AGAMES 討論區

標題: 交易頻道和世頻已經毀了啦~ [打印本頁]

作者: Dexter    時間: 2014-12-23 16:31:51     標題: 交易頻道和世頻已經毀了啦~

不知道從何時起,每天上線看到的都是天天都是那些人吵架聊天秀恩愛~
買個東西都要過濾掉大量垃圾信息,都是因為世頻喇叭降價的緣故,一些人就知道天天曬,不曬會死這樣的遊戲環境和陸服已無區別~

作者: 小細細    時間: 2014-12-23 16:41:51

習慣就好了,
或者善用黑名單功能。
作者: handsomechu    時間: 2014-12-23 17:59:09

多人吵鬧, GAME 先熱鬧
<== 花生友
作者: 天生購物狂    時間: 2014-12-23 18:49:25

我估計95%的玩家都將蜘蛛d人拉入左黑名單,剩下5%系花生友
作者: 549524560    時間: 2014-12-23 18:51:29

簡單來說就——有錢人就是那麼任性
土豪就是用世界頻道吹水的……世界頻道的原來意義究竟是什麼呢……反正我不知道,我沒用過
作者: 叛逆小方    時間: 2014-12-23 21:10:06

天生購物狂 發表於 2014-12-23 18:49
我估計95%的玩家都將蜘蛛d人拉入左黑名單,剩下5%系花生友

有好多花生友,唔只咁少
作者: IamAzYui    時間: 2014-12-24 02:37:32

作者: sunnytam    時間: 2014-12-24 03:05:39

果班古惑仔黎~ 唔夠你講會叫你去中圈~
作者: hkasa2009    時間: 2014-12-24 03:46:05

sunnytam 發表於 2014-12-24 03:05
果班古惑仔黎~ 唔夠你講會叫你去中圈~

笑死..佢地係小醜就真
作者: abch123456    時間: 2014-12-24 03:59:19

不如你地試下自己同蜘蛛公會D人講?唔好以為得你地上A GAME先得嫁
打又唔夠人打講又唔夠人講,一班傻仔O N 9係呢到講人壞話好型定好威先?
第1:蜘蛛D人唔會係交易頻嘈
第2:叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
第3:同人嘈得必有道理
第4:嘈得你岩惡就緊GE,吹咩?
作者: too    時間: 2014-12-24 05:30:24

abch123456 發表於 2014-12-24 03:59
不如你地試下自己同蜘蛛公會D人講?唔好以為得你地上A GAME先得嫁
打又唔夠人打講又唔夠人講,一班 ...

人地就係唔想同你地嘈先係到留言 都見識過你地係點圍凸人 唔係個個都鐘意係世/白頻威威
唔覺得係到講你地有咩問題 呢到有限你地唔睇得?.?
知你好好打喇 唔夠打咪唔夠打囉 1定要夠你打先可以係到出聲?.?
5V5 有 6-7個都係你地公會 唔打自己友 就係圍其他公會果件嘛 EC唔補其他公會嘛
咁樣係有道理既
琴日仲係PVP王口中聽到句 要比你地試下EC唔補你既之味 係得既..

PS:唔駛係GAME到圍凸我 我無錢買電腦ON唔到 係咁先
作者: mi5842013    時間: 2014-12-24 09:12:55

有時間未吃下花生..唔想睇未關世頻...唯有係咁...邊個叫黑名單用晒來加外掛賣金D號...

順路建議...好友名單同黑名單都加多D位啦...真係好唔夠用...
作者: 小細細    時間: 2014-12-24 09:47:20

mi5842013 發表於 2014-12-24 09:12
有時間未吃下花生..唔想睇未關世頻...唯有係咁...邊個叫黑名單用晒來加外掛賣金D號...

...

好友名單真係唔係好夠用,
有時d fd就算知佢唔玩都唔忍心del,
但係黑名單我會定期清理,
好似之前國服工作室洗頻果d我已經刪除,
希望官方可以加多d 好友名單位。
作者: mi5842013    時間: 2014-12-24 10:37:29

小細細 發表於 2014-12-24 09:47
好友名單真係唔係好夠用,
有時d fd就算知佢唔玩都唔忍心del,
但係黑名單我會定期清理,

黑名單我好少清...因為有時加完都唔記得咩原因...
作者: 小細細    時間: 2014-12-24 10:48:26

mi5842013 發表於 2014-12-24 10:37
黑名單我好少清...因為有時加完都唔記得咩原因...

