AGAMES 討論區

標題: 港服神域真系玩到灰! [打印本頁]

作者: 松岡凜    時間: 2014-10-15 21:17:26     標題: 港服神域真系玩到灰!

未合服之前都可以PVP都可以拎到1千分或以上,合服之後跟本打唔過人地!分都唔過100!
基本上合左服 安德烈 果班玩家大部分都系??級的!新手跟本玩唔起!
我大大話話玩呢隻game都用左3-5千蚊港幣!算系中手!但實力太懸殊跟本玩唔落去!
加上game錢又難賺,點數抽時裝又機率低,又冇得直接用點買時裝!跟本抽禮包都騙錢的!
已經有小小想唔玩!
作者: jim88302    時間: 2014-10-15 21:24:02

同意!!
另外建議:
希望商城商品可以直接買,價格貴幾倍不是問題,不然運氣差的玩家抽禮盒抽一年都抽不到。
另外希望PVP可以"分等級"對戰,以免出現上述情況。
作者: 天生購物狂    時間: 2014-10-15 22:04:54

打吾過就多請教PVP勁人點配裝 技能點用好,慢慢變強去打贏之前贏過你d即玩家

商城物品抽吾到可以吾好抽 用點數賣點品搵錢買人地抽到d橘時
作者: akatsuki0429    時間: 2014-10-15 22:37:40

天生購物狂 發表於 2014-10-15 22:04
打吾過就多請教PVP勁人點配裝 技能點用好,慢慢變強去打贏之前贏過你d即玩家

商城物品抽吾到可以吾好抽 用 ...

我就覺得時裝呢樣野得閒招待抽幾包開心下就好
用點抽同換都唔抵……→_→
作者: CARRYTOY    時間: 2014-10-15 23:22:02

冇人叫你下下出時裝都抽  PVP好多人都係慢慢打慢慢轉裝 唔係一朝一夕
作者: nbhnbh2    時間: 2014-10-15 23:46:22

香港出得E類GAME都唔慌會有咩前途架啦 果段唔買點
作者: ChLiu    時間: 2014-10-16 01:15:23

PVP幾時執.....
作者: 雪姬    時間: 2014-10-16 09:15:31

我知你係邊個
我都唔玩LU...
一齊跳坑
作者: mi5842013    時間: 2014-10-16 09:17:53

PVP一早應該再分過組...LV60果D點同LV??果D打...裝備都唔同啦...

本人果斷放棄PVP..刷1場有分...扼500卷就算...
作者: CHO_hyun弦    時間: 2014-10-16 18:59:19

中手既定義即係咩
作者: 星霜    時間: 2014-10-16 19:06:38

老實講句,你依家咁樣講同柯唔出屎瀨人瀨地有咩分別= =
??LV唔難升.依家都改左主線可以直升65
你話你拎左幾千HKD.但你如果係抽時裝戈D既話就緊係冇咩用啦..
人地強你可以去問人地點解咁勁/問下可唔可以睇下D裝
你贏唔到唔代表係其他人既錯.只可以話係你唔夠勁

作者: qq3336335    時間: 2014-10-16 23:59:16

3-5千$ ? 比我都玩到第一名啦 利申:少課金 頭10琴玩家  仲有3-5千$ 收到 一個76LV 以上 勁AC   抽野用左3千$ 同搞裝用3千$ 係2個世界 PVP 不嬲就係裝勁既世界
作者: 千宏    時間: 2014-10-17 18:19:39

CARRYTOY 發表於 2014-10-15 23:22
冇人叫你下下出時裝都抽  PVP好多人都係慢慢打慢慢轉裝 唔係一朝一夕

正解0.0~
作者: 5891ymc    時間: 2014-10-18 14:26:41

jim88302 發表於 2014-10-15 21:24
同意!!
另外建議:
希望商城商品可以直接買,價格貴幾倍不是問題,不然運氣差的玩家抽禮盒抽一年都抽不到 ...

我覺得50個福袋或以下的元氣直買商品可以接受,我就係運氣差唔敢抽袋,有得直買相信我會多D入點
作者: hkna0000    時間: 2014-10-18 21:26:52

題目冇寫明..所以我講了
昨天台服借助某方式找人幫忙開了個帳號..升到10LV因太夜所以我睡了
明天起身(大約8-10小時<-這不是重點)帳號被凍結了
你看台服..8-10小時(實則可能1-2小時)就已經做野封左我帳號..因為身份證不正確
封AC幾快手?  果段時間仲要係早上3<--  3點至12點  相對講服?可能GM仲訓緊教
因為有港服所以封港IP..但係有人係明知有港服都唔玩去玩台服..點解?唔洗多講啦
到底_ _幾時汁 ?
別插我了    這是事實 就算是個不好的事實 也是事實  事實就是事實
作者: maybeareyou    時間: 2014-10-19 09:50:23

只GAME發展到現今都好一段時間了  想佢改善好難
作者: 白雪限定    時間: 2014-10-19 16:27:02

唔繼續差都算偷笑.

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2