AGAMES 討論區

標題: 角色密碼錯誤 急!!!!! [打印本頁]

作者: q1419307985    時間: 2015-4-9 19:20:23     標題: 角色密碼錯誤 急!!!!!

我昨天才玩了一整天,今天就角色密碼錯誤.   我才剛進千二點....  

作者: 事非    時間: 2015-4-9 22:07:21

作者: ChLiu    時間: 2015-4-9 22:59:43

被爆AC還是忘了PW?
作者: q1419307985    時間: 2015-4-9 23:28:57

ChLiu 發表於 2015-4-9 22:59
被爆AC還是忘了PW?

只是角色密碼錯誤  號碼密碼都沒問題
作者: 發懶豬    時間: 2015-4-10 10:19:52

係官網可以重設角色密碼------右上角客服中心,之後第3個
作者: 549524560    時間: 2015-4-11 19:34:47

可以重設,要註冊時的身份證吧?好像
作者: 雪鈴花    時間: 2015-4-11 20:09:53

我都突然出現帳號中, 第二密碼錯誤的情況
前天入時還沒問題的……
今天再入時, 先是說有人已登入
之後再重入多次, 就說我第二密碼錯= =……
完全不知什麼回事LOW
作者: kong789    時間: 2015-4-12 20:20:25

我都係。。。我星期4夜晚off完之後。。星期五就開始入吾到囉。。我第一個密碼個度又岩喎。。但用滑鼠按第二個密碼。即角色密碼。。佢話我密碼不正確囉。。我都冇改過密碼。。無啦啦第二日就入吾到。。星期五就即日去官網到重設角色密碼啦。。資料完全正確。話寄封email俾我。。頂佢。。一等就等到今日星期日都仲有enail俾我囉。。再試多幾次。。換埋個新e m ail。。都係冇收到信。。咩事丫究竟。同埋我用朋友ac入。。我个ac既上線時間都仲係星期四
作者: 司馬信    時間: 2015-4-13 10:20:40

kong789 發表於 2015-4-12 20:20
我都係。。。我星期4夜晚off完之後。。星期五就開始入吾到囉。。我第一個密碼個度又岩喎。。但用滑鼠按第二 ...

會唔會係 Junk Mail Box ?(雜件箱 / 垃圾郵件箱)
作者: 司馬信    時間: 2015-4-13 10:22:38

上面遇到「角色密碼」問題既用戶,請問而加仲有無相同問題出現?
作者: kong789    時間: 2015-4-13 13:33:03

司馬信 發表於 2015-4-13 10:20
會唔會係 Junk Mail Box ?(雜件箱 / 垃圾郵件箱)

冇。。搵曬成个email都冇。。今朝再試打多次。但都係冇email回覆。。
作者: kong789    時間: 2015-4-13 13:44:35

司馬信 發表於 2015-4-13 10:22
上面遇到「角色密碼」問題既用戶,請問而加仲有無相同問題出現?

宜家都仲係入吾到―,.― 都係角色密碼吾岩。。
作者: kong789    時間: 2015-4-13 14:14:53

岩岩再試。。終於send 左email俾我了。宜家入到了。。thx。。不過奇在。。點解冇啦啦會變左第2个密碼―,.―
作者: 神域使者    時間: 2015-4-13 15:20:35

一般不會出現系統自行為玩家更改密碼的事宜,建議玩家也更改一下遊戲帳號的密碼,謝謝。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2