呢個都岩,
有時為免再中伏部份黑名單係知刪唔刪除好.
如果可以ga話 官方都請反映一下增加黑名單限額啦~
作者: 天生購物狂    時間: 2014-12-24 12:14:44

abch123456 發表於 2014-12-24 03:59

收皮啦廢物,PVP洗分好型咩?世界頻道洗吾煩人??系咯,蜘蛛即人好有道理,PVP吾打自己公會人,放自己人打塔,因為你地人多,最好系PVP開蜘蛛專場啦,比你整個公會洗分得吾得?

怪唔得吾見左JAY創建呢個<打塔洗分狗>公會,原來系改左名叫蜘蛛,你地甘鐘意打塔洗分點解吾去玩lol?好多塔要打wo,花住HKD沖裝只系為左入game度洗分,人吾可能吾要臉ja
作者: sunnytam    時間: 2014-12-24 22:02:56

叫人去中圈唔係講道理喎..係點人決鬥喎
果d係歪理~唔係道理囉~
同埋嘈得你岩..惡就緊~
有幾岩丫? 睇古惑仔睇上腦?
作者: 行少    時間: 2014-12-25 14:59:49

sunnytam 發表於 2014-12-24 22:02

隻GAME係有世頻功能,有決鬥功能
原來跟住隻GAME D功能玩都叫歪理
弱既嫌人廢,勁既就話人屈,憎人富貴厭人貧
都係果句啦
唔滿意,咪叫台灣傳奇取消決鬥同世頻囉
再唔係,你唔想比人決鬥,咪關左個決鬥功能囉
你唔想睇到世頻,咪關左個世頻囉
人地有世界號角,唔比用? 你呢D就係唔係歪理?

補血唔補血呢個問題
有人話,敵對唔補血係好正常嘛~唔係得蜘蛛係咁,呢個先河唔係我地開架
唔打自己FD既,亦唔係得我地蜘蛛

話人地做分,我諗,我本人就比較鍾意個殺數靚多D,
你著緊個分,唔好將呢個概念加諸係我地身上
你試下拖一班雷,睇下做唔做到分?
你覺得我地可以控制到個戰果?不如檢討下自己能力好過LA
一個拖4雷,你估做唔做到分?
我地D人中雷,咪一樣比你地狂殺,至少我地唔會好似某D人咁
靚TEAM就懶勁,中雷就唔出呀,哭喪呀,求打塔呀咁無骨氣囉
你話我地惡?我就覺得EC最惡,可以主宰勝負
你唔順氣既,咪唔好玩幻想囉,一係去玩隻EC
條TEAM分成點又唔係我地控制到
分到你地一班,蜘蛛既人單丁,對面咪又係淨係針殺我地D人
指控人既時候,好心唔好懶清高好似自己從來無做過,無得益過咁啦
作者: numberck    時間: 2014-12-25 15:25:47

sunnytam 發表於 2014-12-24 22:02

古惑仔我地就唔睇既;!平時係隻GAME度又唔見你咁多野講既~_~諗住係呢度抽水就冇人知?
你入得去PVP怕咩出黎同人單P者;~我地不嬲都唔緊張D分既;洗乜做分者你有本事拎到第一未拎去囉;~
拎唔到第一係度發脾氣啊?仲有古惑仔唔打得機架?_?唔好開口埋口都話我地蜘蛛D人古惑仔前古惑仔後;
唔同我學似你咁話你地RM個班KAI子黎咩!定係你成日比古惑仔恰發洩唔到所以要係呢到宣洩出黎啊;~?自己技不如人就技不如人啦;玩打手玩到你咁細力不如去補C啦'!~分分鐘隻補都大力過你;!

作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 15:37:53

行少 發表於 2014-12-25 14:59
隻GAME係有世頻功能,有決鬥功能
原來跟住隻GAME D功能玩都叫歪理
弱既嫌人廢,勁既就話人屈,憎人富貴厭人貧 ...

其實你係咪無睇上面果條友講乜~
abch123456 :叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
叫人去中圈係點人決鬥而唔係同人白頻傾~禁都叫講道理?

