AGAMES 討論區

標題: @@!!!!新手急問~玩咩職業好><" [打印本頁]

作者: ★小蝶﹏×〞    時間: 2014-7-7 11:29:10     標題: @@!!!!新手急問~玩咩職業好><"

我簡左雙手杖玩,好似清怪勁?
如果玩落去,咁雙手杖+咩副職好???

另外仲有咩職業勁的@@?太刀?
戰弓做主職業好嗎??

作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 11:46:01

雙手杖的確清怪勁,副職+書好似比較多
見樓主十五十六,不妨每個中意的也試一下,看那一個順手,反正開頭升Lv不難

下面有一些小資料,有關對話成就跟彩蛋任的最好看下

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=109132&mobile=yes
作者: 千宏    時間: 2014-7-7 12:20:31

雙手杖清怪的確很快,副手書的話可以回血又可以高傷^^
作者: mi5842013    時間: 2014-7-7 13:09:53

依家免費轉副職...可以慢慢試個岩自己既...
作者: 夢的理由    時間: 2014-7-7 13:37:56

鐮刀係咪話直飛55    跟住升多幾LV就大把野玩
作者: mi5842013    時間: 2014-7-7 13:42:40

夢的理由 發表於 2014-7-7 13:37
鐮刀係咪話直飛55    跟住升多幾LV就大把野玩

鐮刀係一開就LV55...做十幾分鐘任就可達LV60...不過唔建議新手玩...因為會少左好多教學....
作者: 夢的理由    時間: 2014-7-7 13:47:37

mi5842013 發表於 2014-7-7 13:42
鐮刀係一開就LV55...做十幾分鐘任就可達LV60...不過唔建議新手玩...因為會少左好多教學.... ...

你又岩喎
作者: 貓仔    時間: 2014-7-7 13:47:59

太刀 弓都強勢
作者: 薔薇丸    時間: 2014-7-7 14:23:13

主盾副鐮, 獨一無二
作者: ★小蝶﹏×〞    時間: 2014-7-7 14:55:29

咁雙手杖+琴OR雙手杖+書勁D@@?

我唔明點解鐮刀可以一開就55LV=.=唔洗升LV就是55LV?
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 15:02:14

★小蝶﹏×〞 發表於 2014-7-7 14:55

我唔明點解鐮刀可以一開就55LV=.=唔洗升LV就是55LV? ...

糾結的話你2种也試下吧,副職重置免費的,點技能出視窗之後看左下角。
鐮刀是官方開比有經驗玩家嘗鮮的,一開會在另一個地方出生,55Lv,玩几分鐘就60。
大家不建議玩是因為一開很快60,會沒本錢做裝,無晒前置任務
作者: mi5842013    時間: 2014-7-7 15:03:33

★小蝶﹏×〞 發表於 2014-7-7 14:55

我唔明點解鐮刀可以一開就55LV=.=唔洗升LV就是55LV? ...

每個人都有自己愛好...好難幫你揀埋...琴係回血技多...書就解DEBUFF+放睡....睇你自己鍾意咩啦...反正副職隨時都轉得...

鐮刀係官方設定一開LV55架...眨眼就LV60...係暫時黎講最新既職業(就快出聖劍)...
作者: 煜夜君    時間: 2014-7-7 15:22:10

薔薇丸 發表於 2014-7-7 14:23
主盾副鐮, 獨一無二

咪教壞人啦
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-7 15:35:31

煜夜君 發表於 2014-7-7 15:22
咪教壞人啦

哈…樓主應該不會信吧…
作者: ★小蝶﹏×〞    時間: 2014-7-7 18:40:21

依家免費轉副職..<<<@@原來咁正架
我極速升40LV先@@應該會試法書之後試琴^^
THX各位XD

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2