AGAMES 討論區

標題: 點解呢家甘可愛-- [打印本頁]

作者: babii小憶    時間: 2015-3-3 19:23:42     標題: 點解呢家甘可愛--

最近重玩返...諗住入PVP玩下
我6xlv入到去個個都甘高lv
搞乜鬼?

作者: 林宮依人    時間: 2015-3-3 21:34:30

>_>傻的才玩PVP
作者: 林宮依人    時間: 2015-3-3 21:35:03

MISS也會被暈的遊戲 還去玩PVP>_> 簡值就是作死
作者: abch123456    時間: 2015-3-4 07:05:41

林宮依人 發表於 2015-3-3 21:35
MISS也會被暈的遊戲 還去玩PVP>_> 簡值就是作死

邊個話miss也會被暈?
作者: 薔薇丸    時間: 2015-3-4 11:41:35

0 N9仔小憶~~~~~~~
作者: cskm2005    時間: 2015-3-4 12:11:52

放心第時人地90LV入去,仲可以打60LV既.
作者: abch123456    時間: 2015-3-4 13:11:50

cskm2005 發表於 2015-3-4 12:11
放心第時人地90LV入去,仲可以打60LV既.

唔想死 有兩個方法
1.唔好入戰埸
2.檢討下自己既能力 再增強自己裝備
作者: 叛逆小方    時間: 2015-3-4 14:48:26

abch123456 發表於 2015-3-4 13:11
唔想死 有兩個方法
1.唔好入戰埸
2.檢討下自己既能力 再增強自己裝備

佢又唔改善下個PVP系統,60LV同70LV都有問題啦,根本唔係裝GA問題
作者: abch123456    時間: 2015-3-4 15:49:27

叛逆小方 發表於 2015-3-4 14:48
佢又唔改善下個PVP系統,60LV同70LV都有問題啦,根本唔係裝GA問題

改善? 人地官方都開放左歐米拉任比人沖上76lv啦
你唔好同我講你而加仲系6字頭啊..
你仲系6字頭都仲入pvp 擺明系你既問題啦系米?
作者: babii小憶    時間: 2015-3-4 16:49:21

abch123456 發表於 2015-3-4 15:49
你仲系6字頭都仲入pvp  ...

你睇清楚la 0k?岩岩玩返會做到任?
而且我係70lv封頂戈陣冇玩 5係6xlv你想幾lv?
作者: babii小憶    時間: 2015-3-4 16:50:38

薔薇丸 發表於 2015-3-4 11:41
0 N9仔小憶~~~~~~~

你知5知我一上返就見到隻粉紅色怪物
作者: 叛逆小方    時間: 2015-3-4 20:50:00

abch123456 發表於 2015-3-4 15:49
你仲系6字頭都仲入pvp  ...

大把50PVP打到60LV啦,佢地重唔係6宇頭?(仲有一班6宇頭係到洗分)
依隻GAME有名為"等差"ga野
就算用同一set裝,能力都有好大差距

你講到咁,係咪60LV唔入得PVP先?
70LV打80LV都有等差啦,上到76LV又點
80幾LV都有入緊60~90PVP,你話檢討下自己並增強自己
你識升LV人地唔識?你直上到76LV人地咪封頂囉,咪又係比人屈
你都85LV啦

仲有,玩開PVP果D人一定有5星70PVP裝,你要打幾多次地窖先整到
1日1隻角色最多打到200紅幣,整1把武要750紅幣...
整完裝咪又係有等差,仲唔係PVP分組有問題?
作者: cskm2005    時間: 2015-3-5 12:09:24

叛逆小方 發表於 2015-3-4 20:50
大把50PVP打到60LV啦,佢地重唔係6宇頭?(仲有一班6宇頭係到洗分)
就算用同一set ...

咪係= =

依家PVP60~90LV都入得.
你居然話做板任都有76LV.
事實係...

依家你85LV用住80裝打PVP.
都打好多76LV用住70裝既人.
而果堆76LV既人,有部份係新手,連裝都無.

你叫人唔好玩PVP,
但依然有啲上去R分既人去打.

果幾件PVP裝,防裝都仲可以入極限R番黎.
但武器就難到HIHI.
入50PVP,有得洗分洗塔既仲可以開到場.
無得洗分洗塔既50PVP,8點好少開到波.

當人地上到76LV都係咁死,
你又會係呢幾句:
你用PVE裝都仲入PVP /強化都唔強化入PVP 擺明系你既問題啦系米?

作者: abch123456    時間: 2015-3-5 14:41:24

babii小憶 發表於 2015-3-4 16:49
你睇清楚la 0k?岩岩玩返會做到任?
而且我係70lv封頂戈陣冇玩 5係6xlv你想幾lv? ...