而你下面無d呢~就唔係我講既~
作者: numberck    時間: 2014-12-25 15:39:17

話我地做分不如話你地成個公會都冇個勁!!淨係識我地做分~~我地是旦搵一個都夠打你地成個公會啦;!
唔服未成個公會過哂黎同我地玩下囉到時未知邊個真係有實力囉~~淨係識係度抽水~
作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 15:42:22

numberck 發表於 2014-12-25 15:25
古惑仔我地就唔睇既;!平時係隻GAME度又唔見你咁多野講既~_~諗住係呢度抽水就冇人知?
你入得去PVP怕咩出黎 ...

我平時只係唔想同某類人打交道即~
而我抽水會無人知?我有打個角色名稱喎
而且我從來都無講過話我緊張d分..唔知你起邊度睇到~
唔好自己諗果套都係先得~
另外~我就無入錢玩過呢隻game既~而且pvp都係岩岩開始玩~渣係正常既~
你成日講自己pvp有幾勁~禁pve呢?整左狙未?
作者: numberck    時間: 2014-12-25 16:06:07

PVP岩岩玩渣係正常~_~PVE勁有咩用?唔通你打隻怪痛你會開心D架?
你有冇入錢玩呢我地就唔想知;~3都冇興趣知;淨係知D人死淨把口
淨係識得話人做分預期得把口不如諗下點樣打羸我地啦~~我地對副本就冇興趣
唔好搵藉口話岩岩打PVP渣係正常~我都唔係打左好耐架炸~我冇成日講到自己PVP有幾勁;!你係邊度睇?
你冇講你緊張D分不過你行動做出黎係比我地感覺到你緊張d 分囉~睇個榜D殺數都知啦;我同你D殺數差咁遠但係D分就差唔多;
作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 16:10:25

numberck 發表於 2014-12-25 16:06
PVP岩岩玩渣係正常~_~PVE勁有咩用?唔通你打隻怪痛你會開心D架?
你有冇入錢玩呢我地就唔想知;~3都冇興趣知; ...

最起碼唔洗成日求打手丫~
見到都心酸~
唔知我做左d咩行動呢~
pvp同世王撞時間我都去打世王先啦~
作者: numberck    時間: 2014-12-25 16:25:14

你係邊度見到我求手打??我好小開招打副架WO
我見到你隻人咁細力仲心酸"~打手打人冇力你不如玩補師啦;!打到RJ咁;
仲有平時開招呢係人地唔得閒叫我幫佢招住先架者;世王同PVP撞時間?我好似場場都見到你WO
你下次CAP低佢啊MA我點樣求手打我都好想睇下;
我淨係睇到你打人冇力者我又唔洗打副刷寶搵金既;~我都好想比你打我D血係一大格一大格咁扣當打副D怪咁出力打我啊MA

作者: numberck    時間: 2014-12-25 16:29:03

你同個唔打副既人講我求手打;你唔好拎你當係我先得架;~同你講野你答D唔答D
唔識答啊?同你講緊PVP你同我講打副;~~你個腦搬返上個頭未?定你留低在係伯母度啊~?
你都問飛所答既;!
作者: numberck    時間: 2014-12-25 16:37:51

唔好自取其辱啦;你單P殺到我先同我講其他野啦同你講緊東你走去答西

作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 16:41:45

我無話係你喎..你留意下你公會d人邊個成日求強打手啦~
車~岩岩玩pvp就唔可以渣~
禁你80lv打副禁細力~又係咪認緊自己廢..唔係一句無興趣就唔係廢既
我記得你跟過我公會打天塔嫁~ 雖然我地唔係快~
但係我當時以為你係d 60鐮tim~
而且~世王時間個個星期都唔同~ 上兩個星期係7點同11點既1x分開始~ 今星期呢打完係9點0x 同1點0x~
同埋我都唔係場場見到你~
作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 17:00:03

點解你想講既野我就要跟你?你當自己係邊個~
我家陣同你講pve丫~唔係唔得丫?
你個腦就無留起你丫媽度~不過你成日坐住姐~

作者: sunnytam    時間: 2014-12-25 17:09:37

numberck 發表於 2014-12-25 16:29
你同個唔打副既人講我求手打;你唔好拎你當係我先得架;~同你講野你答D唔答D
唔識答啊?同你講緊PVP你同我講 ...

