, 你5比$都夠用
比起以前2+升LV真係易左好多
...

你咁講都啱...所以我E+都係唔點做每日任務欄果啲攞經,淨打副本儲錢先...
作者: CHO_hyun弦    時間: 2014-7-13 03:37:16

其實幻想呢隻game好多野做…
當你係番工人士……
放工番到黎又要考古又要釣魚又要打666703龍聖域冰炎……五六日仲要天塔……未做曬已經訓覺時間

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2