你KAI完未丫?
而加系我想問返你有冇睇清楚啊..
而加系有任比你好快升上76LV啊傻仔
而加系你自己唔解任 6字頭就低能仔咁沖入去PVP自殺咋
低能仔..有得比你簡架..解一個星期任7字頭搞掂埋D裝入去米唔洗死LO傻仔
作者: abch123456    時間: 2015-3-5 14:43:05

cskm2005 發表於 2015-3-5 12:09
咪係= =

依家PVP60~90LV都入得.

你又系傻下傻下..你見唔見到上面有人話(60同70lv都會同埸啊?)
我只見到條友話唔改善下個pvp系統60lv同70lv都有問題咋wo
唔好意思..我見唔到有人話80/90 wo..
作者: abch123456    時間: 2015-3-5 14:44:47

叛逆小方 發表於 2015-3-4 20:50
就算用同一set ...

哈哈.. 真系好可憐..
成日話個戰埸入去比人屈
日日系到怨..
點解唔檢討下人會屈到機
自己屈唔到呢?
有冇考慮過系自己問題呢?
人屈到機人系付出過
你地自己付出過d乜?
訓醒未@@?
作者: abch123456    時間: 2015-3-5 14:46:16

仲有啊...小憶哥
你都識講自己冇玩幾耐啦
你唔會系想自己冇玩成年,返到黎成隻game乜都冇改變過啊嘛?
作者: 叛逆小方    時間: 2015-3-5 15:43:55

abch123456 發表於 2015-3-5 14:44
哈哈.. 真系好可憐..
成日話個戰埸入去比人屈
日日系到怨..

你訓醒呀?
你有冇睇我講野呀,
比你上到76LV又點,
咪又係比人屈,
你冇比人屈過你識條鐵
你有咪唔明咩叫屈等差

如果你係50LV入PVP,果場有個6宇頭係到,你覺得冇問題?
6廿幾LV入50LV場殺人你覺符冇問題?
等多一陣都出80PVP裝啦,60~90LV同一組?咪KAI啦
講咩付出唔付出,人地付出完有個同你地班8字頭用一樣裝
講都尾又係(等差)作怪
唔信你開隻70LV入去打得死D 8字頭囉!!!

你估人人都會毒副,一個星期上76LV
個PVP本身有問題,你就叫人檢討/付出
係人都知差唔多日日PVP都嘈,有D野唔洗講到咁白
作者: terrytam2010    時間: 2015-3-5 15:52:31

叛逆小方 發表於 2015-3-5 15:43
你訓醒呀?
你有冇睇我講野呀,
比你上到76LV又點,

如果你係50LV入PVP,果場有個6宇頭係到,你覺得冇問題?<-完全覺得係大問題,因為50lv pvp場最高只係得59lv,如果你見到有60lv,咁既情況你應該第一時間回報.
作者: babii小憶    時間: 2015-3-5 18:22:39

abch123456 發表於 2015-3-5 14:46
仲有啊...小憶哥
你都識講自己冇玩幾耐啦
你唔會系想自己冇玩成年,返到黎成隻game乜都冇改變過啊嘛? ...

所以我米話點解呢家甘可愛個pvp搞成甘lo..
乜以前個PVP會4xlv同6xlv打架咩?
而家係6xlv同8xlv既打麻
你自己高LV緊係覺得冇問題la--"
作者: abch123456    時間: 2015-3-6 11:39:37

叛逆小方 發表於 2015-3-5 15:43
你訓醒呀?
你有冇睇我講野呀,
比你上到76LV又點,

哈哈.. 76LV又系要比人屈?
咁樣仲唔系你問題?
自己裝又唔整 更系比人屈啦
唔好覺得比人屈機系問題所在啦
系你自己唔整裝啦系米啊?
屈等差? 我而加開隻70LV上黎 我唔信有人屈到我LO
70LV又系著70紫 85又系著70紫
我都好想知人點樣屈到我
人就付出時間金錢去整勁自己隻人
你????? 乜都冇付出 入去比人吊打就話系人問題?
你冇野下哇?
我冇比人屈過..咁點解我冇比人屈過先?
因為我付出過 你冇囉..明冇?
作者: abch123456    時間: 2015-3-6 11:41:03

terrytam2010 發表於 2015-3-5 15:52
如果你係50LV入PVP,果場有個6宇頭係到,你覺得冇問題?