唔打副又可以80lv禁神既~
pve廢就認左佢~天塔做寄生蟲唔該認埋~
而且我一開始就係講緊 講道理呢樣野
係邊個講左去pvp
另外我都無留意幾多分~
到底係邊個禁著緊自己d分~ 我講~講道理呢d野
我都唔係話邊個唔補邊個~ 邊個又造分~

作者: too    時間: 2014-12-25 19:53:22

PVP勁又點..PVP廢都要比你地話 唔夠你地打就唔出得聲
而家講緊你地公會做D野令人係呢個POST到講你地
你PVP最勁喇 無人贏到你喇..咁就唔比人話你..??所以咪比人話似古惑仔囉
呢個論壇公開你地都睇到
你地係咪先河我唔知啦 我就係知我自己入PVP比你地圍 都算
唔補我都算 狂殺我都唔會出聲 但駛唔駛圍死我之後打句"5"字
仲係到話咩唔係人人都可以洗殺數 我殺人係咪要同你地申請先?.? 邊到填FORM?.?
作者: too    時間: 2014-12-25 20:01:01

我玩GAME PVP娛樂下 我比你地圍我1樣出黎 如何?我會少條毛??
你地做到咁 我咪係到出聲
作者: 行少    時間: 2014-12-26 04:26:35

出聲咁又點呢...
即係唔夠人打係度發爛渣?
我地比人圍都一樣照出黎架WO,咁又如何呢?
集火一個人其實有幾出奇? 我周時都比幾個人打架啦...PVP幾時變左唔可以圍一個?

至於另一位講完PVP,又講PVE..咩橙裝果位......咩狙擊...問人有冇?
我狙擊3套5星+20 ,闢天者一套5星+20 ,輝映飾有3套+20
金武橙武5星+20,有聖劍斧炮弓琴雙槍雙刀 各幾把
例牌打副戰利,咩橙牙,橙爪,泰達,狗牌,+20就基本野架啦
平民野黎JA呢D..5星+20..估唔到你要問我地有無,BY THE WAY..打副用打副果套時裝,PVP又另外幾套,呢D基本野你唔問埋既?
屬性戰利+20,橙頭入各屬卡,呢D打副基本野,你都有架啦我諗,見你唔問,你唔會無掛?
夠大力未,打副夠快未,天塔夠貢獻未?
你仲有咩問題想問? 果位夕口
要講裝,歡迎你同我講

作者: abch123456    時間: 2014-12-26 04:31:48

sunnytam 發表於 2014-12-25 15:37
其實你係咪無睇上面果條友講乜~
abch123456 :叫人去中圈係費事條友冇錢買世頻炸,白頻傾THANK YOU
叫人去 ...

點你地決鬥?咪玩啦,你地話我地洗分都算啦,之后PVP你地又話我地有補師先贏我地先叫佢去中圈打炸,平時係世頻嘈咪都係嘈PVP姐,唔打番場你地又何來心服口服?仲有呀,白頻嘈會唔會方便過世頻呀?心照啦
作者: abch123456    時間: 2014-12-26 05:01:53

天生購物狂 發表於 2014-12-24 12:14
收皮啦廢物,PVP洗分好型咩?世界頻道洗吾煩人??系咯,蜘蛛即人好有道理,PVP吾打自己公會人,放自己人 ...

講到我地錯曬咁,你究竟有冇腦呀

第1:成班蜘蛛10分之9都係玩PVP
第2:PVP唔打自己FD係唔係得我地會做!?心照啦
第3:對於我地黎講打塔洗分不如爭取時間殺多D人

我諗我地同人嘈之前要CAP曬圖先啦,廢事又話我地唔講道理又話係我地洗頻又係我地錯咁就唔好啦

仲有係PVP場話蜘蛛公會補師唔補人個D,我就係一名補師,如果我冇比人訓/暈,我都會補人,除非你真係被秒的貨/黑人憎到我唔想補,補師係睇分數,唔係殺數,你覺得我唔會在意分數?笑死人咩
我地會個D人成日話點解其他會GE補師唔補人但係我地會D補師要補佢地?
哈,咁唯有我都唔補人比你地玩一場冇補師GE PVP囉
作者: abch123456    時間: 2014-12-26 05:03:11

作者: abch123456    時間: 2014-12-26 05:07:15

sunnytam 發表於 2014-12-25 16:41
我無話係你喎..你留意下你公會d人邊個成日求強打手啦~
車~岩岩玩pvp就唔可以渣~
禁你80lv打副禁細力~又係咪 ...

阿..夕口哥..借問聲,打副本唔招打手..應該招咩?
招.....4隻補=_=?定4隻坦好=_=?!
人招打手..你就問人整左狙擊未..
咁如果人招4補/4坦..
你系米又問人整左70橙坦未?
到時你見人招4補/4坦 你會唔會仲心酸d?
你答唔答到我? 打副本唔招打手..可以招咩?
作者: abch123456    時間: 2014-12-26 05:18:19

too 發表於 2014-12-25 19:53
PVP勁又點..PVP廢都要比你地話 唔夠你地打就唔出得聲
而家講緊你地公會做D野令人係呢個POST到講你地
你PVP ...

唔好以為一場PVP得你係打手,唔補你?你條友冇血個時要隻補師追9住你回血呀,做補師好好玩呀?老鼠場仲辛苦,個場大,一個補師睇4個打手跑黎跑去,你副琴黎扥呀?
作者: sunnytam    時間: 2014-12-26 06:33:07

行少 發表於 2014-12-26 04:26
出聲咁又點呢...

我一開始係講緊~講唔講道理~
好似係你同數字 拉左去打pvp喎~
禁佢可以話我打pvp無力~ 禁點解我唔可以話返數字打pve無力呢~
而且我唔係問你地喎~我係問緊數字喎~你又有唔等於佢有~
另外佢入天塔起度吹水~唔幫手打~點會有貢獻?
作者: sunnytam    時間: 2014-12-26 06:43:28

abch123456 發表於 2014-12-26 04:31
點你地決鬥?咪玩啦,你地話我地洗分都算啦,之后PVP你地又話我地有補師先贏我地先叫佢去中圈打炸,平時係世 ...

我一開始都無講咩野pvp~我不嬲都講緊 (道理)呢樣野~
我係講緊三萬金單野~你地唔係講講下叫我地去中圈打過~禁仲叫講道理?
仲有之前baby單野呢~ 我就唔多知你地嘈乜啦
但係最後又係叫人去打過
唔好話叫人去中圈用白頻啦~可能小姐你係係禁諗
但係公會d人唔係禁諗喎
另外~我當時係見到你地d人起度招強打囉~我諗除左d新手會禁真係無乜可能有~
而且我一直都話係佢自己拉埋pvp講~禁既然佢可以拉pvp黎講..禁我又點解唔可以講pve呢~

作者: 叮叮a    時間: 2014-12-26 10:01:59

你地系主PVP玩家, PVE裝系點我無意見. 旦系右要嘈PVE玩家叫佢地1ON1,右話人PVP廢
PVE玩家反駁打副廢, 右可以大條道理講自己主PVP  串你打副廢系咪無腦?          (也可以倒轉來講)
即系你主PVP, 你PVP勁PVE廢就有理  其他人主PVE,打副勁PVP廢系垃圾 要收嗲      (也可以倒轉來講)
不過依D就互相..  只系好矛盾, 各有各主場 永遠你有你講;佢有佢講        (所以以上是廢話)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

正題

好多公會都會吾打朋友, 我覺得無問題, 有時我friend系對面..我都會有"小"偏心, 人之常情
吾夠三五七日就比人指指點點既時候,系咪應該收儉小小?
凡事吾好做到咁盡....."5"字行頭 遊街睇戲打座串人.. 鬼鬼鼠鼠洗10分同大大聲聲洗1000分, 你地覺得個矛頭會指去邊呢?

補血我體會系最深..我都系一隻琴

我有一次小鼠戰爭,當時吾系"屠宰場" 只可以講73波,突然區域頻有句咁既野
我吾系太記得佢用過既字眼,大概意思系:"同XX會結黨吾補血bo 右多隻XX" etc..番工忙game野吾上腦
當時我吾系好清楚佢既意思,所以我無回應佢 吾想火上加油, 之後幾場我發覺真系有發生咁既事,所以佢敏感左小小都合理
我好好奇, 事後我搵XX會朋友講講..佢話我知, 佢地PVP系無任何交流
除左見到同隊打個開心表情就無其他..吾知咩叫結黨.. 佢話會跟進下 雖然我知佢一定無~"~   
如果吾系都吾會搞到起曬角,右可能我搞錯左件事既"起因"  如果我搞錯就當我無講過Q_Q

而家我有時叉錯腳入左"你地"既戰場, 我都吾知應該點做好... 因為琴裝沖幾強都好,都系要"靠"打手...
對面琴德靜靜向到,雙方打手右愛打不打, 咁我應該對"隊友"公平 還是對"戰場"公平? 我吾補,右會得罪其中一方..
我補右吾知補邊個好...