唔好意思 而加50LV入戰埸 系唔會見到60LV
作者: abch123456    時間: 2015-3-6 11:44:08

babii小憶 發表於 2015-3-5 18:22
所以我米話點解呢家甘可愛個pvp搞成甘lo..
乜以前個PVP會4xlv同6xlv打架咩?
而家係6xlv同8xlv既打麻

40LV-59LV 同埸..
60LV-80LV都仲系同埸
想知點解?.? 佢而加紫裝仲系推出到70LV咋
阿哥..唔好成日強調60LV要打80LV好慘啦
80LV既人米又系著緊70紫裝
跟住你想又同我講..咁點解60LV要同70LV打又乜乜物物
咁系米又要吊埋40LV點解要同50LV打啊?
任都出埋比人1星期內無壓力上70LV啦
到時你米著到D80LV著緊既裝LO 聰明仔
系要開隻低LV入去比人屠..仲唔系自己攞黎賤啊?
作者: abch123456    時間: 2015-3-6 12:23:58

真系同你地講黎都晒氣
咁又話唔公平咁又話唔好唔好
不如改只限同LV先會同埸啊笨..最公平哪
不過唔好話同LV啊..40/50/60/70/80/90咁樣分丫
到時我怕你地班傻仔連入去呃招都成問題
埸都開唔到 到時你班傻仔又系到吊..
成班傻仔睇野真系唔得通透..頭腦簡單
你估而加港澳服100萬人口咩?
官方唔洗考慮埋開唔開到埸架?
開到埸怕咩改啊..人地官方咩機制..官方更有佢原意架啦
洗到你班人出聲咩..真系有問題既..唔洗你地講..官方都識做啦   
現實D講..你班人又唔系投資得多錢過人
系到吊喱樣吊過樣..冇野吊搵野吊
又要求官方點點點..大佬啊..人整隻GAME出黎都系想搵錢姐
你錢都唔比 又想人改喱樣改過樣? 你話人SO唔SO你啊?
又要馬兒好 又要馬兒不吃草?
咁唔滿意唔好玩啦不如..自己開個私服玩囉有本事..
嘈..到時最開心啦 想要乜有乜哪..唔洗嘈啊..
作者: 叛逆小方    時間: 2015-3-6 22:05:57

abch123456 發表於 2015-3-6 12:23
真系同你地講黎都晒氣
咁又話唔公平咁又話唔好唔好
不如改只限同LV先會同埸啊笨..最公平哪

講野前都唔經大腦,你冇事呀哇?
冇等差你洗乜升LV啦吊你
比人屈左LV等差都可以講到冇事發生咁,你真係得晒
就算人地上到76LV,你咪又係話人冇衝裝
人地衝晒裝,你到時又話人冇食野,冇成就,冇祈願,冇專精,冇生產階位
根本你講晒,一尾係到吹,又唔合邏輯
人地成年冇玩,邊有其他能力加乘
冇等差,就唔會著左紫裝都比人秒啦,聰明

比人一個星期上70lv把鬼
上到70lv,裝又味整齊,武又味整好
你又會話依話路,乜乜勿勿

你開左一個新AC上70LV黑版先啦,咁多野講
唔係開多隻人呀,係開帳號呀
你開多隻人,又用返本尊D裝,又有祈願,成就...其他能力加乘
你冇左果D效果加乘,我唔信你可以講得出你所講g野
我唔信你個70lv黑版打得死d 8字頭,仲上到排名殺人頭三

你本身ga出發點好有問題
40lv-59lv同場,60lv-90lv同場
大佬呀,佢係出到70紫裝,
但d戰利品,冒險之路果d唔會改ga你係咪仲用緊60lv用到果d戰利或冒險點法先?
40-59組,根本冇4字頭入,入果d都有新手中ga新手,乜都唔知
50lv先有第一件紫裝,入得都係5字頭
用50紫裝打60紫裝都打唔贏啦,何況60紫裝打70紫裝
兩SET紫裝能力都差左一大段啦
用下個腦都知60lv(60紫裝)打80lv(70紫裝)邊個贏啦,傻仔

咪kai啦你,本身有問題,你可以講到係人地自己攞嚟賤
60lv打90lv都有佢ga原意?你係打手?
係咁踩低人地,抬高自己
定係你想屠d低lv?
如果官方/原廠識做ga,根本唔會有依家個問題
佢真係識做,就唔會出現50人戰場經常流會啦
就唔會有d職一打十又圍唔死啦
就唔會開集中營個po接受玩家d意見啦
我地唔出聲,佢地識鬼改
原廠只係製作遊戲,佢地都需要玩家作測試並接納其意見
唔係邊會有進步

你又知人地冇出錢,人地出左錢你都唔知啦
有出錢買點一定要知會你ga
好似係有人聲大大係到搏吊囉
又要威威,又要踩人,又要唔輸得
你咁唔滿意我地,你咪唔好睇囉

作者: ChLiu    時間: 2015-3-7 10:53:32

先唔講等差,裝備.
你地唔覺閃咗DOT技都中DOT傷.
同埋聖劍斷裁一下幾次傷害有問題?

就算幾努力都好.
有啲職就算有齊一套裝.
分別都好明顯.

依家你地討論都係等級問題.
不如你地就開個角色,
一個用80劍,一個用70劍.
2個都用70PVP裝,睇下邊個好打啲?

作者: 白雪限定    時間: 2015-3-14 16:17:28

@@

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2