小心聲:不如三口六面講清楚佢?如果系誤會咪大家讓下步..如果佢系有心作對, 不如私下解決?
依種行為吾單止系你地同所謂"敵對"既事, 系已經嚴重影響到只系想補好血or享受戰場既玩家.. 所以先引起咁多公憤
我見到你地吾系無理, 不過處理方式就系不停製造惡性循環(一個人同你地吾妥, 就憎哂全個會, 再憎埋會員既friend, 再friend既會 etc...) 其實有無諗過or問過人地系點諗? 可能人地buy你地bo, 系咪吾幫理出聲就系幫親呢?

最後申利:我系一隻弓 最近玩琴..見到你地討論琴吾補血問題有感而發  
因為真系玩得好辛苦, 我無大台撐, 無頂裝, 無friend..........
旦我吾會放棄PVP, 雖然我無能力~旦系我都吾想口啞啞接受咁既"規矩"

番工see u
作者: 孤單心事    時間: 2014-12-26 11:14:15

留名等睇結果
作者: QAZ824    時間: 2014-12-26 12:25:52

作者: too    時間: 2014-12-26 13:31:55

行少 發表於 2014-12-26 04:26
出聲咁又點呢...

唔好玩啦..邊到有講過在意你地夠唔夠打?.?我有驚過你地?
我指你地個態度問題 而家係到凸比你地圍死我咩.. 我夠知係人都比人圍過 9唔搭8
回埋你地下面隻神補 你係兜到咁 比個GOOD你
ANYWAY我又唔係介意你地補唔補我 圍唔圍我 有補又係咁打 無補都係照出比你地玩 1直都係講緊你地果D咁Q串既行為(要比你地試下EC唔補你既之味???? 唔係人人都可以洗殺數????)我明係凸9你地呢D行為 關夠唔夠打咩事?.? 驚唔夠你地打??
作者: ChLiu    時間: 2014-12-26 13:39:37

懶人包:講咁多做乜,單挑贏到講野都大聲啲.

求各位大大見到我PVP,放我一條生路

本人PVE玩家,唔識玩PVP,
以前都仲殺到人,依家.......
仲差成400個人頭先拎到成就
(果6百係以前既)

不過講堅,啲大戰場成日比封門,洗塔果到,一見到外人就打

另外PVE果陣,一見到果個人無Buff,又係PVP常客.
即時無晒心機打

至於PVP有無補補人,我試過係比補補果陣係勁好多
由其是針補,
另外唔知係咪我脆還是職業問題被針.
成日TAB都見到1~3人指住我

至於你地話世P...
其實我都覺得幾嘈,又幾有娛樂性...
好似前日咁,有人話自己反黑,講野無厘頭,真係好好笑

你地話入中圈,
其實我覺得好似啲批鬥大會咁

不過講到尾PVP既事係PVP到解決.
你覺得人地成個會咁團結,控制晒PVP場.
但你又覺得自己好勁,只係因為佢地控制咗PVP啫???
咁你大可以同佢/佢地單對單打場.

當你同佢單挑果陣,
又覺得佢地係有PVP裝,而你係得PVE裝勁.
你都可以要求佢地用PVE裝同你打過.
當你打得贏佢地咪證明咗你只不過係無補先死/比人群毆.
你都可以理直氣壯大大聲串番佢地

講真,PVP既人,有啲真係好有技巧,唔係9禁出技,或者係鬥快暈,
就正如你PVE都一樣,你想大力,都係會跳打,背擊,或者用啲40/50裝.

作者: abch123456    時間: 2014-12-26 14:33:43

sunnytam 發表於 2014-12-26 06:43
我一開始都無講咩野pvp~我不嬲都講緊 (道理)呢樣野~
我係講緊三萬金單野~你地唔係講講下叫我地去中圈打過 ...

BABY單野唔係我地話打先嫁囉OK?
係人都想打副快D嫁啦,唔話招強打唔通話招廢物/冇力/一下比怪秒 GE人?
最后咪又係我地去救人,打副想招強打好正常WO,你死捉住呢點做乜?冇野好講??
仲有呀!!!你同我講PVE裝???我地公會10分之8 GE人都有

神補我就唔敢當啦話曬我比較懶沖裝,只求比人個時靠技術不死,,
PVP裝全+10(常死),之后+15(平均3場PVP死一次),而家上身4星+20 下身手同鞋4星+20,腰4星+15,冇沖過飾同戰利,如果唔係全傷圍我我都頂到不如你又試下?
PVE裝全身2星+15,冇沖過飾,42火風(不死)

有時講野要用腦諗下,唔好成日要人就你智商同你講野,
我就好中意同人講道理GE,多數係同D真係唔講理GE人我先會爆粗直吊落去,
同人嘈係要用腦嫁知冇?

作者: sunnytam    時間: 2014-12-26 16:24:20

abch123456 發表於 2014-12-26 14:33
BABY單野唔係我地話打先嫁囉OK?
係人都想打副快D嫁啦,唔話招強打唔通話招廢物/冇力/一下比怪秒 GE人?
最后 ...

你好明顯係睇唔到重點講d乜~
我一開始都講~你地係唔係叫人去中圈用白頻講野~而係叫人去隻秋~
你唔會成日回避我d問題先得嫁~
三萬金單野又唔見你講~明明叫人去中圈隻秋~家陣又話係想同人用白頻講野~
baby單野唔係你地叫人打先咩~果個唔知x殤定係殤x丫麻~人地講到明無打幾個月pvp嫁啦
至於打副~唔係我死捉住呢d黎講囉~ 你講完我再答返你係好正常既事~
打副想招強真係好正常既~不過組到你地就...哈哈

最後~同人嘈係要用腦既~禁點解你無用過~
以你既智商程度係就唔到我嫁~
如果唔係點解次次我講既重點你地都get唔到先得~

個重點係~你地係唔會講道理~ 所以唔會起度扮曬野~
你話我死捉住d人黎講~ 禁你地何嘗唔係捉住pvp d野黎講呢~
呢d野係相向既~不過以你既智商應該唔會明白
ps:個地盤佬係咪j字頭果條友黎~
佢話打副5分鐘完~d女係咪會出曬水~
我都想問返佢,佢pvp嬴左 係咪會令到d女出曬水~

作者: 齊齊黎R金    時間: 2014-12-26 16:26:16

吊你隻too以前咪又係識拖住隻琴
宜家無琴唔敢入?
作者: QWERTYBB    時間: 2014-12-26 16:29:37

我剩係想問下
你地打邊d人係要 1 on 1
即係夕口呢d
成日見你地區頻話唔好多事個d
作者: too    時間: 2014-12-26 16:32:50

齊齊黎R金 發表於 2014-12-26 16:26
吊你隻too以前咪又係識拖住隻琴
宜家無琴唔敢入?

你講緊笑話?我pvp時間有on1定入,驚你咩?
作者: too    時間: 2014-12-26 16:38:11

平時Pvp唔出聲都比你地串,而家話9你地話我唔敢入,驚死驚輸,以後入pvp都要同佢地申請,唔夠打唔比入
作者: cskm2005    時間: 2014-12-27 01:30:42

5分鐘完事...............
作者: kenny=)    時間: 2014-12-27 07:29:31

我都唔明大家有咩好嘈~
想感化果班野蠻/自以為是/的人嗎?
大家都係慳番啖氣...算吧啦!
無品的人...大多死剩把口
天氣凍呀...留番啖氣暖下好過吧
作者: 小細細    時間: 2014-12-27 11:04:24

其實嘈來都無為,
亦都唔會有結果,
打機都係娛樂, 求開心,
打得唔開心玩來都無為啦.
岩傾ga 咪得閒吹下水, 做下fd 交流下,
唔岩傾ga 咪拉黑佢算啦. 何苦要因為其他人影響左自已?
無論你pve無敵又好,
pvp無敵都好,
講到尾都係打機姐, 何必呢。

作者: bb9977    時間: 2014-12-27 22:47:58

哈哈哈哈

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2